Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Džin Has ulazi u ''najbrži cirkus''

Recommended Posts

has.jpg

 

Vlasnik NASCAR tima Džin Has namerava da pokrene svoj tim u Formuli 1. Has planira da u ''najbrži crikus'' uđe u roku od dve godine, a tim će se zvati ''Has Formula''. Amerikanac je najavio da će u roku od četiri nedelje znati da li će Has Formula nastupiti 2015. godine, te da to najviše zavisi od pronalaska proizvođača motora. ''Ne bih ovo radio kad bih mislio da neću uspeti. Ali, to je izazov - dokazati drugim ljudima da nisu u pravu'', rekao je Has posle javno izražene sumnje da će uspeti u ovom poduhvatu.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Has: Patrik ne dolazi u F1

 

patrik.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, Džin Has, NASCAR i Indy Car magnat, imaće i F1 tim od sledeće sezone, a američki mediji najavili su i jedan blokbaster. Ali, na žalost, od toga neće biti ništa, pošto je Has demantovao da će Denika Patrik biti vozač njegovog tima i tako nesagledivo proširiti tržište F1 u svakom smislu.
''Denika je srećna tu gde jeste i smatra da nije još spemna za sve što zahteva F1. Ne vidim da će se to promeniti u roku od nekoliko meseci. Bila bi to prevelika kocka i za nju i za nas'', rekao je Has. Hasov tim je već kupio prostorije u Britaniji, imaće Ferarijeve motore, a kako stoje stvari, vozači će najverovatnije biti Esteban Gutijerez i Žan Erik Vernje.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...