Buca_Tipo 31 Posted July 14, 2014 Ali sr anje je tu negde pa izlazi biiip inace bas dobar el.grande i dobra okupacija Svaba je bila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted July 15, 2014 Ala ti uzivas.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8425 Posted July 15, 2014 Pricalo mi vise njih da su cene kao kod nas takoreci ali ja sam bio sumnjicav. Za malo sad 19-og da odem za Rimini pa bas zbog toga pitah Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3516 Posted July 15, 2014 Tu su negde cene. Problem je što nema mnogo supermarketa u bliznii i onda naduvaju cene u prodavničicama. AKo naiđeš na neki veći supermarket gotovo su iste cene ili možda do 20% razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13206 Posted July 15, 2014 Ko ide za Italiju nek obavezno proba Santal sokove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted July 20, 2014 LA FAMILIA Dva kragujevcana i italijan Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted July 21, 2014 Pa i ne izgleda Gp puno veći Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted July 21, 2014 BAs sam se iznenadio da je siri classic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted July 21, 2014 Pa nije siri, mozda slika vara... svakako se sedi komotnije u GP...bas sam poredio posto pozadi imam 2 decija fikairana sedista... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted August 5, 2014 Da malo osvezimo temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted August 30, 2014 Malo refresh!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8425 Posted August 30, 2014 Ne uklapa se u ambijent. Da je neka S klasa ili sl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 754 Posted August 30, 2014 Meni je bolji od S klase, verovatno zato sto je dostupan sirim narodnim masama, za razliku od Benz-a, koji mogu da voze srecnici. Odlicna kombinacija boje sa crnim staklima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojankov 36 Posted August 30, 2014 Odlican...odlican Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomas 10 Posted August 30, 2014 Odlično izgleda autić Uz ovaj ambijent najbolje ide Wartburg :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted August 30, 2014 Hvala hvala...A sto se ambijenta tice, ovo jeste S klasa pogledajte malo bolje... Barem je za mene S klasa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted August 31, 2014 I za mene je S kada nemam pravog S Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted August 31, 2014 Čovek obiđe pola sveta sa GP-om, svaka čast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta.dz 0 Posted August 31, 2014 I nijednog trenutka nije dao ni najmanji znak da mu nesto fali , a bas sam ga isforsirao zadnja 2 meseca 13.000 km...planine, mora, jezera... Bio bas kod Gorana prosli vikend na malom servisu i pregledu i da kucam u drvo NISTA!! Mislio sam da ce avanture po plazama Tasosa da ostavi barem neke posledice ali... GP je to!!B)B)B) Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted August 31, 2014 Svaka čast. Kako je to lepo kada se auto tako lepo eksploatiše . Definitivno mislim da je jako dobar automobil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1485 Posted September 1, 2014 I Mome bi itekako godila takva turneja! Ukoliko nastavim ovakvim tempom nizati kilometre za nekih 12 godina mozda budem imao 100 000 Km na satu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted September 1, 2014 Pratim temu, ali nista ne pisem, ali ovaj podatak o 13tkm u 2 mjeseca me natjerao Stvarno svaka cast i tebi sto si mozes to priustiti i grandeu sto te sluzi. Nema mi nista draze nego putovati, a pogotovo kada auto tako dobro sluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 206 Posted September 18, 2014 Prelep Grande prelepa boja moja omiljena crvena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted September 22, 2014 Bravo za auto, održavanje, vožnju-kilometre, slike sa Alpa ( meni su vrh )... Inače, rezon, vozim ono što mi je praktično i što mogu da održavam u potpunosti podržavam, i prilično se rukovodim njim... :-) Da ne smaram estetikom jer reče da ti to nije najbitnije, al napred onaj deo oko tablice bih ofarbao u crno i tako dobio jednu celinu ( "veliki usis" ) , i neke lepe felnice, možda Blade 16'' sa Stila i to je to... Još jednom pozdrav, i svak čast. Quote Share this post Link to post Share on other sites