Jump to content
FAS Goran
Axic

Bugarska, Sunčev Breg

Recommended Posts

Da napišem i ja koju reč i prenesem utiske vezane za bugarsko letovalište Sunčev Breg.

 

Da ne reklamiram agenciju preko koje sam išao ali važe za jaču i među boljim u Srbiji. Kako god aranžman je koštao 260 eura i u tu cenu je bilo uključen prevoz, 9 noćenja sa doručkom i večerom u hotelu Šipka sa dve **. E sad ja sam uplatio aranžman 10-ak dana pred polazak i to su bila poslednja 2 mesta za taj preriod od 09.08 do 19.08. Dođosmo mi tamo u hotel oko 10.30 i prvo što smo saznali je da se u sobe ne može ući pre 14h. Umoran od puta i jesam i nisam bio ali rekoh sebi izdržaću već do 14h, prošetali malo tu po šetalištu, popili nekoliko pića i oko 13.30 se vratismo u hotel. Svi dobiše sobe i ostadosmo nas četvoro i pitamo našeg čoveka, predstavnika iz agencije šta će s nama sad. On reče pošto ste vi među poslednjima uplatili ne možete biti u ovom hotelu nego ćete biti prebačeni u drugi hotel. Ja slušam i ne verujem i prvo na šta sam pomislio "bugarska rabota" u prevodu ništa nije kao što piše na sajtu. :)  Međutim, hteli mi ili ne od uplaćenog aranžmana za hotel sa 2 ** dobismo hotel sa 3 *** što se na kraju ispostavilo kao odlično. Smeštaj odličan, sedmi sprat, pogled na neke obližnje zaseoke, ulaz na hotel, prelepe hotele sa 5 * i jedan deo plaže. Inače hotel je bio na 50m od plaže kao što je i većina.

 

Evo i pogleda sa sedmog sprata hotela Condor.

 

DSC00296.jpg DSC00318.jpg DSC00332.jpg

DSC00333.jpg DSC00335.jpg DSC00338.jpg DSC00340.jpg

DSC00341.jpg DSC00345.jpg DSC00346.jpg

 

 

 

E sad koja reč o plažama. :)

Dve ležaljke sa suncobranom su na dan koštale 12 eura što je po meni bilo previše. Neko će reći da sam budala ali ja sam kupio suncobran za 7 eura i koristio ga 10 dana. Na kraju se ispostavilo da nisam jedini koji je kupio suncobran jer su ležaljke za iznajmljivanje bile skoro pa prazne i 80% ljudi je na plaži bilo sa kupljenim suncobranima. :)  Deo sa ležaljkama je bio uz samu plažu i imao je nekih 5 redova a deo iza njih je bio slobodan deo plaže gde je većina pa i ja boravila.  Plaže su čiste i ima poneki pikavac ali ništa strašno. More je skoro pa neslano ali me je bolelo uvo za slanitet, bitno mi je bilo da se rashladim.  Voda je inače čista iako sam čuo da su neki pričali da je preprljava, ume poneka travka da bude u plićaku ali to se prepliva i čim se ode dalje voda je kao staklo.

 

Slike sa plaže.

 

15082014556.jpg 15082014557.jpg 15082014558.jpg 15082014559.jpg 15082014560.jpg

 

Što se tiče hrane kolega Buca me je već unapred informisao o nekom njihovom začinu kojeg stavljaju gotovo u svim jelima. Nekima možda smeta ali ja sam se navikao na njega i nije mi nimalo smetao. Cena hrane je pristojna po restoranima kojih uz plažu ima mali milion. Njihov doner ili poznatiji kao giros je 7 leva što dođe 3.5 eura, pečeni kartof (krompir) od 500 gr sa kačkavaljem i nekim salatama je oko 3 eura i verujte odličan je. Uz točeno pivo i recimo lazanje, doner, pljeskavicu ili nešto slično za ručak možete proći sa 5-6 eura po osobi. Cene u supermarketima koji je bio na 50m od hotela su možda i jeftinije nego kod nas. Pivo 2.2l ispada nekih 150 din, pivo u limenci 70-ak dinara, breskve 1kg oko 100 din i td. U kafićima pored plaže točeno pivo,sok ili kafa je 2 eura.

 

Eto toliko od mene i samo ću reći da sam prezadovoljan jer nisam očekivao da će biti dobro obzirom da sam pre 7 godina letovao u Nesebru i nisam se nešto posebno proveo. Najviše od svega mi se svidelo što naših skoro da i nije bilo ali zato ukrajinaca, rusa, britanaca, nemaca i šveđana na svakom koraku. :)

Edited by Axic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahahhahah, pravi komunjarski hotel. :laughing:  Ništa nije renovirano, samo ubačeni klima uređaji i to je to. :)

Edited by Axic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...