neshtry 16559 Posted January 10, 2018 100mb su imali po domovima zdravlja...Ovoga sam kupio za 150dema imao 55000km na satu.Bio popularan devedesetih za šverc,nisu znali za gepek iza zadnjih sedišta. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted January 10, 2018 Jeeessteee. 71-e god. tata kuupio, stotinak auta u. Bg--u, auto smrdi, žuti skaj na sedištima smrdi, motor pozadi, zadnja vuča, idealno za zanošenje po krivinama.Na trkama, bivše Juge. Dagmar Šuster, Tane Kuvalja i ostale čike. A ja u Škodi 100L, de luxe, za dve god Lada 1500, ma ko je brži od mene ? To su bila vremena. Avalu vozim k'o Miško, sa povezom preko očiju, sa Hondom 500 i Bol"De Or 750 bio glavni baja, a onda dođe GTI 16V. i pokosim vreme uz Avalu a i nizbrdo.Qu-qu, ludak !A sada deda po funkciji ali ništa manje loood.Sent from my LG-G3 using Tapatalk 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16559 Posted January 10, 2018 To je duh!Mi smo imali Mišeluk,ali to se ne da porediti sa Avalon...osim što smo mi stalno morali da bežimo od policije....Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока 1 vicent reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted January 10, 2018 Meni je najveca ludost bila kada sam umesto brisaca od 50cm stavio onaj od 55cm 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7970 Posted January 10, 2018 Ja mislio kad si pojeo 12 sarmi Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted January 10, 2018 Cuj 12 Nemoj se vredjamo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 14, 2018 (edited) Gledam ovu astru: http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12384478/opel-astra-j-17cdticosmoled, po tablicama zadnja km je 154661km od 28.11.2017. Kako se vama čini ovo, jel moguće i ovu km na tom sajtu za proveru stelovati ili je to tačan podatak? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Edited May 21, 2018 by igor0511 Screenshot! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted May 14, 2018 (edited) E sad najbolje jos neku proveru i za "sajt za proveru" da nadjemo ... Edited May 14, 2018 by Milutinac 2 Sava and rkoma1986 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 14, 2018 E sad najbolje jos neku proveru i za "sajt za proveru" da nadjemo ... Duhovito... BTW, nisam na to mislio, nego par postova gore jedan član je okačio kako se za Alfu ustimali papiri, sa sve servisima koji su rađeni.Posto italijanski ne znam, moje pitanje se odnosilo da li je to neka zvanična institucija gde se može dobiti zvaničan i validan podatak, ( tipa kao naš amss), ili generalno svaki podatak koji se nadje o vozilu, moze da znaci, ali ga trebamo uzeti sa malom rezervom? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted May 14, 2018 CItam kako pise...a pise Quote Kako se vama čini ovo, jel moguće i ovu km na tom sajtu za proveru stelovati ili je to tačan podatak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 14, 2018 On 5/14/2018 at 12:55 PM, somi92 said: Pa jedino da znaju za proveru pa daju od nekog drugog auta inace astra lepo izgleda Da, Astra jako lepo izgleda, sedišta kao iz salona... U principu, auto je 2013, i to bi trebalo da je realna km, prosečnog vozača preko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted May 14, 2018 Cim ima Dekrin izvestaj koliko je presla znaci da je tacna kilometraza a samim tim je i odrzavan auto u servisu i mora imati servisnu knjizicu. To su i male kilometraze za to godiste jer ima ih i sa preko 200k km ali zna se da se spusta ispod 200k. Pisao sam vec kako majstori spustaju sa 180 na 160. Neznatna razlika ali u ocima kupca lepse izgleda ta cifra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 19, 2018 Bio sam da vidim onu J Astru što sam okačio par postova nazad. Mogu reći da i uživo izgleda odlično. Spolja par sitnih ogrebotinica, koje mogu da se zarade za jedan dan na parkingu, iznutra takodje u najboljem redu. Sedište odlično, "bubrezi" dobri, volan, menjač mizerni tragovi korišćenja. E sad, jedino mi bilo čudno kad se pritisne i pusti kvačilo, obrtaji skoče na 1000 i padnu?!? Kad sam pitao, zasto to, da nije mozda problem za zamajcem, rekli su mi da je kod svih novih vozila, softverski to tako odrađeno, da digne obrtaje sam kod puštanja, da se ne bi ugasio, tj da moze da krene i bez gasa lagano. Jel to istina, ili priča prodavca? Jeste off topic, ali smo se već dotakli tog vozila, pa ako moze neko da kaze, Dule ili neki koji su probali više tih "novijih" vozila. Ja nisam mladje od 2007, Passat B6, kod kog nema promene obrtaja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3058 Posted May 20, 2018 (edited) @bravosx1616 istina je. Dosta novih vozila blago zaturira pri pustanju kvacila do 1000rpm da mozes da krenes bez gasa. Ona malo gluplja rade to i u leru. Inace, super stvar. Taman auto fino krene bez gasa. Nisam dugo ni naisao na novi auto koji to nema. Edited May 20, 2018 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 21, 2018 Ko o čemu, baba o ustipcima . Elem, vracam se opet na Astru J, video uživo dva blizanca, tj dve bliznakinje, kako po boji, tako i po stanju, maltene kao jaje, jajetu. Očuvana oba, kako spolja, tako i iznutra. Slike su stvarno verne stanju kad se vide uživo, što se retko dešava. Kao što vas par reče, oba imaju isti "problem" kod puštanja kvačilo da diže obrtaja na 1000, što će reći da je stvarno fabrički, tj software-ski tako rešeno. Malo me to nervira, ali nije to bitno sad. Cene su im tu, jedan ima Dekra izvestaj koji nema urađen veliki servis, drugi iz Pa, ima servisnu istoriju, koja se negde poklapa kad sam ga pitao jel zna italijanske tablice. Čovek mi odma rekao tablice i na proveri na onom sajtu, oba su ok. Pitanje, na osnovu slika, i rečenog, za koju bi se pre odlucili, onu sa Dekra izvestajem i slikama na samom izveštaju u Italiji bez velikog servisa, ili za drugu bez izveštaja, sa urađenim veliki servisom, sa servisnom istorijom ( koju nije teško otkucati) ako se ne ode da se proveri kod uvoznika po broju sasije verodostojsnost iste. Za ovu iz Pa se ne zna jel bila lupana, koliko sam video, prednji branik je za nijansu druge boje, i bez ogrebotine, ali samo branik, što ne mora da znaci da je lupan, nego da je samo bio iscesan, pa je ulepšan farbanjem. Hauba i krila su original boje, što govori da nije bio lupan, bar ne nesto jako. Oba prodavca su voljni za sve vidove provere, od ovlašćenog servisa, do ličnog majstora... Posto se već otišlo off sa prepucavanjem, onda ovaj off ne bi trebao da bude neki veliki problem . http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12198854/opel-astra-j-17cdti-cosmo http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12384478/opel-astra-j-17cdticosmoled Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted May 21, 2018 Prvi oglas je oglasio Petrovic iz Panceva a njega bije dobar glas i prodao je na Alfinom forumu vise od 120 Alfi 159 i niko ga nije ocrnio. Znaci jos jedan od prodavaca za kog nema loseg glasa tako da bih prednost dao njemu jer ipak godinama prodaje po forumima a da ga niko nije ocrnio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 21, 2018 Petrović ima običaj da malo vrati kilometražu (što ne znači da je i ovde to slučaj). Ja bih dao prednost Urošu iz Nascar-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 21, 2018 Iskreno, nakon što sam video oba auta, on je odmah imao prednost, 60-40%. Mislim na ovu Astru u Pa. Veliki servis znaci dosta, a i lako je proveriti u servisu da li je urađen. Ali reko cisto da cujem još nečije mišljenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 21, 2018 Video sam im i ostala vozila, deluju ozbiljno, vozila su im u dobrom stanju. Kažu da su im sva vozila sa lizinga, i da poseduju Dekra sertifikat, ili neke druge slične kuće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 21, 2018 On 5/21/2018 at 8:19 PM, Pluto said: Znaci ovo iz NASCAR su okej? Imaju bas dosta zanimljivih oglasa. Nemam nikakvo saznanje da nisu ok. Sa vozilima od lizinga je lako - sve ja lako proverljivo. Tražiš izveštaj i servisnu istoriju i to je to. Svako to treba da ima, samo je stvar da li će ti neko to pokazati ili neće. Ako neće, sve ti je jasno Ova Petrovićeva Astra je sa Arvala. Pitaj i njega da ti pošalje izveštaj (kao što ga ova Nascar-ova ima) i nećeš imati nedoumicu više oko toga. Na Opelima se veliki servis u 95% slučajeva radi na oko 150.000 km, tako da nije isključeno i da je na drugoj odrađen, samo što to možda nije naveo (prevideo), nije zavedeno u istoriji (dešava se retko, ali se dešava), nije tražio od lizing kuće naknadno servisnu istoriju (nekad ne pošalju odmah, pa moraš da tražiš mailom) itd... 2 Pluto and vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4920 Posted May 21, 2018 Konacno nesto korisno na ovoj temi da procitam. Bravo@totti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravosx1616 7 Posted May 21, 2018 Šteta što nisam video i ovu kad sam isao za Pa, jeste starija, ili joj je cena bolja http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12269937/opel-astra-j-cosmo Znate li nešto o ovom prodavcu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Comi90 8 Posted May 22, 2018 Jedino sto znam da je bukvalno preko puta od Petrovica (200m blize gradu kod Tanka pumpe) Nije auto plac, prodaju onako pored puta po 3-4 auta. Imaju i astru j sivu karavan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo1 1159 Posted October 26, 2018 (edited) Giulietta 1.6 sa full opremom 20k Octavia 1.6 bez icega 19k Astra K - vozio prijatelj do CG, kaze da se nije vozio u neudobnijem sedistu tako da ona otpada Superb jedino polovan 2016-2017 Insignia tesko da moze da upadne u budzet.. Opel Mokka- ima gepek manji od Giuliette Fiat Tipo limuzina ili karavan isto full oprema za <20k auto bi se 90% vremena vozio u gradu, stim da je to petoclana porodica pa idu 3-4 puta godisnje na put... Edited October 27, 2018 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 526 Posted October 26, 2018 Za petoclanu porodicu uzimati Djulijetu.... Hrabro. 2 djomla and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites