YUgisa 2470 Posted December 3, 2014 Yugo popravlja prosek ;p Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 3, 2014 @MS PK, ali malim koracima @YUgisa, naravnooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted December 3, 2014 Ne zapostavljajte Hju Bez nje ovo ne bi bio vozni park, vec samo jugo i dacia Za vozni park mora vise od dva auta da bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 3, 2014 @Mi An, tako je! Tu je ipak prevagnulo prisustvo hjua! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted December 5, 2014 Extra slicice Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 5, 2014 Hvala kolega! To sam iskoristio zadnju priliku gde su svi zajedno, jer je u utorak Hju otisao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted December 5, 2014 Nemoj da ti bude krivo kupio si novu makinu uzivaj u njoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7221 Posted December 5, 2014 I bre, sta kukas ko da ispracas brata u vojsku. Koreanac je to, nije ni bitno Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 5, 2014 Ahahahahah, u pravu ste kolege, ma samo da me i dacijas posluzi duplo toliko godina, ih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted December 5, 2014 (edited) Ne ispraca brata u vojsku, vec se sestra udala Verovatno je nece vidjati, ali sta je tu.Razumite coveka, auto je bio bombonica A Dacija ce dobro sluziti, fin je to autic Edited December 5, 2014 by Mi An Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 6, 2014 E kolega, pa ti me razumes Da okoncam vise pricu o hjuu, ja definitivno mesam teme... elem, malo sam se iscimao jer mi je volan na dacijasu malo vibrirao... juce sam na pumpi prekontrolisao gume, sve ih izjednacio na 2,2 bara, prednje su bile na 1,7 i 1,5 Posle kontrole, navukao sam ga preko stotke i milina, ne trese, nema vibracija, nista! Sve mi je ugodnije voziti Daciju koliko god vam to glupo zvucalo Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13139 Posted December 6, 2014 Pa ono, što jes jes... Glupo zvuči Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 6, 2014 A jbg, zelje su jedno, a mogucnosti nesto sasvim drugo... da ne idem suvise u off Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 9, 2014 I dalje me muci sirena, danas dijagnostifikovan problem, nije do nje, vec do prekidaca, tj one poznate Dacijine rucice... Sve u svemu popravka izadje oko 7.500din... odlucio sam da, za sada, bude nem Stepway Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted December 9, 2014 Hahahahahaha da l je moguce da je 7500? Pa od zlata li je? Sto ne rasturis pa da vidis tak mikroprekidac ili vec kakav je da zamenis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18058 Posted December 9, 2014 Sad ti je verovatno zao Getza kad cujes koliko traze za sitnice na Daciji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 9, 2014 Au jeste, koliko sam ga samo puta spomenuo, e da je moj hjuuu... ali dobro, trebalo je da nagazim onog novosadjanina kad sam ga kupovao i za kljuc i za sirenu, ma za sve!Eto, covek se uci dok je ziv... Nasao sam na oglasima upola jeftinije, tako da cu najverovatnije uzeti i pokusati sam da zamenim! Ionako mi je garancija na Daciju istekla u februaru @ Buco, a vrhunac je bio kad mi je jos naplatio lik 600 din sto je izmislio toplu vodu, sto mi je rekao da mi ne radi sirena, pa znao sam to i pre, zato sam i dosao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted December 9, 2014 Šta to može na ručici da rikne da mora cela da se menja. Ako samo sirena ne radi onda je pretpostavka da je neki mikro taster crkao a to cenim da može da se reši mnogo bezbolnije. Daj neku sliku toga da mozgamo šta može da se napravi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted December 9, 2014 Leeeeeleeeeee al je taj neki naucnik... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted December 9, 2014 Sirena je ok, svira, nego je bas taj prekidac otisao tamo na vrhu te rucice za svetla. Mislio sam, rekao mi i ovaj moj majstor da moze da izvede negde sa strane ili bilo gde te zice, da stavi jedan prekidac i resi bez menjanja citave rucice. Samo mi malo bzvz da skarabudzim nesto tako negde ispod volana ili vec bilo gde... nece biti esteCki To je kao neki "ovlasceni" servis Buco... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted December 9, 2014 Ma daj ti sliku da vidi Marko, i to kad se rasturi onaj prsten gore i skine taster plasticni ima ispod neki mikro taster koji moze da se sredi. Nego najlakse da kazu nova rucica 7500. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted December 9, 2014 Baš kako Buca kaže. Ispod je neki od mikro prekidača koji ima da se kupo sigurno. Nije više od par stotina dinara a ima da ga zalemimo samo da pršti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted December 9, 2014 Garant se skida samo ovaj taster odozgo, ovo okruglo, i tu je taj mikro taster koji moze da se nadje i prelemi. Quote Share this post Link to post Share on other sites