Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

akk01.jpg

 
AK Kole početak poslovanja beleži 1990. godine, kao S.T.R. Kole sa dva zaposlena u prostoru od 18 m2. Tada registrovana za prodaju auto delova Škoda, Wartburg i Zastavinih vozila.
Konstantnim unapređenjem poslovanja i ispunjavanjem očekivanja korisnika dolazi do daljeg razvoja:

  • 1998. godine Škoda – Kole postaje ovlašćeni serviser škodinih vozila.
  • 2002. godine Škoda – Kole prerasta u Auto kuću - KOLE i počinje prodaju Škodinih vozila. Iste godine otvara i rent-a-car službu.
  • 2006. godine na lokaciji Cara Dušana 209 u Zemunu počinje izgradnja novog prodajnog i servisnog centra površine 40 ari.
  • 2011. godine Auto kuća - KOLE postaje ovlašćeni diler vozila marke FIAT.

Danas, Auto kuća - KOLE raspolaže sa poslovnim prostorom od 1.500 m2 i ima 50 zaposlenih koji su na raspolaganju korisnicima.

 
Prodaja vozila
 
Prodaja novih i polovnih vozila Fiat i Fiat Professional kao i prodaja polovnih vozila drugih marki.
U samom salonu automobila prilikom kupovine vozila, ukoliko klijent ima potrebu za kreditom i ispunajva sve uslove, odobrava se kredit i poptisuje bankarska dokumentacija, bez odlaska u banku.500L kredit je najpovoljniji na tržištu i ima kamatu 1,99%. Kredit za 500L nacionale u salonu automobila, kao i za ostala vozila, obavlja prodavac vozila koji je obučen i licenciran od strane banke.
U Auto kući Kole postoji mogućnost zamene staro za novo. Ukoliko imate staro vozilo i želite da kupite novo možete ostaviti Vaš stari automobil i doplatiti do cene novog automobila (ovo važi i kada se automobil uzima na kredit). U prodajnom salonu Auto kuće Kole mogu se kasko osigurati sva vozila, bez odlaska u osiguravajuću kuću.
 
Servis
 
 

akk09.jpg

 
Auto Kuća KOLE je ovlašćeni serviser za vozila FIAT, ALFA ROMEO i FIAT PROFESSIONAL. Auto kuća Kole raspolaže sa 14 dizalica na kojima rade 16 obučenih i visoko obrazovanih stručnjaka, koji se kontinuirano obučavaju u FIAT-ovim centrima.
 
> Auto mehanika
Servis raspolaže sa 14 dizalica od kojih je 12 dizalica predviđeno za sve vrste automehaničarskih radova. Svaki zaposleni koji radi na dizalici je opremljen sa najsavremenijim alatima pomoću kojih se brže i efikasnije otklanjaju kvarovi na vozilu. U servisu se mogu servisirati i održavati kako putnička tako i komercijalna vozila.
 
> Auto elektrika
Za deo koji se tiče elektrike vozila Auto kuća Kole ima obezbeđene dve dizalice kao i 4 vrhunska električara. Isto tako električari su opremljeni najsavremenijim uređajima, I to: dijagnostičkim urađajima, uređajima za proveru ispravnosti instalacije i vezanih komponenti, kao i sa uređajima za čišćenje i servisiranje klime, koji su poslednji vid tehnologije a i ostalim uređajima za efikasno otklanjanje kvara
 
> Auto limarija i farbarija
Zbog rasta obima posle Auto kuća Kole seli ceo deo koiji se tiče limarijei farbarije na novu lokaciju. Nova lokacija ima 1000 m2 i dve najsavremenije komore za farbanje. Limarsko i farbarsko odeljenje je osposobljeno za rad na svim vrstama vozila bila ona putnička ili komercijalna, nevezano za marku i tip vozila. Koriste se boje koje su preporučene od proizvođača tako da je dobijanje prave nijanse vozila zagarantovana. Auto kuća Kole ima veoma uspešnu saradnju sa osiguravajućim društvima, shodno tome havarisana vozila se popravljaju u rekordnom roku. Treba napomenuti da se u novom prostoru, koji se nalazi na Auto putu za Novi sad broj 150, vrše i bravarski radovi (podešavanje šarki vrata, popravka cilindra brave..).
 
> Vulkanizerske usluge
Auto kuća Kole poseduje svu neophodnu opremu za vulkanizaciju guma.
 
> Perionica
Auto kuća Kole poseduje perionicu sa najnovijim četkama koje ne oštećuju boju vozila, kao i mogućnost dubinskog pranja vozila.
 
Auto kuća Kole pored toga što je ovlašćeni serviser za  vozila FIAT, ALFA ROMEO i FIAT PROFESSIONAL što podrazumeva servisiranje tih vozila u garantnom roku, u svom servisu servisira i vozila koja nisu u garantnom roku. Obzirom da je Auto kuća Kole preko 20 godina bila ovlašćeni diler Škode i da je kadar obučen i edukovan za servisiranje Škodinih vozila, kao i da ima veliko iskustvo u servisiranju istih, shodno tome u Auto kući Kole se u vangarantnom roku mogu servisiti i vozila iz grupacije VW, Škoda, Jeep, Lancia...
 

akk05.jpg

 
Rezervni delovi
 
U našoj prodavnici možete kupiti originalne rezervne delove renomiranih proizvodjača FIAT, VW i ŠKODA programa po popularnim cenama i uz niz pogodnosti. Pored toga imamo kvalitetan izbor motornih ulja, ulja za kočnice i menjač. Iz ponude izdvajamo Selenia za Fiat vozila, Castrol za VW i Total za Fiatova i VW vozila. Firmama nudimo, pored korektne saradnje, dodatne pogodnosti pri kupovini rezervnih delova (odloženo plaćanje, kompenzacija...).
 

akk02.jpg

 
Kompletna registracija
 
Nema odlaska i čekanja dugih redova u SUP-u. Nalepnica se dobija na licu mesta u Auto kući KOLE.
 
Rent a Car
 
Auto kuća Kole u svom vlasništvu ima više od 40 vozila. Cena rentiranja vozila zavisi od perioda na koje je vozilo iznajmljeno kao i na broj pređenih kilometara u toku dana.
 

akk04.jpg

 
Adresa: Cara Dušana 209, 11080, Zemun, Beograd
Telefon: 011/31-68-010 ; 011/31-68-701
Fax: +381 11 31 68 699
Email: salon@akkole.rs ; servis@akkole.rs ; magacin@akkole.rs
Web: http://www.akkole.rs
 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju sledeće popuste:

 

10% prilikom kupovine originalnih rezervnih delova
- 20% na izvršene usluge prema važećem cenovniku usluga

 

Kupljeni rezervni delovi moraju biti ugrađeni u servisu Auto kuća – KOLE zbog ostvarivanja prava na garanciju.

 

akk07.jpg

kole.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

svaka cast za ovu saradnju, ja sa karaburme idem kod Koleta a od sada vise necu imati dileme gde da idem na servis(iranje)  :unworthy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otvoren prodajni salon za JEEP, ALFA ROMEO i ABARTH

 

DSC_3222.jpg

 

Auto kuća KOLE, ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles (FCA), svečano je otvorila novi, redizajnirani, prodajno servisni salon koji će osim FIAT i FIAT Professional programa, od danas na istoj lokaciji u unapređenom prostoru u ponudi imati i brendove JEEP, ALFA ROMEO i ABARTH. Na svečanom otvaranju pred više od 100 zvanica, klijenata, predstavnika medija i uvaženih gostiju, predstavljeni su novi modeli, a prisutnima se obratila i direktorka kompanije FAS, gđa. Silvija Verneti Blina: ''U ime kompanije FIAT Automobili Srbija želim da izrazim zahvalnost Auto kući-KOLE na uspešnoj višegodišnjoj saradnji i doprinosu u prodaji i promociji naših brendova. Kao ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles, Auto kuća Kole predstavlja značajnog i pouzdanog partnera u Srbiji,'' rekla je gđa. Verneti Blina (Silvia Vernetti Blina), direktorka kompanije FAS.

 

DSC_3094.jpg  DSC_3326.jpg

 

Auto kuća-KOLE ovlašćeni  je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011.g.

Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okreni *555 za Jeep, Fiat i Alfa Romeo

 

Kole%203.jpg

 

Sve informacije o modelima tri marke u telefonskoj poruci koja se tarifira kao poziv prema fiksnom broju.
Potencijalnim kupcima kojima su potrebne informacije o modelima Jeep, Fiat i Alfa Romeo, trenutnoj ponudi ovih automobila, cenama, uslovima kupovine – keš, kredit, finansijski lizing, mogućnostima zakupa vozila i slično, odnedavno je dovoljno da pozovu broj telefona *555. Nije potrebno nikakvo dodatno aktiviranje usluge, a poziv se tarifira kao prema fiksnom broju.
 
Kole%202.jpg
 
Po uspostavi veze dobija se call centar Auto kuće Kole, ovlašćenog dilera pomenutih brendova, čiji prodavci su u svakom momentu spremni da pruže sve raspoložive informacije koje mogu biti od koristi prilikom odluke o nabavci automobila iz game sva tri proizvođača, uključujući i Fiat Professional (dostavna vozila).

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samim tim što ne potrošiš gorivo za odlazak do servisa - nije ista cena.

Obzirom kakva su nam radna vremena i obaveze, ovo je vrhunska stvar. Tebi je svejedno kad si em privatnik, em dokon

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja ja :p nego kad je auto na dizalici il kanalu vidi se il proveri jos par osnovnih stvari..ovako zavuce cevcicu u merac i posrce ulje :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa sve ima svoju cenu :) Na tebi je da odlučiš šta ti više odgovara. Da li da voziš auto u servis pa da ti gledaju creva ili da da ti samo urade servis i ćao zdravo. 

 

Podržavam ideju. Čini mi se da je AK Kole jedini kome se vidi trud i želja da se izađe mušterijama u susret. Ne kažem samo sad za ovaj kombi, nekom je to ok, a nekome nije, ali prosto postoji ideja i ulaže se u to i to je za respekt. Svaka čast! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

to jeste, da ne bude da nepodrzavam..samo eto vise volim dizalicu :)

Edited by milan_gt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lepo i nesto novo kod nas.

Ali ce sigurno sat rada servisera biti veci na terenu nego u servisu ili ce se naplacivati fixno izlazak il sl.

Komfor i merak nema cenu:-)

Edited by bglion

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako neko iz AK Kole prati ovu temu jedno pitanje, dobio sam vaucer za red.servis 500L, a niti pise do kada vazi vaucer, niti da li moze da se pokloni nekom drugom....hvala  

Share this post


Link to post
Share on other sites

from: AK Kole
to: Fiat-Lancia Club Serbia
date: 10.07.2015. 19:55
 

Vaučer važi jul i avgust. Može se pokloniti, bitno je samo da korisnik donese isti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako nekome treba vaučer nek se javi na pp.

Edited by tratra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...