Jump to content
FAS Goran
Bumblebee

P: Fiat Stilo 1.9 MJet 2004, 176KS

Recommended Posts

Prodajem mog stila jer se javila potreba za vecim kolima.
2004. mjtd cipovan na 180ks sa registracijom do maja sledece godine.
240.000 km presao - zbog redovnog odlaska na posao NS-ZR. Auto je sredjivan za sopstvene potrebe i za ovih 30ak hiljada koliko sam presao sa njim dobro me je sluzio. Oprema je standardna a od novih stvari je uradjeno sledece: jbl elipse i emulator na USB, zatamnjena stakla u BG u Beogradu, set kvacila uradjen pre 10k, veliki servis pre 40k, mali pre 5k. Zamenjene pogace amortizera i stabilizatori. Servis radjen na svakih 10k sa kvalitetnim delovima i WR uljem. Klima sredjena ovog leta. Ociscena kompletna usisna grana kao i potis, sve fercera perfektno bez katalizatora. Led osvetljenje gepeka kao i LED dnevna svetla tek montirana. Ono sto mi ostaje da uradim je zamena sajle rucne kocnice i ravnanje zadnjih diskova.... Poseduje exkalibur echo alarm koji se pokazao kao perfektnim.
Za sva ostala pitanja slobodno me kontaktirajte.
Zamena bi me interesovala iskljucivo za kola 2011+ godista, 5oro vrata, naravno uz moju doplatu.
Cena je za forumase 3400e i ispod te cene ga necu dati jer mi prodaja uopste nije hitna pa po cenu da ga ni ne prodam u narednih godinu dana.
 
Predstavljanje automobila na sledecem linku:
http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59707-stilo-mjet-16v/#entry913058
 
Link ka mojauto:
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1397071_Fiat_Stilo_2004_god
Untitled.jpg
 
Link ka polovniautomobili:
Untitled1.jpg
http://www.polovniautomobili.com/oglas5044197/fiat_stilo_mjtd/

WP_20140330_017.jpg

WP_20140322_029.jpg WP_20140323_001.jpg WP_20140330_002.jpg

WP_20140330_020.jpg WP_20140330_021.jpg WP_20140330_023.jpg
 
cxcb91200.jpg  cxcb91201.jpg  cxcb91202.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

3400 za forumase. Pise ti gore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odusevio me je paketom opreme, cenom, fabrickog ugradnjom plina, otvaranje vrata i pristup zadnjim sedistima, funkcionalnoat i turbo motor od 120ks! Uzeo bih 500l ali je to sve slaba ponida motora, sem 1.6dizel koji podize cenu fiata u nebesa...jbg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako je, fabricki uradjen plin na traci, znaci nikakvo busenje, budzenje naknadno.... Mada danas sam pricao sa bankom i bice cupavo. Izgleda da ce da padne honda akort ili passat b6 2007.+benzinci x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Necu da kupujem polovne dizele vise. Puno stvari moze da krene po zlu jer ko zna kako su odzavani. Premisljam se non-stop sta je pametno uzeti. Novo pa dosta izgubis ali ne mislis o kolima, polovno a jeftinije...ne znam

Planirao sam svakako da stavim plin pa neka trosi deset plina meni ok :) Onako kako ja vozim kola trosice 8 x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paa ,na "polovni automobili" ima samo jedan koji je skuplji od tvog.

Ali i sam si rekao : ... makar ga prodavao godinu dana.

Edited by gogi1101

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovim čipovanjem na 180 konja si smanjio krug kupaca za oko 95%.

Moraš detaljno da islikaš auto, kako spolja tako i iznutra. Ove četiri slike ti nisu ništa i ne znače ništa. Ljudi vole da vide detalje.

Ja lično bih izbacio i ovaj deo o urađenoj turbini i čišćenju usisa i izduva... To samo dodatno zbunjuje kupce, nepotrebno je, većina će pomisliti da si tom prilikom i otvarao motor i sl.

 

 

Potrebno naglasiti da je uradjeno chipovanje zbog smanjenja potrosnje goriva i ugladjenijeg rada i odziva motora. Auto nije upotrebljivan za ulične trke i slična "terorisanja" motora

Ovo će ti retko ko poverovati, obzirom na novu snagu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na savetima, nemam slifa za prodaju.. Ja to iskreno pa kako je tako je x) Hocu benzinca, bravo je sa slabim motorima a 159 kako sam cuo da su jako losi benzinski motori i da su kvarljive.. Nemam pojma, skroz sam zbunjen x)

Znam gogi ne zuri mi se ali bas niko da ne pozove da ga je.em x) Da je ovaj hteo da pristane na trku na misseluku, to bi mi bilo prvo utrkavanje. Stvarno ne divljam sa kolima, meni ova snaga sluzi da kada obilazim na otvorenom da ne razmisljam, pogotovu duple slepere....a stalno sam na otvorenom putu...

Edited by Bumblebee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ti onda napisi fabricku konjazu, nemoj da pricas o cipu :)


I odvezi auto na neki veliki parking, slikaj ga sa svih strana, a ne ovako izmedju automobila i samo neke coskove kao na slikama na polovnim automobilima

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srbin hoce da kupi dobro a jeftino,vecina pregleda oglase od najjeftinijih,dok dodje do tebe...

Nema veze sto ce u narednih 2-3 meseca da ga najjeftinije kupljen auto kosta vise od najskupljeg na oglasima.

Moj komsija kupio pre nedelju dana Senic-a 2006 za 3500€ auto blista ,pali ,radi perfektno,na velikom servisu kod majstora utvrde da ima zemlje i blata po motornom prostoru i karoseriji.

Jedva je vratio Auto i dobio 200€ manje od prodavca.Nije se mogao nacuditi da je auto bio poplavljen.

Pa gde ima dobar auto za te pare ???

Odoh u off

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo izmenio sam opise... Nikako da stignem da okacim normalne slike, iskreno nisam ga oprao ima vec 6 nedelja :) Ovo vreme bezvezno, sutra cu da ga licnem i islikam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imaš na oglasima jednog crnog t-Jet Brava sa 150ks, a cena registracije smešna.. Generalno Fiat/Lancia nemaju neku ponudu automobila od 2008 godine, a da imaju prostora i da nisu karavani, još i sa benzinskim motorom... Najjači benzinac nama dostupan u poslednjih par godina je 1.4 turbo sa 150ks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije off gogi, ovo je podrska meni za prodaju. Ako neko zna za 159 benzinjaru ili dizel da valja moze da predlozi, to mi je svakako omiljeni auto vec dugo vremena, samo se plasim da me neko ne navuce na los primerak pa da se zakopam sa majstorima x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledao sam te motore samo jel moze tu plin s obzirom da su turbo motori? Ako ce bravo da padne onda mora automatska klima :) Gledao sam ovog crvenog brava od kolege sa foruma ali mi nekako ruzna sa obicnom klimom. Za naredne tri godine koliko bih vozao autic da bar ima sto jacu opremu da ne dosadi :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od ovog crnog mu i ja postavih link, ovaj jedan sivi je mnogo šaren, a drugi može da se vidi.. Održavanje Alfe 159 nije baš jeftino, a da je lepa, pa  :wub:


Može plin na taj motor, ali je preskup, mislim oko 1.000€ neka cifra ako se dobro sećam..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nedeljno u proseku predjem 400km, pa bi trebao da ima plin ili dizel a za dizele sam vec rekao da ne bih uzimao samo od nekog kome mogu da verujem...kao i ovog mog sto sam uzeo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...