Jump to content
Goran
marko1984

Furija na 4 točka! :) Alfa 147

Recommended Posts

Kad sam vec preskocio predstavljanje Puntise 1.9 JTD,63 kW,red je da vam predstavim moju novu makinu!

Radi se o Alfa Romeo 147,1.9 multijet,110 kW,2005 god. Da ne davim mnogo,auto me je za kratko vreme (i ne samo mene :) ) odusevio! Zelja mi je bila da kupim ovu Alfu,iskljucivo u restajling varijanti i sa 4/5 vrata i nije mi bilo presudno koji je motor i nivo opreme u pitanju. Ali,mogu slobodno da kazem da nisam pogresio sa ovom varijantom! :) Kupljen je u Jabuci (selo kod Panceva) od coveka koji ima svoj servis u kom uglavnom odrzava Alfe i koji je bio vlasnik auta (uvezao je iz Italije pre 2 god). Od svih Alfi koje sam pogledao,ova mi je odmah zapala za oko i srce... :) I jos nesto,moram da priznam da je supruga odigrala presudnu ulogu u nalazenju kandidata za kupovinu!  :laughing:  Odosmo zena i ja,pogledasmo,provozasmo se i dogovorismo se za 2 minuta prodavac i ja... :) Prebacio sam je odmah na sebe (reg. je do 25-og februara),uzeo BG table,odradio mali i veliki servis,zamenio PK kais,2 neka creva za gorivo i termostat. 3 majstora su rekla da je auto sasvim dobar! Udarana je i spreda i od pozadi (kao i vecina uvoznih automobila) ali je sve to dobro  odradjeno. Nisam hteo da davim mnogo,ali slova se sama kucaju!  :laughing:

Evo i malo slicica...nisu bas najbolje (slabo svetlo) ali bice ih jos! :)

IMAG0102.jpg  IMAG0103.jpg  IMAG0105.jpg

IMAG0107.jpg  IMAG0108.jpg  IMAG0109.jpg

IMAG0110.jpg  IMAG0112.jpg  IMAG0113.jpg

IMAG0114.jpg  IMAG0115.jpg  IMAG0116.jpg

IMAG0117.jpg  IMAG0119.jpg  IMAG0120.jpg

IMAG0122.jpg  IMAG0123.jpg

I ja sam je bas gledao,lepa je.Ima mnogo retke alfine felne.Ali nisu bas trazene.Ali.....kako teraju 150 konjica?

A boja je fantasticna.U zdravlju da te sluzi.

Probao sam cipovanu mjet od 150hp-180hp....kuku majko....

Edited by genca

Ovako po slikama bih rekao da nisi ni najmanje pogrešio :)
Bolseno dobro izgleda, a felne su brutalne. 15'' pretpostavljam?

Da te u zdralvju služi Alfica :)

Kao sto naslov kaze!  :D  Ma,ono je bolest! Nije normalno kako ubrzava!   :w00t:  I Puntisa ide jako fino,ali nema veze sa ovom azdaHom! :)

17-ice...

Edited by genca

Hvala #igor0511 i #genca!  :thumbsup:  Felne su 16". Zadnje su izgrebane (neko nije dobro ocenio ajnslag). :)

Boja mi se posebno svidela... Posto je vlasnik nije lepo slikao (mozda se ni na mojim slikama ne vidi lepo),isprva sam mislio da je ona klasicna svetlo siva,a unutrasnjost ona obicna siva...medjutim kad sam je video,ono skroz druga prica....boja neka tamno siva (nije ona skroz tamna),a unutrasnjost crni plis (ili velur,ne znam ni ja tacno)! Odmah sam znao da u je kupiti! :)

Edited by Marko BK

Ja sam bio ubedjen da su 17.

Kao i na 99% polovnih automobila.

Mada ja sam to sredio kod sebe, rotirao sam gume tako da su sada prednje izgrebane :rofl:

Boja mis siva,po naski.

Jednom lepa alfa.

Boja mis siva,po naski.

Jes' vala,i to sto kazes...a ja tu nesto,te tamna,te svetla...  :laughing:

Hvala ljudi!  :thumbsup:

Raketa  :unworthy:  Još i sa 4/5 vrata, baš dobar izbor :thumbup: Meni bi takođe u tom cenovnom rangu ovakvo nešto bilo prvi pik, sa srećom da je vozite :thumbsup:

Auto ti je super, felge su baš dobre.  Sve u svemu Alfa je odlična  i neka ti je sa srećom. :unworthy:

Edited by Dražen.OS

Dve stvari koje obozavam su ovi cajgeri i farovi!!

Razlika izmedju maske sa ovim svetlima i maske na istoj takvoj alfi par godina starijoj je, po meni, ogromna.

Ova ima mnogoo lepsa svetla i izgleda mocnije. Pamet u glavu i da te sluzi ;)

Volan i kozica menjaca i rucne su prosiveni crvenim koncem. Daje neki smek enterijeru ta crvena boja! :)

Hvala!  :thumbsup: