moron 3212 Posted August 30 12 hours ago, bane1321 said: Brutalno dobro joj "čule" felne, al su to velike pare. Ljudi koji skupe toliko, pazare benzinjare KIA i Hyundai. Oni koji žele hibrid i imaju love, njima nije bitna cena... Recimo, prijatno me začudila cena moje Korole, od istog dileta, za oko 4000 niža od sledeće na oglasu! Fantastična je ovo cena za hibridnu Corollu, a posebno u svetlu njenog pogonskog sklopa (ovo je novi 2,0 hibridni sklop, sa sinerijskom snagom od 196 ks), pri čemu je ovo skoro potpuno novo vozilo. Šteta što sam ovako telesno naopaka osoba. Ta Corolla 2,0 hibrid ubrzava odlično, samo 7,4 / 7,7 sekundi ( HB / TS ). Pa, ja nedavno videh u salonu Forda Focus karavan 1,0 Ecoboost od 125 ks sa AT po ceni od preko 29.000, pri čemu je u odnosu na ovu Corollu imao maltene "isposničku opremu" (nema, naravno, ni sisteme asistencije koje ima ova Corolla). 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stiletto 9 Posted August 30 Neda mi da izmenim post a vidim da treba da se okace print screen da kad oglas ode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 576 Posted September 12 (edited) https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22118771/alfa-romeo-giulietta-20-jtdm-qv?attp=p3_pv0_pc1_pl1_plv0 Sta kazete na ovo? Izgleda odlicno, ne razumem se u guliete. Sad da imam pare poleteo bih da kupim i verovatno bi se zeznuo. Edited September 12 by rocket 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 5980 Posted September 12 Ako do odbijemo cenu servisa i seta kvačila sa zamajcem, ne znam koja mu je računica i kako ju je našao tako jeftinu Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2264 Posted September 12 Nesto tu debelo smrdi. Mnogo lepo izgleda, ali je cena bas preniska. Kontam da bi CarVertical imao svasta da kaze za nju 2 rocket and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 5980 Posted September 12 Milione kilometara za početak Послато са 2203129G помоћу Тапатока 2 igor0511 and rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1357 Posted September 12 sumnjiva skroz 1 rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 576 Posted September 13 Ma i da promenis komplet kvacilo sa zamajcem opet se isplati 7 hours ago, OMP said: sumnjiva skroz https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22118771/alfa-romeo-giulietta-20-jtdm-qv?attp=p3_pv0_pc1_pl1_plv0 Sta kazete na ovo? Izgleda odlicno, ne razumem se u guliete. Uostalom probas je , odvezes kod majstora... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7231 Posted September 13 Kolega, stavljajte ss uz link iz oglasa molim Vas Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1357 Posted September 13 to je isti oglas i auto koji je vec postavio u prethodnom postu??? 2 Ivan and Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15424 Posted September 13 Jeste, sve ono sto jedan moderator treba da vidi . Verovatno coveku prekopiralo staru poruku, kada je hteo da citira u novom postu. Stavio je @rocket iznad i taj PrintScreen, ispravicemo ove zadnje postove . 1 rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stiletto 9 Posted September 16 (edited) Ljudi kako vam deluje ovaj primerak? ja idalje trazim kola, izbor je ocajan, stvarno nista da me nesto prijatno iznenadi, a i kad se desi vec prilikom poziva saznam da je meh.. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/22273833/fiat-grande-punto-14-t-jet-turbo?attp=p9_pv0_pc0_pl11_plv0 Edited September 16 by Stiletto 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2474 Posted September 16 do kraja iduce nedelje cu imati ovo 2008 1.4 Tjet 203000km, ispravan s par kozmetickih nedostataka 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7231 Posted September 18 Otvori mu temu pa lepo predstavi i ponudi ljudima Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1532 Posted September 19 (edited) jel mi se cini ili cene novih automobila stidljivo krecu prema dole? https://autosrbija.club/must-hev-toyota-yaris-cross-hybrid-electric-vehicle-za-24-990-evra/ Edited September 19 by srdjos Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5026 Posted September 19 To jedino kolega @moronmože znati! 2 Dzimbo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21215 Posted September 19 Puna cena je ista kao početkom godine. Sada su za ovaj paket dogovorili količinu po akcijskoj ceni i to ne znači tendenciju pojefitnjenja. Toyota sigurno neće biti pionir u snižavanju cena. 3 MS PK, moron and srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3212 Posted September 19 (edited) @srdjos Piše ti na sajtu Toyote da ta cena "važi samo za vozila isporučena do kraja 2023. godine". Znači, da odeš sada da poručiš, šanse nema da se u to uklopiš. U tu akciju može da se udene samo neko ko eventulno bude imao sreće da dohvati neko vozilo "u dolasku", a da nema unapred svog kupca. Što sa tim modelom ne verujem da je moguće baš često u praksi. Imaš na sajtu Toyote za Srbiju i posebnu stranicu "brzo dostupnih" novih Toyota vozila (oni sa lagera ili u putovanju) i pogledaj tamo koliko imaš Yaris Cross-a. Ima ih NULA. Doduše, ima 2-3 obična bela Yarisa sa 1,0 motorom od 69 ks. Najviše pojedinačno ima CHR-a i Hilux-a, a nešto manje RAV-4 PLUG-IN (njih čak 10). Inače, onaj Yaris Cross hibrid je po mom mišljenju snižen samo zato jer je to stari hibridni sklop (sa sinergijskih 116 ks). Postoji novi. Ima na oglasima jedan nov salonski 2008 1,2T 130ks AT8 Allure Pack iz 2023. koji je snižen skoro 7.000 (sa 32 na oko 25 hiljada). Visina popusta deluje "Vauuuuu", ali, sama cena je totalno bolesna. Plus, to je verzija pre fejslifta. Zato je tako jeftin, da ga se reše što pre, pre nego stignu ovi novi FL. Edited September 19 by Ivan Skinut nepotreban citat, dodat tag 3 4 Dzimbo, Reacher Gilt, srdjos and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5026 Posted September 19 @srdjos Jel vidiš sa kakvim predznanjem se ide u kafanu? @moron 5 3 srdjos, Dzimbo, ISV_01 and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1532 Posted September 19 Ono nije predznanje, ono je level proI ti i ja na utvrđivanje gradiva 2 moron and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3212 Posted September 19 Ne, to je sve samo slučajnost. Da ste me upitali u pravom trenutku. Jer, na taj "poniženi" salonski 2008 mi je ukazao juče jedan postojeći vlasnik 2008 (pošto mu to "ruši vrednost investicije), a oko tog Yaris Cross-a je i mene žuljalo duže vreme otkud toliki iznos akcije. Znao jesam da je to sada već "stara verzija motora", ali sam onaj detalj ( "za vozila isporučena do kraja 2023.) video tek jutros. Slučajno. Tražio sam podatak za nosivost Hilux-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2264 Posted September 19 Jel' se meni cini ili su cene polovnjaka barem malo splasle? Makar gledajuci ono sto ja pratim cini mise da su cene razumnije nego pre 6 meseci. Ili samo vozila stare Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5026 Posted September 19 E za to već nemamo stručnjaka! Mada avgust i septembar su "mrtva sezona" (bar mi je tako nekoliko njih reklo) jer su ljudi istrošeni odmorima I početkom škole, pa možda zato su i cene niže! 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1532 Posted September 19 (edited) 27 minutes ago, moron said: a oko tog Yaris Cross-a je i mene žuljalo duže vreme otkud toliki iznos akcije. Znao jesam da je to sada već "stara verzija motora", ali sam onaj detalj ( "za vozila isporučena do kraja 2023.) video tek jutros. Slučajno. Tražio sam podatak za nosivost Hilux-a @moron elem, mene je isto žuljala cena, zato sam i pitao, sve si objasnio, danke inače, da već trošim 25k na auto, ovaj sprčeni Yaris nikad ne bi bio moj izbor. Radije bih dodao jos 1k eura i kupio Kia xCeed za te pare Edited September 19 by srdjos 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3212 Posted September 19 Svako zna za sebe lično šta mu je najbolja vrednost za njegov novac. Meni je Yaris Cross "ružan kao lopov". Materijali unutra su često kao od kamena. I bez neke topline. Ali, to je Toyota. "Sveta krava", pa i u Srbiji. I sa kupovinom Toyote nikada ne može PUNO da se pogreši. Sem toga, mislim da se taj hibridni sklop Toyote pokazao i kao najekonomičniji u klasi. Svi ino testovi to govore. Kao što mislim da za manje para nema hibrida u Srbiji. Plus, kod svake Toyote i kao "klotare" dobijaš maksimalnu aktivnu bezbednosnu opremu (koju kod drugih nepremium brendova često možeš samo da sanjaš - osim ako uzmeš neke full verzije, koje "koštaju Boga oca" ). I može Yaris Cross meni da bude ružan do besvesti, ali, on nikako ne može da bude "loša kupovina". Po meni. Quote Share this post Link to post Share on other sites