marko1984 4 Posted November 28, 2014 Kad sam vec preskocio predstavljanje Puntise 1.9 JTD,63 kW,red je da vam predstavim moju novu makinu! Radi se o Alfa Romeo 147,1.9 multijet,110 kW,2005 god. Da ne davim mnogo,auto me je za kratko vreme (i ne samo mene ) odusevio! Zelja mi je bila da kupim ovu Alfu,iskljucivo u restajling varijanti i sa 4/5 vrata i nije mi bilo presudno koji je motor i nivo opreme u pitanju. Ali,mogu slobodno da kazem da nisam pogresio sa ovom varijantom! Kupljen je u Jabuci (selo kod Panceva) od coveka koji ima svoj servis u kom uglavnom odrzava Alfe i koji je bio vlasnik auta (uvezao je iz Italije pre 2 god). Od svih Alfi koje sam pogledao,ova mi je odmah zapala za oko i srce... I jos nesto,moram da priznam da je supruga odigrala presudnu ulogu u nalazenju kandidata za kupovinu! Odosmo zena i ja,pogledasmo,provozasmo se i dogovorismo se za 2 minuta prodavac i ja... Prebacio sam je odmah na sebe (reg. je do 25-og februara),uzeo BG table,odradio mali i veliki servis,zamenio PK kais,2 neka creva za gorivo i termostat. 3 majstora su rekla da je auto sasvim dobar! Udarana je i spreda i od pozadi (kao i vecina uvoznih automobila) ali je sve to dobro odradjeno. Nisam hteo da davim mnogo,ali slova se sama kucaju! Evo i malo slicica...nisu bas najbolje (slabo svetlo) ali bice ih jos! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8576 Posted November 28, 2014 Iii, kako ide? Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 28, 2014 (edited) I ja sam je bas gledao,lepa je.Ima mnogo retke alfine felne.Ali nisu bas trazene.Ali.....kako teraju 150 konjica?A boja je fantasticna.U zdravlju da te sluzi.Probao sam cipovanu mjet od 150hp-180hp....kuku majko.... Edited November 28, 2014 by genca Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted November 28, 2014 Ovako po slikama bih rekao da nisi ni najmanje pogrešio Bolseno dobro izgleda, a felne su brutalne. 15'' pretpostavljam?Da te u zdralvju služi Alfica Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 4 Posted November 28, 2014 Kao sto naslov kaze! Ma,ono je bolest! Nije normalno kako ubrzava! I Puntisa ide jako fino,ali nema veze sa ovom azdaHom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 28, 2014 (edited) 17-ice... Edited November 28, 2014 by genca Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 4 Posted November 28, 2014 (edited) Hvala #igor0511 i #genca! Felne su 16". Zadnje su izgrebane (neko nije dobro ocenio ajnslag). Boja mi se posebno svidela... Posto je vlasnik nije lepo slikao (mozda se ni na mojim slikama ne vidi lepo),isprva sam mislio da je ona klasicna svetlo siva,a unutrasnjost ona obicna siva...medjutim kad sam je video,ono skroz druga prica....boja neka tamno siva (nije ona skroz tamna),a unutrasnjost crni plis (ili velur,ne znam ni ja tacno)! Odmah sam znao da u je kupiti! Edited November 28, 2014 by Marko BK Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 28, 2014 Ja sam bio ubedjen da su 17. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted November 28, 2014 Kao i na 99% polovnih automobila.Mada ja sam to sredio kod sebe, rotirao sam gume tako da su sada prednje izgrebane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 755 Posted November 28, 2014 E, ako nekada budem imao para, istu ovakvu cu da kupim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 28, 2014 Boja mis siva,po naski.Jednom lepa alfa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2829 Posted November 28, 2014 svaka cast Mare,auto bas ekstra dobro izgleda,da te sluzi u zdravlju i veselju verujem da ide ko avion,pa nije malo 150 konja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 28, 2014 U zdravlju da se navozaš Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 4 Posted November 28, 2014 Boja mis siva,po naski.Jes' vala,i to sto kazes...a ja tu nesto,te tamna,te svetla... Hvala ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted November 28, 2014 Kako da i ne ide. Ovaj motor 159ku nosi kao da ima 800kg, a kamoli 147. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted November 28, 2014 Uh uh odlična alfa. Mnogo je lepša ova restilizovana varijanta. Nek je sa srećom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23814 Posted November 28, 2014 Odlicna da te dugo sluzi kolega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 28, 2014 Auu kako je dobra, a i motor, osecam da leti, da se ne sastavlja sa zemljom u zdravlje nek te sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 28, 2014 Raketa Još i sa 4/5 vrata, baš dobar izbor Meni bi takođe u tom cenovnom rangu ovakvo nešto bilo prvi pik, sa srećom da je vozite Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drazen.OS 31 Posted November 28, 2014 (edited) Auto ti je super, felge su baš dobre. Sve u svemu Alfa je odlična i neka ti je sa srećom. Edited November 28, 2014 by Dražen.OS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 78 Posted November 28, 2014 Alfa je u zdravlju da se navozas sa njom Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 4 Posted November 30, 2014 Ljudi,'fala jos jednom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m1hajlo 3 Posted November 30, 2014 Dve stvari koje obozavam su ovi cajgeri i farovi!! Razlika izmedju maske sa ovim svetlima i maske na istoj takvoj alfi par godina starijoj je, po meni, ogromna.Ova ima mnogoo lepsa svetla i izgleda mocnije. Pamet u glavu i da te sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noćni 0 Posted November 30, 2014 cajgeri su fulla crveni konac kojim je prosiven volan detalj za nocnu voznjuda se sve crveni da te lepo sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 4 Posted December 2, 2014 Volan i kozica menjaca i rucne su prosiveni crvenim koncem. Daje neki smek enterijeru ta crvena boja! Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites