Jump to content
Goran
Marko Topola

Kupovina automobila do xxxxx eura

Recommended Posts

Aleksandar Todorovic, pa ko jos njega cita!

Imao je moj kum neku matoru Fiestu, benca 1.2, prešao je s njom boga oca pre nego sto je menjao motor, skoro 270 000k.

A najbolje u svemu tome je što mu nikad nije zakazao niti ostavio na putu.

To sto totti kaze Fusion je samo izdignuta Fiesta, moze biti samo da je nestabilnija u voznji zbog visine, ostalo je sve pouzdano.

Edited by srdjos

Ne razumem o čemu pričaš... Ja vas kvazi stručnjake gledam svakodnevno.

A na posao ne utiče... Imam samo novije CR 2.0 TDI u ponudi  ;)

Ja rekoh već 1000 puta, ali hajde da ponovim i 1001. Ne verujem u loš motor, samo u lošeg vlasnika.

Pa ako je Jugo prešao kod mene 220 000km verujem da će i svaki drugi ispravan motor uz dobro održavanje.

U koje aute ide taj tdi PD motor?Koje godiste i koje cene?Pa ceo auto sa tim motorom ne kosta mnogo preko navedene 3k.

Verovanto ću lupiti, ali negde do 2008. mislim da su ih ugrađivali, možda i koju godinu duže.

Pa ceo auto sa tim motorom ne kosta mnogo preko navedene 3k.

Za 3k imaš fore da izmenjaš šest motora... Ali Todorović valjda zna najbolje

On je totalni debil.

Dobro, ne moramo ni tim tonom, dovoljno je ne citati ga.

Verovanto ću lupiti, ali negde do 2008. mislim da su ih ugrađivali, možda i koju godinu duže.

Napravili su brand, vecina raje kad cuje TDI pocne da balavi, specificni i jako iskljucivi kao musterije

Davno sam ja čitao njegov test Stila ili jtd motora, sada se više ni ne sećam. Presipanje iz šupljeg u prazno, nigde veze ni pametnog saveta i tako.

Da ne pominjemo što kola na koja on ima fetiš vrede jedno 12 puta više od ostlaih..

Napravili su brand, vecina raje kad cuje TDI pocne da balavi, specificni i jako iskljucivi kao musterije

Nikada neću zaboraviti moju strinu kada je videla Stila. Auto uglancan maksimalno, felne sijaju, stavio Osram Cool BLue i gleda ona sa nekih 30ak metara i kaže "Ovo nije Golf.." i to onako razočarano. Ja rekao nije, Fiat je i odgovara mi strina "Pfff" i odšeta :D

Sad će 3 godine kako ne slušam za kola i nisam se još pokajao sa Italijanom :)

A svi su kudili Stila samo tako.. majstor kada sam mu odvezao Stila da vidi kaže "Jel znaš ti koliko ja naplaćujem zamajac za ovaj auto?!" :laughing:
Ja naravno crkao od smeha. To što on lupa po ušima sa cenama ne znači da toliko i vredi..naravno, ubrzo sam i našao majstora koji zna da održava Fiate.

On je totalni debil.

Poznajes coveka licno?

Verovao ili ne poznajem ga.

I nisam imao lose misljenje o njemu dok ga nisam upoznao iako su ga pljuvali po forumima. Nisam ga nikad citao jer mi je uvek bio neinteresantan.

Tj citao sam ga samo dok je uredjivao automarket, davnih dana, jedan od prvih autoportala u Srbiji, ali tada nisam znao za bolje  :D

Pozdrav narode,

molio bih za pomoc. Stvorila se potreba za vecim autom, karavnom, ili cak 4.5 vrata prostranijom limuzinom, zbog porodice itd. Iskreno, ne bih ni menjao svog Stilaca, da nije bas to razlog, jer je kupe varijanta, benzin, sa 2/3 vrata, pa je postalo tesno, daj stalno pomeraj sedista, guraj, amo tamo, a auto inace ne bih prodavao, jer me zaista odlicno sluzi, i super ide, mazen je i pazen. Prakticno sem redovnih servisa, i nosaca cebtralnog, te stabilizatora, sto je poptrosna roba, nista nije bilo od vecih problema. E sad, razmisljam se o nekoliko varijanti, karavana, limuzina, na koje bi presao, pa bi mi tu trebala pomoc. Ne prelazim neke enormne kilometraze, do 15.000 km godisnje, sa povremenim duzim odstojanjima, zbog posla, i putovanje na more i sli. Sta od toga mogu naci ok, za ne masu novaca, ili bar za pristojne novce, koji je od datih modela izbor najbolji, cega da se pazim, sta je jeftinije za odrzavanje, i s cim ne bih imao puno problema, kako se sta pokazalo, i najbitnije, sta od navedenog jeste bolji izbor, bez obzira na kilometrazu, jer znamo da je svi skidaju. Ono sto mi se vrzma po glavi, kao izbor, jeste i ono sto mi se negde svidja, ili sam barem iste modele vozio, pa znam otpriliek koliko su vozljivi i kako se ponasaju, no svaka rec puno znaci, puno glava je pametnije. Ono sto mi je bitno da je auto koliko toliko komforan, udoban, ali i da nije mrtav na gasu, odnosno da moze da povuce i da ima prostora pri preticanju.

A razmisljanja su vezana za opet >

- Stilo, karavan verzija, dizel jtd, sa dinamik opremom ako nadjem, posle 2004. godine

- Renault Megane II karavan, takodje od 2004. nagore, 1.9 dci ili 1.6 benzin, jer sam vise puta cuo da je i jedan i drugi model male boginje ispravio od 2004. pa nadalje

- Pezo 307 hdi 2.0, karavan

- Ford Mondeo Limuzina, benzin ili dizel

- Fiat Croma, mjet, mozda i najudobniji auto koji sam vozio od gore pomenutih, ali malo izbegavam ovaj auto, jer ono sto sam video, nije neka ponuda, jako puno presli, ili jako drze cenu, ili se vidi da su havarisani.

Najblize sam mozda Stilu ili Meganu, pre svega, jer je veliki izbor kod nas, pa se moze nesto i probrati da valja. No, rad sam da cujem vase misljenje.

Bio bih zahvalan,

Jug

Edited by neshaoct
spojeno by Ivan :)

Mozda jos da navedes okvirno cifru do koje planiras da ides pa da probamo da pomognemo. Lybra ne dolazi u obzir, kao malo stariji model?

Stilo jtd, 307hdi, Mondeo tdci, i Croma. Prva dva su malo manja i jeftinija za odrzavanje, poslednja dva su veci, luksuzniji i naravno skuplji za odrzavanje ali opet provereni modeli.