Ivan 24080 Posted November 26, 2019 (edited) @64michael@live.com Mikrofon je odvojen uredjaj, a povezuje se preko velikog, belog konektora navigacije i njegovih pinova 9 i 18. Treba proveriti i postojece ozicenje auta i da li postoji veza do konektora D20 kod Body Compa ili se mora i to razvlaciti. Fabricki, mikrofon ide u okviru plafonjere, sto je i estetski i funkcionalno najbolje resenje za ConnectNav+ (posto fabricki mikrofon ima odlican pojacavac, tako da se jasno cuju i putnici sa zadnjeg sedista). Nepotrebno otvorena tema je spojena sa postojecom - sve ovo sam do detalja opisao i islikao u prvom postu ovog mog tutoriala. Tu smo za sva eventualna dalja pitanja . Edited November 26, 2019 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paints 0 Posted May 15, 2022 (edited) Molio bih za pomoc. Treba mi link za update cd connect naw+ 9.8 fiat stilo. Edited May 15, 2022 by Ivan Spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24080 Posted May 15, 2022 (edited) @Paints Kao prvo, pozdrav i dobrodoslica na FLCS forum. Nepotrebno otvorena tema spojena je sa postojecom o ConnectNav+ uredjaju. Jos pre jace od 7 godina sam okacio verziju firmware 9.8, koja ne trazi Code. Sa linka iz posta citiranog ispod, skini ZIP fajl. Tu imas firmware 9.8 ISO fajl (CN98.iso) od koga treba napraviti bootable disc (ne obican Data disk!). Imas i jedan .doc fajl u kome je objasnjen i postupak pravljenja bootable diska, kao i sam proces instalacije. A instalaciju imas objasnjenu bukvalno do u sitna crevca u prvom postu te moje teme, sa sve pratecim slikama. Ako negde zapne, slobodno se javi na PM. Iako sam odavno promenio auto, mislim da imam sve te fajlove jos uvek negde po laptopu. Evo ovde Dropbox linka za instalaciju firmware 9.8: Edited May 15, 2022 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
virke 81 Posted January 17, 2025 Sestri na stilu crko febricki radio. Nemam pojma da li to moze da se popravi ali vidim po KP da ima da se kupi raznorazne multimedije.Cena od 3000 rsd pa navise dok za fabricki radio polovan traze 40e. E sad... Moze li neko da preporuci neku jeftiniju varijantu? U principu ne treba joj nikakve dodatne mogucnosti u smislu navigacije, blututa i sl. Najbitnije je da ima FM radio a ako ima nesto dodatno super. Mozda bi isla na varijantu sa kamerom za rikverc voznju ali cena je presudna naravno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan22 0 Posted September 26, 2025 pozdrav svima, ugradio sam naknadno cn+ u svog stila, ali imam problem sa firmwareom, na njemu je skinuta 9.9 verzija firmwarea, a svaki link koji sam nasao za skidanje firmwarea9.8 je bio izbrisan, zanima me da li neko mozda ima cd i da li bi zeleo da ga proda posto moj cd nema nikakvu funkciju, hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24080 Posted September 26, 2025 @Bojan22 Ako si u BG, mogu da pokusam da po kuci pronadjem svoj disk sa FW 9.8 koji je odradio na desetine tih Stilo CN+. Pa da se negde nadjemo i da ti dam da odradis update, to je ona "cuvena" verzija koja ne trazi Code. Naravno sve gratis, kakvo crno placanje. Ako nisi iz BG, mozda da na nekom od starih laptopova pokusam da nadjem . iso file za verziju 9.8. Pa da ti posaljem, onda ti ostaje samo da ti napravis bootable disk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sibonios 45 Posted September 26, 2025 https://www.upload.ee/files/18640872/cn98.zip.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan22 0 Posted September 26, 2025 1 hour ago, Ivan said: @Bojan22 Ako si u BG, mogu da pokusam da po kuci pronadjem svoj disk sa FW 9.8 koji je odradio na desetine tih Stilo CN+. Pa da se negde nadjemo i da ti dam da odradis update, to je ona "cuvena" verzija koja ne trazi Code. Naravno sve gratis, kakvo crno placanje. Ako nisi iz BG, mozda da na nekom od starih laptopova pokusam da nadjem . iso file za verziju 9.8. Pa da ti posaljem, onda ti ostaje samo da ti napravis bootable disk. Blizu sam BG-a puno bi mi znacilo kad bi mogli to da sredimo, vidim da je jos jedan decko ostavio link za fw9.8 probavam sutra pa se javljam hvala puno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan22 0 Posted September 27, 2025 Pozdrav, opet ja, ponovo sam narezao bootable cd-r sa firmwarom i uradio sam sve kao sto je objasnjeno ali se i dalje nista ne desava na multimediji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24080 Posted September 28, 2025 Ako ti se nista ne desava kada ubacis disk sa firmware - ili nisi dobro napravio bootable disk ili imas neki problem sa samim uredjajem ili CD citacem. Jesi li siguran da ti je sam citac ispravan, mozes li da pustis npr. muziku sa njega? Davno sam radio, sigurno pre 15-ak godina i secam se da je za taj Magneti Marelli bila potrebna neka bas minimalna brzina narezivanja. Koju cak ni tadasnji rezaci vise nizu podrzavali (uredjaj je konstrukcijski sa samog pocetka 2000-ih). I potrebno je naravno da se ispostuje celokupna procedura iz uputstva i kreiranje bootable diska. Evo nije me mrzelo, prekopao sam po kuci i ipak iskocise ti moji stari diskovi. Cuvam jos FW 9.8 (koji ne trazi Code), imam Update CD za engleski jezik (za glasovne komande). I cak sam iskopao neke bajate EU mape . Tako da ti je ovo debelo provereno, uspesno je odradio instalacije ConnectNav+ na desetinama bivsih forumskih Stildzi. Ako hoces, pusti mi poruku na PM pa da se nadjemo negde da probas da instaliras. Sto se mene tice, mogao sam i da ti poklonim sve, Stildza je retkost ali mozda opet zatreba jos nekome sa foruma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan22 0 Posted September 28, 2025 2 hours ago, Ivan said: Ako ti se nista ne desava kada ubacis disk sa firmware - ili nisi dobro napravio bootable disk ili imas neki problem sa samim uredjajem ili CD citacem. Jesi li siguran da ti je sam citac ispravan, mozes li da pustis npr. muziku sa njega? Davno sam radio, sigurno pre 15-ak godina i secam se da je za taj Magneti Marelli bila potrebna neka bas minimalna brzina narezivanja. Koju cak ni tadasnji rezaci vise nizu podrzavali (uredjaj je konstrukcijski sa samog pocetka 2000-ih). I potrebno je naravno da se ispostuje celokupna procedura iz uputstva i kreiranje bootable diska. Evo nije me mrzelo, prekopao sam po kuci i ipak iskocise ti moji stari diskovi. Cuvam jos FW 9.8 (koji ne trazi Code), imam Update CD za engleski jezik (za glasovne komande). I cak sam iskopao neke bajate EU mape . Tako da ti je ovo debelo provereno, uspesno je odradio instalacije ConnectNav+ na desetinama bivsih forumskih Stildzi. Ako hoces, pusti mi poruku na PM pa da se nadjemo negde da probas da instaliras. Sto se mene tice, mogao sam i da ti poklonim sve, Stildza je retkost ali mozda opet zatreba jos nekome sa foruma. Kako da pronadjem PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24080 Posted September 28, 2025 (edited) @Bojan22 Evo, upravo sam ja tebi poslao privatnu poruku. Pa se dogovaramo dalje, da ne off-ujemo ovde . Edited September 28, 2025 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites