Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Ovo sa snimka je smesno ... znam neke ljude kojibsu ovde prodavali kola, a u inostranstvu naplacivali osiguranje ...neka kola su isla u delove, a neka su nastavila da se voze ... kako on moze da dokaze da nije u dogovoru sa lopovom to uradio?

Cudne teme za raspravu ima potrosacki savetnik ... i neka cudna imena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da su oni stavili akcenat na definiciju potpunog kaska te osiguravajuće kuće kao i malo opcija kradje koje su pokrivene takozvanim potpunim kaskom.

Iskreno, nadam se da će oštećeni dobiti osiguravajuću kuću na sudu jer sud ipak okaraktisao taj dogadjaj kao bezobzirnu kradju. Za mene kao laika u pravu je bezobzirna kradja isto kao i razbojnička kradja koja je pokrivena kasko osiguranjem. Da sam ja sudija, a nisam, laik sam za pravo, ovaj dogadjaj nikako ne bih okarakterisao kao kradju. Klasična prevara je u pitanju, a to kasko ne pokriva. Možda grešim, ali za mene nema razlike u ovome od toga da je dao auto prijatelju a ovaj ga zapalio, prodao ili nešto treće.

Edited by TheCityAndTheStars

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko covek treba da bude glup i da omoguci lopovu takve uslove za rad ... kad budem prodavao auto, bolece me uvo da idem negde da bi se video sa kupcem, dodji kod mene kuci pogledaj, pa se dogovaramo, pa onda mogu da te provozam ... dok ne das pare, ne mozes da vozis auto ....

I ne vidim kakve ovo veze ima sa konkretnim slucajem ... nije bilo mnogo automobila koji su imali kasko, a potopljeni su

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam zato i postavio ovaj snimak, uvek mogu da nadju nesto, isto tako mogu da kazu da smo bili obavesteni da ce biti poplave i da smo imali vremena da sklonimo auto. Uniqa osiguranje je obavestio klijente da ce biti poplava i sta ce biti sad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dovla ne izvrci moje reci.

 

Ok neću. Citiraću te: 

 

Limkom ne slusaj njih, poslusaj me javi se Potrosackom savetniku, bice velikih problema sa osiguravajucim kucama.

I pisi sta si uradio. 

 

Ne znam za druge ali ja ovo tumačim - ne slušaj njih poslušaj mene :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

daj nek se obrisu ova zezanja iz ozbiljne teme koja nije nizakakvu zezaniciju. Hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ušao sam danas u Obrenovac ali do auta još ne mogu, možda za dan, dva da nađem neke ribarske čizme kako bi otvorio garažu i slikao auto -pa onda  da idem u DDOR..srećom u stan sam mogao da uđem i našao sam orginal ugovora (mislio sam da je u autu)- piše da pokriva vremenske nepogode..inače ugovor je bez učešća u šteti i osigurana vrednost je 1.371.250,00 dinara a kasko je plaćeno 38.000 din..poz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uniqa osiguranje je obavestio klijente da ce biti poplava i sta ce biti sad?

 

Ništa. Platiće štetu. Kakve veze ima što su zvali?

Primer: full kasko pokriva krađu u inostranstvu. Da li sugerišeš da ako kontaktiraju sve ljude koji imaju kasko kod njih (telefonom, i/ili Email, i/ili klasično pismo) npr. negde početkom juna meseca u kome upozore svoje osiguranike da ima krađa automobila u Grčkoj...da li su time nekim čudom skinuli svoju obavezu da isplate štetu ako auto bude ukraden u Grčkoj dok je čovek na letovanju? Naravno da nisu.

Ne treba praviti problem tamo gde ga nema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...