Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Zdravo drugari. Ja sam Nemanja iz Nisa. Vlasnik sam puntica mk2 1.2 8v 2001godiste. Uvezo sam ga pre godinu dana iz Slovenije. Planiram da ga prisredim malo da izgleda kako valja. Evo par starih slika od prosle godine jer samo njih imam u telefonu. Vec sutra cu izbaciti nove slike.

 

cxcb240514.jpg  cxcb240515.jpg

 

pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au dobra drva si imao prosle godine. Je li ovo cer, hrast, orah ili nesto cetvrto. Da nemas na prodaju ove godine neki kubik.

Hahaha salim se , odlican je puntisa, nadam se da nisi imao za ovih godinu dana nekih problema sa njim i da te u zdravlju sluzi dugo. Naravno pored pragova i kacket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lep punto, a stv deluju felne ko da su 16". U zdravlje da te sluzi, i ko sto rece Milos ajde u nedelju na skup taman da vidimo puntica a i da se upoznamo ;) isto i.za Gorana vazi a i za sve ostale :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se oglasim i ja. Felne su stavljene ovde kod nas felne su 15tice sa gumama 205,50. Felne sam stavio sa drugovog fiat brava vozio sam ga tako par dana i mnogo je krut pozadi kao da zakacinju negde pogotovo kad ima jos neko pozadi ili kada je veca uzbrdica. I sada na zimskim obicnim 14 gumama mi se to desava. Na tim 14ticama mnogo je meksi i manja je potrosnja tako da cu sada staviti 14 tice i mirna glava. Imao jam jedan problem 17og jula 3 dana pre svadbe je prezubio u toku voznje. To je sredjeno odmah posle dva dana. A sada moram da mu zamenim sve zive dihtunge i karter jer mu dosta ciri ulje. Ne trosi ga vec mu curka. Inace ovako zadovoljava puntic ali brat, ja ponekad cale troje vozaca na jedan auto je zloooo. Sada smo caleti da lipandu a buraz i ja cepamo punta. Sto se tice skupa ne mogu dok klincu ne prodju 40dana vec za sledeci skup bicu spremam a sledece godine docicemo zajedno na neki skup. To je to od mene. Danas cu da stavim jos slika unutrasnjosti i kako sada izgleda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...