Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Upoznajte DELPHI motorna ulja za optimalne performanse

Recommended Posts

U korak sa najnovijim standardima na tržištu… 

 

uljaDelphi.jpg

 

Evropski proizvođači automobila su u skladu sa pravilima EU smanjili emisiju izduvnih gasova (Euro 4 i 5). Vozila opremljena novim efikasnijim motorima i sistemima prerade izduvnih gasova zahtevaju nova motorna maziva. Sistemi za preradu izduvnih gasova nisu u skladu sa komponentama koje su tradicionalno ulazile u formulaciju maziva. Lubrikanti sa niskim sadržajem sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (zvani Low SAPS), zahvaljujući inovativnoj formulaciji, eleminišu nepoželjne komponente koje mogu biti štetne za uređaje koji prerađuju izduvne gasove. Motorna ulja koja sadrže visok nivo SAPS mogu da blokiraju DPF (filter dizel čestica) što može da doprinese lošim performansama i povećanoj potrošnji goriva. Delphi ulja sa niskim sadržajem SAPS su savršeno prilagođeni aktuelnim benzinskim i dizel motorima sa direktnim ubrizgavanjem, opremljenim sistemima za naknadnu preradu izduvnih gasova (DPF, katalizator…).

 

Odlučan da ponudi proizvode visokog kvaliteta, Delphi redovno unapređuje specifikacije asortimana maziva u skladu sa poslednjim SAD i Evropskim standardima. Kako bi postigli tako visok nivo kvaliteta, mi unapređujemo naše formulacije sa integracijom novih aditiva visokih specifikacija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...