silenci 2541 Posted August 27 (edited) Isao do Bosne,tacnije prosao pola Bosne,preko Banjaluke do Glamoča i na kraju Livno.Presao 1250km bez probema za skoro 7 dana.Moram priznati da su po Bosni bolji putevi nego kod nas,barem magistralni,i onaj auto put od Doboja do Banjaluke je odlican. Naravno isao sa Alfom i bas je uzivanje voziti ovaj auto po planinskim i brdovitim krajevima sa odlicnim i širokim putevima po Bosni. Ide kao po šinama i baas jako izvlaci u krivinama,meni to zabavnije voziti nego po ravnome i nikad prljavija Djulijeta Edited August 27 by silenci 7 Lufti, Axic, Ivan-Topola and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted September 6 Danas registrovao Alfu po 3ci put od kupovine.Sve zavrsio u Tutto tehnickom pregledu,sve kako treba,nema zamerki,cena za sve je 36700. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted September 7 Danas uradio sto sam naumio jos pre,tj da navigaciju montiram negde u auto i da bude stalno tu.Ovo jeste stara navigacija,al radi i mogu da pustam muziku preko AUX kabla,jer u navigaciji ima SD kartica.Lepo se uklpoilo,nije lose 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2501 Posted September 8 Pa sad, baš da je lepo... Al' kažu lepota je u oku posmatrača, a i ako tebi tako odgovara, zabole te kako drugima izgleda. 1 1 nemanja84bg and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted September 8 Ma bolje nije moglo,bitno da funkcionise i da slusam muziku koju ja ubacim na karticu,na radio stanicama poa vremena slusam rekame,a iovako nesto u musi sabo hvata radio stanice,barem dok idem do posla na obilaznici 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 19 Jjuce kupio u Silver auto sijaice za oboreno svetlo,tj H7 powertech,uzeo sam one koje daju belu svetlost i sad je drugacije kad se upale i diode i svetlo Jacina svetla je ostala ista,dugotrajne su,na musi ih imam preko 5 godina i jos nijedna nije crkla i uzecu jos i za dugo svetlo,samo H1 https://www.silverauto.rs/auto-sijalice/halogene-sijalice/powertec-xenon-blue-sijalice/auto sijalice-175 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 30 Danas na musi,servisiran anlaser,nije bilo problema,al preventivno,zamenjen automat i četkice,biksne su odlicne bile.Cena delova i za ruke su 8000 dinara.Rece majstor da je bas nezgodno za skidanje,a alternator jos teze skinuti.Nikad nisu skidani Pre neki dan uradio i centriranje trapa na musi,jer sam skoro menjao jednu sponu,a i letos rame,sve na strani suvozača,cena je 2500 i sad mi volan ne stoji na sredini kad auto ide pravo,ne znam kako se to resava i kupljene sajle ručne,jer je jedna saja skroz istrulila 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1744 Posted October 30 Vrati se do trapadzijeSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Axic and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 30 Moracu,srecom tu je blizu mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 567 Posted October 30 Lako se ispravlja ali moras ponovo na centriranje. Zakljuca volan u ravnom polozaju pa opet odradi centriranje 2 silenci and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 30 aha dobro,hvala,posto su mi zimske 14ice,a on je na letnjim 15icama centrirao,pa kad budem stavio zimske da dodje pa da proveri i dosteluje Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 567 Posted October 30 (edited) Odes i kazes da ne stoji volan pravo i da reklamiras centriranje. Onda ce on da zakljuca volan u ravnom polozaju i da opet centrira trap...Okrene tamo pola kruga vise, ovde doda krug, udje sve u zeleno i teraj. Nema veze na kojim si gumama inace bi svi posle zamene isli na reglazu. To je da kazemo laicki centriranje puta kojim tvoj tocak ide. Resi to sto pre da ti ne pojede gume bzvz jer sada ne gaze kako treba da gaze. Edit : Mislim gaze ali kada ti je volan kriv tj prav Ako me razumes, pod uslovom da nije nesto na trapu otislo. Edited October 30 by werp690 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted October 30 da da ,hocu sto pre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21372 Posted Thursday at 07:13 PM Gde god sam do sad bio na centriranju uvek nekom šipkom "zaključaju" volan po sredini i tako rade centriranje, na kraju to odglave, isteraju auto kad sve završe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2541 Posted Thursday at 07:16 PM eto jbg sve mislim covek profesionalac,al sad jedan staljam zimske gume pa kod njega nazad da nasteluje sve ponovo Quote Share this post Link to post Share on other sites