Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Posted (edited)

Isao do Bosne,tacnije prosao pola Bosne,preko Banjaluke do Glamoča i na kraju Livno.Presao 1250km bez probema za skoro 7 dana.Moram priznati da su po Bosni bolji putevi nego kod nas,barem magistralni,i onaj auto put od Doboja do Banjaluke je odlican.

Naravno isao sa Alfom i bas je uzivanje voziti ovaj auto po planinskim i brdovitim krajevima sa odlicnim i širokim putevima po Bosni.

Ide kao po šinama i baas jako izvlaci u krivinama,meni to zabavnije voziti nego po ravnome

i nikad prljavija Djulijeta

viber_slika_2024-08-27_17-33-51-603.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-33-52-045.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-33-52-151.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-33-52-392.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-33-52-279.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-53-29-863.jpg

viber_slika_2024-08-27_17-53-47-084.jpg

Edited by silenci

Danas registrovao Alfu po 3ci put od kupovine.Sve zavrsio u Tutto tehnickom pregledu,sve kako treba,nema zamerki,cena za sve je 36700.

Danas uradio sto sam naumio jos pre,tj da navigaciju montiram negde u auto i da bude stalno tu.Ovo jeste stara navigacija,al radi i mogu da pustam muziku preko AUX kabla,jer u navigaciji ima SD kartica.Lepo se uklpoilo,nije lose

viber_slika_2024-09-07_19-44-15-089.jpg

viber_slika_2024-09-07_19-44-15-592.jpg

viber_slika_2024-09-07_19-44-15-745.jpg

Ma bolje nije moglo,bitno da funkcionise i da slusam muziku koju ja ubacim na karticu,na radio stanicama poa vremena slusam rekame,a iovako nesto u musi sabo hvata radio stanice,barem dok idem do posla na obilaznici

Jjuce kupio u Silver auto sijaice za oboreno svetlo,tj H7 powertech,uzeo sam one koje daju belu svetlost i sad je drugacije kad se upale i diode i svetlo

Jacina svetla je ostala ista,dugotrajne su,na musi ih  imam preko 5 godina i jos nijedna nije crkla i uzecu jos i za dugo svetlo,samo H1

https://www.silverauto.rs/auto-sijalice/halogene-sijalice/powertec-xenon-blue-sijalice/auto sijalice-175

viber_slika_2024-10-19_19-17-05-161.jpg

Danas na musi,servisiran anlaser,nije bilo problema,al preventivno,zamenjen automat i četkice,biksne su odlicne bile.Cena delova i za ruke su 8000 dinara.Rece majstor da je bas nezgodno za skidanje,a alternator jos teze skinuti.Nikad nisu skidani

Pre neki dan uradio i centriranje trapa na musi,jer sam skoro menjao jednu sponu,a i letos rame,sve na strani suvozača,cena je 2500

i sad  mi volan ne stoji na sredini kad auto ide pravo,ne znam kako se to resava:mellow:

i kupljene sajle ručne,jer je jedna saja skroz istrulila

aha dobro,hvala,posto su mi zimske 14ice,a on je na letnjim 15icama centrirao,pa kad budem stavio zimske da dodje pa da proveri i dosteluje

Odes i kazes da ne stoji volan pravo i da reklamiras centriranje. Onda ce on da zakljuca volan u ravnom polozaju i da opet centrira trap...Okrene tamo pola kruga vise, ovde doda krug, udje sve u zeleno i teraj. Nema veze na kojim si gumama inace bi svi posle zamene isli na reglazu. To je da kazemo laicki centriranje puta kojim tvoj tocak ide. Resi to sto pre da ti ne pojede gume bzvz jer sada ne gaze kako treba da gaze. 

Edit Mislim gaze ali kada ti je volan kriv tj prav :D Ako me razumes, pod uslovom da nije nesto na trapu otislo.

Edited by werp690

Gde god sam do sad bio na centriranju uvek nekom šipkom "zaključaju" volan po sredini i tako rade centriranje, na kraju to odglave, isteraju auto kad sve završe.