Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Aston Martin DB10

Recommended Posts

aston%20martin%20db10%201.jpg

 

Tokom zvanične najave za 24. film o tajnom agentu 007 (naslov filma je ''Spectre''), Aston Martin je i zvanično predstavio model DB10 koji će se i pojaviti u ovom novom filmu o Džejms Bondu.

 

aston%20db10%202.jpg

 

Aston Martin DB10 je promovisan u Pinewood studiju u Londonu, a najavljuje i evoluciju stajlinga za buduće modele Aston Martina opremljene motorima kojima će ih snabdevati Mercedes-AMG.

 

aston%20martin%20db10%20111.jpg

 

Šef Aston Martina Andy Palmer je najavio da će DB10 biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 10 komada, kao i da je to najekskluzivniji DB ikada. Konkretni podaci o automobilu će biti saopšteni kasnije.

 

aston%20martin%20db10%2011.jpg

 

Što se tiče pomenutog novog Džejms Bond filma, režiser je Sam Mendes, glumci su Daniel Craig, Andrew Scott, Christoph Waltzh, Dave Bautista, Monica Bellucci i Léa Seydoux, a njegova premijera se očekuje u oktobru sledeće godine.

 

aston%20db10%2022.jpg

 


 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Na prodaju Aston Martin DB10 iz filma Spectre

 

aston%20db%2010.jpg

 
Aston Martin je saopštio da će 18. februara na Christie's aukciji u Londonu na prodaju ponuditi model DB10, jedan od dva ''show cara'' koji su napravljeni za najnoviji film o tajnom agentu Džejms Bondu (''Spectre''). Ovaj konkretni primerak se pojavio na svetskoj premijeri pomenutog filma, a nosi i potpis Danijela Krejga koji glumi Džejmasa Bonda.
 

aston%20db%2010%201.jpg

 
Za automobil se kaže da ima karoseriju od ugljeničnih vlakana, luksuzni enterijer sa kožnim sedištima, aluminijumskim detaljima i elementima od ugljeničnih vlakana, kao i 4.7 litarski V8 motor uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem (najveća brzina se procenjuje na 305 km/h). Očekuje se da će DB10 na aukciji biti prodat za više od milion funti, a sav prihod će biti doniran organizaciji ''Lekari bez granica''.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aston Martin DB10 iz filma Spectre prodat za 3.5 miliona dolara

 

aston%20db%2010%201.jpg

 
Aston Martin je na Christie's aukciji u Londonu za 3.425.000 dolara prodao model DB10, jedan od dva ''show cara'' koji su napravljeni za najnoviji film o tajnom agentu Džejms Bondu (Spectre). Ovaj konkretni primerak se pojavio na svetskoj premijeri pomenutog filma, a nosi i potpis Danijela Krejga koji glumi Džejmsa Bonda.
 

aston%20db%2010.jpg

 
Za automobil se kaže da ima karoseriju od ugljeničnih vlakana, luksuzni enterijer sa kožnim sedištima, aluminijumskim detaljima i elementima od ugljeničnih vlakana, kao i 4.7 litarski V8 motor uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem (najveća brzina se procenjuje na 305 km/h). Pre aukcije se inače očekivalo da će ovaj DB10 biti prodat za više od milion funti, a sav prihod je doniran organizaciji ''Lekari bez granica''.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...