MiloshBg 2170 Posted September 27 (edited) Ima delova za Hy/Kia, mnogo se tripujete, hvala Bogu Intercars je u Srbiji vec par godina tako da se sve potrosno moze naci a lagani su za rad. Vise bih se plasio sta ce biti sa kinezima kad izadju iz garancije. Edit: dodacu i Auto Ricambi iz Zemuna, lep asortiman delova za Hy/Kia imaju. Edited September 27 by MiloshBg Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 20729 Posted September 27 Ima za vas u Beogradu i Novom Sadu,za nas ostale isto kao i da ih nema... skuplja Dara nego mera.. lakše popraviš Mercedes ili BMW 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8424 Posted September 27 Bi' ja Mico, nego nam se sa svakim godistema auta u plusu, manevarski prostor drasticno suzava . Otvoren sam za sve benziMske Euro 6 predloge i sugestije. Niti gde zurim, niti sam nezadovoljan, lagano se krcka materijal za sledecu iteraciju.Poceo si da se druzis sa Gretom!? Kakav predlog za E6 vozila, pa ne mrzim te Toliko normalnih vozila jos ima u kojima nisi uzivao...zivot prodje..Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23629 Posted September 27 1 hour ago, MS PK said: Poceo si da se druzis sa Gretom!? Kakav predlog za E6 vozila, pa ne mrzim te Da je zbog Grete i emisija gasova, onda bih vozikao neki el. trotinet ili EV u boljem slucaju . A Euro 6 iskljucivo jer tu upadas sa par godina starim kolima. Dizel tesko, hibridi STOP, tako da bar meni ostaje neki cistokrvni benzinac. A da nije osakacen sa manjkom cilindara . Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5200 Posted September 27 "Hibridi STOP" ??? Ne greši dušu ... Za moj ukus, Hondini hibridi imaju lepu akustiku fejk šaltanja https://vimeo.com/manage/videos/1122443129 Quote Share this post Link to post Share on other sites