Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

slika0000.jpg

 

Auto servis Đole osnovan je 1980. godine. Od osnivanja pa do danas servis važi za jedan od najboljih kada je u pitanju oblast centriranje i popravke trapa na vozilima.
U početku se u servisu od usluga obavljalo samo centriranje trapa. Idući u korak sa vremenom i činjenicom da klijenti imaju sve manje slobodnog vremena, delatnost servisa je proširena pa sada na jednom mestu možete kupiti i ugraditi kvalitetne rezervne delove za Vaš automobil. Kod ugradnje delova i servisa na vozilu, u ponudi su sledeće vrste usluga: mali servis (zamena filtera i ulja), zamena diskova i zamena kočionih pločica, ugradnja amortizera, servis trapa-vešanja vozila, prodaja autoguma sa montažom. Popravke vrše visoko obučeni mehaničari sa opremom najnovije generacije.

CENTRIRANJE TRAPA
Da biste sačuvali sigurnost i udobnost svog vozila kao i dugotrajnost vaših pneumatika, potrebna je redovna kontrola trapa na vozilu.
Centriranje trapa dovodi vozilo u stanje fabričkih mera podešavanjem raspona (paralelnosti) i vertikale točkova.
Provera trapa se preporučuje jednom godišnje ili na pređenih 15.000 km, a obavezno posle zamene delova vezanih za sistem vešanja automobila.
Prilikom centriranja trapa koristimo najsavremeniju mašinu HOFMANNGEOLINER 670. Mašina HOFMANNGEOLINER 670 je revolucionarni kompjuterski sistem sa 3D tehnologijom i dve ccd kamere 4.generacije za podešavanje geometrije vozila.

SERVIS TRAPA
Sistem delova trapa na vozilu uključuje mnoge važne komponente i sklopove, koji su takođe podložni habanju i oštećenju kao svi drugi delovi. Delovi trapa su kritični za bezbednost i doprinose efektivnijem i ekonomičnijem upravljanju vozilom.
Servis trapa na vozilu u našem servisu obuhvata sledeće usluge: zamena krajeva spona, zamena krajeva letve volana, zamena kugli, zamena silen blokova, zamena homokinetičkih zglobova, zamena ramena, zamena viljuški.
NAPOMENA: Zamena zadnjih silen blokova na vozilima marke Fiat Stilo, Renault Laguna II, VW Golf II, III, IV, Clio II, i drugih se izvodi bez skidanja mosta sa specijalnim Klann alatima.
U NAŠEM SERVISU MOŽETE BESPLATNO PROVERITI ISPRAVNOST TRAPA VAŠEG VOZILA, PA PO POTREBI KUPITI I UGRADITI POTREBNE DELOVE.


 

slika0001.jpg slika0002.jpg


MALI SERVIS - FILTERI I ULJA
Redovan servis ili mali servis na automobilu je jedna od najvažnijih stvari za održavanje ljubimca na četiri točka. Redovna kontrola odnosno zamena ulja i filtera je nešto što je osnov za dugovečnost automobila. Čuva motor od pregrejavanja, smanjuje habanje metalnih površina u motoru i na kraju produžava vek trajanja.
Mali servis se radi prema preporuci proizvođača ulja, najčešće na pređenih 5-10.000 km ili najmanje jednom godišnje u slučaju da se prelazi manja kilometraža. Kada se radi zamena ulja trebalo bi zameniti i sve filtere na vozilu: zamena filtera ulja, zamena filtera vazduha, zamena filtera klime (kabinski filter) a po potrebi se radi i zamena filtera goriva.
Uz kupljeno ulje u nasem servisu dobijate besplatnu zamenu.

AMORTIZERI
Auto servis Đole je ovlašćeni Monroe serviser, o čemu svedoče diplome o položenim ispitima iz stručne ugradnje, kao i redovne posete Monroe fabrikama i seminarima.
Zamena amortizera vrši se tako u najkraćem roku, a originalniMonroe amortizeri kupuju se i ugrađuju direktno u našem servisu, čime stičete garanciju i na ugradnju i na kupljeni originalni deo.

AUTO GUME
Prodaja zimskih guma kao i letnjih auto guma po veoma povoljnim cenama, Stalni lager, veliki izbor modela. Proverite...
U ponudi AUTO SERVISA ĐOLE nalaze se auto gume renomiranih proizvođača za sve vrste putničkih, terenskih i dostavnih vozila. Uz kupljene gume u našem servisu dobijate besplatnu montažu i balansiranje.



slika0003.jpg

 

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust od 10% na:


 

Rad >>>
- zamena svih delova trapa
- zamena kočionog sistema vozila
- montaža i balansiranje guma

Delovi >>>
- delovi trapa
- delovi kočionog sistema vozila
- filteri (uz kupljeno ulje kod nas dajemo i besplatnu zamenu)
- amortizeri
- delovi za veliki servis vozila
- sve oko kvačila

 

Mirijevski bulevar br. 5, 11000 Beograd
Telefon:
011 2775 839
011 2970 283

http://www.autodjole.com/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za servis Đole mogu samo reći da ja čak sa Novog Beograda redovno idem kod njih u Mirijevo na balansiranje guma... Nikakve zamerke na njihov rad nisam nikada imao, kao ni neko od mnogo ljudi koje sam tamo poslao po preporuci.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod njih idem jos od kad su poceli sa radom jer sam do pre par godina i ziveo blizu njih, i sem odrzavanja vozila radio sam i trap i jos neke sitnice. Od mene imaju sve pohvale na rad, uvek zavrse posao do kraja i korektni sa cenama. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...