Sale2810 4 Posted May 4, 2014 (edited) Juce sam otvarao stop na stilu,sve vratio kako treba,i sad mi magli unutra u stopu.Nije maglio uopste,a sad me nervira...Moracu ponovo da rasturam,dooobroo da ga obrisem i da vratim opet sve na svoje mesto. Edited May 5, 2014 by neshaoct split Topic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted May 4, 2014 U onom crnom poklopcu ima diht guma, mozda se ona okrenula ili na nekom delu ispala iz lezista i zbog toga ti magli ili ne daj boze ako si negde malo cuknuo stop kada si ga skinuo pa naprsao, onda zamazi taj deo silikonom za soferke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted May 4, 2014 Definitivno cu da rasturim sutra ponovo,unesem u kucu i lagano...nervira me,zivce mi pokida bzvz. Sve sam lepo vratio,i krenuo u kupovinu,kisa je padala,kad pogledah,kad se ne slogira,magla Sutra ponovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted May 5, 2014 Malopre sam opet otvarao sto svetlo,kad se nisam slognuo,unutra bar pola litre vode. Izbacio sam vodu,osusio koliko sam mogao,pa ponovo sve polako vratio na svoje mesto. Swd cu da vidim kada opet padne kisa,sta ce da kaze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kejd 1 Posted May 5, 2014 Sale, probaj na spoju stopa i plastike da namazes silikon, to je onaj spoj na koji ne mozes da utices, isti problem sam imao i rasklapao stopaljku ali dok nisam taj spoj celom duzinom popunio stalno je maglilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted May 5, 2014 Pa to mi jedino preostaje ako nastavi da magli. Praticu sta se desava sada,pa cu da vidim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
M-a-r-k-o 3 Posted May 5, 2014 Slazem se za vodu silikon je resenje, uvek ga stavljam kad menjam sijalicu i do sad nikad mi nije voda ulazila u far niti je far maglio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted May 5, 2014 To ce i da mu bude na kraju,il pukovnik il pokojnik Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted November 12, 2014 Kako si rešio magljenje u stopu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted November 12, 2014 (edited) Slusaj,ako i dalje imas problem, otvori kesicu sa onim kuglicama sto dobijes kad kupis patike ili cipele i ubaci par komada unutra.Ako bas ne resis nikako, uradi to, cuo sam da pomaze,opet bolje i to nego da crkavaju sijalice i da imas nekih problema... Edited November 12, 2014 by Mi An Quote Share this post Link to post Share on other sites
majkicbane 58 Posted November 12, 2014 (edited) Ma najverovatnije nisi lepo vratio onaj poklopac... Ne verujem da ulazi na spojevima, ako ti do sada nikad nije ulazila voda. Osim ako ti nije ispao, a nadam se da nije Ja sam imao peh za 1. maj kada je amortizer gepeka ispao iz one svoje soljice, gepek vrata naglo posla nadole i amortizer udari u stop svetlo i pre*ebe ga (naravno, prejebe i zadnje staklo). Trazio sam da kupim polovno stop svetlo, ali mi se nije davalo 50evra koliko su mi trazili na jednom otpadu u Nisu, plus sto je stop bio tamniji od mog i onda bi bili raspareni.Skinuo sam ovaj svoj, povadio iz njega vece staklice i resio da ga zalepim silikonom za prvu pomoc, dok ne nadjem neko isto kao moje. Ispostavilo se da je super ispalo, ne ulazi voda, ne magli, kad zatvorim gepek ne vidi se maltene uopste da je lepljeno, osim kad se zagleda... Evo na slici se vidi gde je udario amortizer, odvalio je malo ove crne plastike, a stop je maltene bio odvojen od te plastike sa svih strana osim odozdo Ovde gde ima puno silikona nisam uspeo da nadjem parce stakla koje se odlomilo pa sam popunio celu rupu da ne ulazi voda. Kad se zatvori gepek vidi se samo malo ovog silikona To kratkorocno resenje je ispalo kao trajno, jer od tada nisam ni trazio stop po oglasima i otpadima. Zasto bih dzabe davao 40-50e Kada se malo odalji od auta, maltene se nista ne vidi, pogotovo kad su upaljene pozicije Proveri jos jednom da li si lepo vratio poklopac. Meni je tako proletos maglio prednji far koji do tada nikad nije, ali nisam lepo zatvorio poklopac pa je ulazila vlaga. EDIT:Ja sad tek vidim da je ovo tema od 5. maja. Nisam obratio paznju. Nema veze Edited November 12, 2014 by majkicbane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted February 17, 2015 Jes tema od ko zna kad ali meni i dalje magli stop, nisam resio jos... Kao da je mokro unutra, imaju kao neke kapljice, bas me nerviraju. Kada se prolepsa vreme, otvoricu ga ponovo i osusiti fenom. Nema mu druge... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 17, 2015 Kupis drugo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted February 18, 2015 Sto bi kupovao drugo kad sa ovim nisam imao nikada problema dok ga nisam otvorio... Verovatno da nisam lepo poklopac namestio...Ma sredicu ja to Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 18, 2015 Pa bas zato sto sad imas problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted February 18, 2015 Jeste me nerviralo na pocetku,a onda sam zavrsio pod noz...tako da mi sad ladovina.Kad malo otopli,skinucu ga i osusiti...i namazati silikonom...tako da ce biti ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites