Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Šta privatno voze voditelji Top Gear-a?

Recommended Posts

top%20gear%2020.jpg

 

Kako prenosi B92, britanski Daily Mail objavo je imovinske karte voditelja popularnog automobilskog šou programa, a nas je najviše interesovalo koji automobili se nalaze u garažama Klarksona i ekipe. Za fanove emisije Top Gear nije tajna da Ričard Hamond obožava Porsche 911, ili da Džejms Mej iz nekog razloga gaji naklonost prema FIAT Pandi. Milionski godišnji prihodi omogućili su trojici voditelja da ispune sebi još poneku želju kada su u pitanju četvorotočkaši ili motocikli. Kako saznaje britanski list, Džeremi Klarkson, koji nikada nije krio naklonost prema sportskim automobilima, u svom vlasništvu ima Ford GT, Lamborghini Gallardo Spyder, Ferrari F355, Mercedes SL55 AMG, ali i Jaguar XJR.

 

Kada je reč o SUV vozilima i terencima, Klarksonov izbor su Toyota Land Cruiser, Volvo XC90, a poseduje i vojnu verziju Land Rovera Defender. Isti izvor navodi da je Ričard Hamond, osim Porschea 911 GTS, poseduje i klasični roudster britanske marke Morgan, ali i Opel Kadett iz 1965 i Volkswagenov klasični Kombi Type 2. Hamond je vlasnik i dva vozila marke Land Rover, koje koriste on i supruga, a o tome kolika je njegova strast prema dvotočkašima najbolje govori kolekcija od 28 motocikala.

 

Džejms Mej uz pomenutu Pandu, u svojoj garaži ima takođe Porsche 911, kao i jedan Rolls-Royce. Daily Mail navodi da Mej poseduje još dva automobila, na precizirajući koji su modeli u pitanju, i 6 motocikala. Na pitanje, koji bi automobil izabrao, ako bi morao da se odrekne svih ostalih, Džejms Mej je odgovorio da bi to bila Fiat Panda.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 
i Volkswagenov klasični Kombi Type 2

 

Nešo, možda ti se Hamond lepio u dupe sa Transporterom... :D

 

Ona ću da izađem na televizor kao ''onaj što je nestao ispred časkom''... :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klaksonov GT je onaj teget sto je jednom bio u emisiji. Secam se kad nije mogao da ga upali a auto kupio nov  2-3 dana pre emisije. R. Hemond ga je naravno samo pozdravio iz Morgana i otis'o. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije mogao da ga upali a auto kupio nov 2-3. :)

Kad je Ford bio auto?

Edited by CileBGD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saobraćajna policija se obračunala sa Džeremijem Klarksonom

 

klarkson_f.jpg

 
Kako piše Mojauto, godinama se izvlačio vozeći preko dozvoljenog ograničenja najskuplje automobile na svetu, ali izgleda da je nekadašnjeg voditelja šoa Top Gear napokon sustigla zaslužena kazna. Džeremi Klarskon je naime na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj se vide saobraćajni policajci koji ispisuju kaznu uz zaustavljeni automobil sa potpisom ''Moja noć''. Britanski saobraćajci su zaustavili Volvo, a TV zvezda nije napisao da li je u pitanju njegov auto ili je samo bio na mestu suvozača. Zanimljivo je da je Klarskon objavio tvit samo nekoliko sati nakon što je potvrđeno da će glumac iz serije ''Prijatelji'' Met Leblank preuzeti ulogu voditelja emisije Top Gear, a internet zajednica ga je već nazvala ''Grand Theft Clarkson''.
Inače, on, Džejms Mej i Ričard Hamond od novembra snimaju svoju novu emisiju za Amazon. Navodno, imaju budžet od 4 miliona funti po emisiji, nekoliko puta više nego što im je obezbeđivao BBC za Top Gear.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/28/2014 at 7:26 AM, neshaoct said:

Džeremi Klarkson, koji nikada nije krio naklonost prema sportskim automobilima, u svom vlasništvu ima...Ferrari F355...

 

1996. Ferrari F355 GTS

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj Jaguar XJR je 1999. godište i jednom davno bio je u vlasništvu Richarda Hammonda. Onda ga je prodao. Od tada nije više menjao vlasnike, a ovih dana Hammond ga je ponovo kupio:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...