Jump to content
Goran
peki_92

opet Fiat - Punto mk.2 1.8 16v

Recommended Posts

Ne mogu sliku da okacim preko telefona...

2002 godiste, HGT verzija. Omiljenih 1.8 ccm i naravno obaveznih 16 ventila. Koni stelujuci amortizeri, custom branici, BMW felne, formula volan, muzika malo jaca od fabricke...

napokon kod drugara da odem i sednem za racunar... trenutno imam samo ovo... 

radovi

1620603_4027531342342_431276284_n.jpg  1620700_3955830069855_401855761_n.jpg

neka u mraku pred registraciju

image.jpg

mala zverka... :)

10848979_10200128622693990_7202106005938

uradjen je kompletan prednji trap. motor je trenutno rasturen jer su prolupali leteci lezajevi... :p u planu je samo malo bolja muzika....

quattro :question:  nadam se da je skinuo sve te nepotrebne nalepnice i ugly bumpers...

qatro je skinut. Kupio sam ga sa tim nalepnicama i zadnjim repom. Sto tuga?

opet, ukusi su razliciti. Neko voli fabriku i opustenu voznju, a neko pak voli ludo i brzo

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati. Ako se tebi sviđa onda nastavi u tom pravcu jer auto ne sređuješ za druge već da tebi bude lep.

Samo dovedi boju branika u boju ostatka auta i sredi ove zazore između istog i krila, fara. Takođe i haube i krila u zoni iznad fara.

A sta ovo sto je svaki deo karoserije u drugacijoj boji i sto svaki ima zazora da vrabac moze gnezdo da napravi, bad look hauba sa usisnikom za vazduh koji hladi...paaaa tu se nalazi poklopac onaj koji pokriva zupcasti (dakle hladi zupcasti), spojlercina onolika - Borkovic manji ima, branici kao Fandjo na halucinogenim pecurkama da ih je pravio i imao dva metra mrezice viska pa ajd da potrosi, jos i nisu dobro nemastene...nalepnice...felne u beloj boji na srebrna kola - sve to apsolutno ne oslikava ludu i brzu voznju, meni to oslikava kao da je punto ubio nekome nekoga, pa ovaj resio da mu se osveti...izvini druze samo sam bolno iskren, ali ne lici brate ni na sta...neko je bas resio da unisti jedna lepa kola...samo jos neonke fale

kad je vec radjen bad look mogla je da se isprati linije krila.jesi ga kupio sa ovim branicima,ili si ih ti ugradjivao naknadno?

kupio sam auto pre godinu dana, stajao je zbog nedostatka para, radjen je kompletan trap, motor, unutrasnjost... Kupljen je kakav je sad. Sredicemo zazore, samo motor da sredim... A kad sam skidao krila zbog radova, dam ih na farbanje sa branikom i "pogode" mi boju super. Trenutno moram da imam te felne u beloj boji...

tako je MS PK. najbitnije je da unutra nije 1.2 8V. Da se razumemo nije 1.8 jak motor ali je meni dovoljan sto se jacine tice i finansija...