Jump to content
FAS Goran
sekula995

Fiat Tipo 1.7D - pozicije stalno sijaju

Recommended Posts

pozdrav ljudi, imam gore pomenutog tipa, i ima jedan bas velik problem , ne mogu nikako da ugasim poziciju, sem kad skinem klemu , prekidac za svetla normalno pali i gasi ali pozicija ostane da gori, i signalizacija mi ne radi, kada upalim migavac trepce mi maglenka i migavac, kocnica radi normlano, rikverc ne radi, pozicija nekad radi nekad ne, i desava mi se da ugasim auto na kljuc a on ostane da radi... Da li neko zna sta moze da bude?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod elektricara teraj,prespojilo je nesto na masu,moguce da je ulozak ili brava,resavaj da neostanu samo felne od njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skini stopku, i pogledaj dzek, verovatno je masa probila negde, i kad skines dzek spricni kontakt sprej i sredi kontakte gde ulazi dzek u stopku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oprao sam kiselinom onaj deo stopa sto idu sijalice i kontakti, sve osmirglao i probao direktno zicama, sada sva grla rade extra, sutra cu da sredim dzekove i da vidim hocu dobiti nesto... hvala vam svima :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobices sigurno ;) bice ko iz fabrike. Samo proveri kontakte na dzeku tj buksnice da se nije plastika ispostila, istrosila pa da zakacinje neku drugu struju tj zicu i da tu ne pravi spoj ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...