Jump to content
Goran

Recommended Posts

s'obzirom da sam vec dosta clan oovog foruma, resio sam i da predstavim svoj auto i svoje dosadasnje radove
auto je fiat punto 1.2 8v - motor nije dira ( za sada) :)
Kupio sam ga u Sloveniji gde i trenutno studiram za pristupacnu cenu i od tada ga redovno sredjujem i odrzavam. 
Punto je bio standardan nista na njemu nije promenjeno a da nije fabricki dak nije stigao kod mene.

DSC_0136.jpg

Od tada su promenjeni branici, stavljeni od hgt-a

DSC_0418.jpg  DSC_0436.jpg

stavljeni su sportski amortizeri i sportske opruge, ali je previse tvrd tako da cu staviti neke druge opruge, samo da nadjem malo vise vremena

image_fc5fe0fe8b81124fac0fb0faaa6a45ddd8

Angel eyes u sopstvenoj izradi :)

DSC_0449.jpg  

DSC_0451.jpg  DSC_0457.jpg

alu felne 15 sa gumama bridgestone 195/45/15

DSC_0460.jpg  DSC_0461.jpg

DSC_0462.jpg  DSC_0463.jpg  DSC_0468.jpg

skoro sam kupio osigurace za haubu i namontirao ih sam, po mom misljenju veoma uspesno :)

DSC_0515.jpg  DSC_0516.jpg

DSC_0519.jpg  DSC_0525.jpg

evo i jos jedna stvar mojih ruku delo koje ce verovatno biti namontirane na leto

DSC_0004.jpg

u planu je enterijer od alfe 147, uzduv, pragovi, leteci spojler kao i u daljoj buducnosti neka turbinica :)

Ovo nisu branici od HGT/Abarth verzije, ovo je neka slicna kopija ... generalno je ok, samo sto mu ovi krajevi malo strce, a i fale ti pragovi mnogo, inace ove plave felne su lepe :)

lep,lep :) felne su cini mi sd ats cup?

Stvarno lep Punto.  :clap: Mozda neki distanceri da malo izbace gume i da budu u ravni sa branicima i naravno te pragove i spojler kad budes stavio bice kompletan.

Stavlja se turbina i to uspesno, ima par primeraka ali ima i dosta prepravki u svakom slucaju.

Upravo to što reče beli, ima puno posla a ne dobijaš na kraju ništa posebno. Ali ako imaš viška para i volje što da ne, valja sve probati, ali po mom mišljenju je to sve bacanje para. Ako oćeš brži auto bolje da uzmeš hgt-a i posle njega da sređuješ.

gledao sam temu od clana punto 188 on je pisao da da ugradjuje turbinu ali tu se njegovo predstavljanje auta i zavrsilo, procackacu strane forume, a sto se tice hgt-a cuo sam da je taj motor jako los iz punta.

Da li zna neko gde mogu naci kosku i neke lepe retrovizore za punta?

Svaki motor je los kad se ne odrzava, pa i HGT ... 

Sto se tice koske, probaj na e-bay-u, a sto se tice retrovizora, bolje ne diraj, probao sam i ja nesto da radim sa njima, pa sam shvatio da mu fabricki najlepse stoje ;)

moguce, tako sam cuo od par majstora, da je kao 2.0 hgt iy brava dobar a iy punta 1.8 da nije i da je sportnig motor dost bolji, nisam imao licnih iskustava.

I to mahom oni svastari, sve najbolje znaju, a ustvari pricaju nesto sto su culi negde ali ni to nisu zapamtili kako treba.

Kod mene u ulici imam takva dva "strucnjaka", ciji se radni opseg uglavnom zavrsava na G2 i Pasatu 3.

Zaobilaziti ih u sto sirem luku, samo to preostaje.