Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Tri stara, dobro očuvana Italijana :)

Recommended Posts

tri-stara-dobro-ocuvana-italijana.jpg

 

Kada neko od nas, nekim čudom, uštedi novac za novi automobil sigurno iz njega ne izlazi prvih par meseci. Evo tri italijanska modela koje vlasnici baš i nisu voleli (izgleda, jer su ih maaaaalo vozili).

Za aukciju koja će se održati nakon novogodišnjih praznika, u Silverstonu, spremljena su tri italijana iz '90-ih. U pitanju su dva Ferrari modela i jedan Alfa Romeo. Osim što dolaze iz iste zemlje zajedničko im je i to što su sva tri modela prešla veoma mali broj kilometara i prepoznatljiva crvena boja.

 

1991-ferrari-testarossa.jpg
 
Prvi model je Ferrari "Testarossa" iz 1991. koji je prešao tek nešto više od 1 000 km, verovatno je samo putovao do servisa i nazad. Nije potrebno naglasiti da se nalazi u besprekornom stanju, a prodaje se sa "Cartier" ručnim satom koji je Ferrari tada poklanjao svojim kupcima. Očekuje se da postigne cenu između 150 i 180 hiljada evra.

 

1991-ferrari-mondial-t.jpg

 

Drugi na liste je takođe Ferrari, model koji nije popularan kao ostali modeli italijanskog proizvođača, Mondial T. Ovaj primerak prešao je svega 2.000 km, a trenutna cena od oko 75.000 evra može biti dobra investicija jer će mu cena u narednim godinama sigurno porasti.

 

1991-alfa-romeo-sz.jpg
 
Treći model je Alfa Romeo SZ iz 1991. nije došao ni do hiljadu pređeniih kilometara a zanimljivo je da je svega 998 primeraka ovog modela napravljeno. Kao i Ferrari Mondial T i ovaj model će postići cenu oko 75.000 evra.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...