silenci 1962 Posted February 24 dobro se uklopio,još cu malo da ga podesim i da ga fiksiram da nemoze da mrdne nikako.Platio sam ga 2000 dinara. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 603 Posted February 25 Iako se naslon lepo uklopio, iskreno sam uvek za fabriku. Pogotovo kod omasovljenih modela kojih vec ima po otpadima koliko hoces. Ne znam kakva je situacija konkretno sa djulijetom ali sigurno to moze da se iskopa negde. Inace mi je drago sto si zadrzao i muzu, nekako je taj rastanak sa dragim ali vec pri kraju karijere kolima manje bolan kada se kupi noviji auto a stari vozi jos neko vreme. I mene ceka rastanak sa grandisom koji me odlicno sluzi ali vec 17-a godina, uskoro ce doci trenutak rastanka..Sent from my SM-A805F using Tapatalk 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1962 Posted February 25 To si u pravu i ja bi najvise voleo da je sve to fabrika,al kad sam video za koliko prodaju komplet sedista za djulijetu,odlucio sam da ugradim univerzalni.Po 200 300 eura prodaju sedista..Mislim da je ok ovaj naslon za ruku,lepo se uklopilo u enterijer Nisam prodao musu,em mi je zao,em mi je musa radni auto,a da je prodam za 2000 eura neznaci mi nista,a hvala Bogu sluzi me odlicno 1 Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 603 Posted February 26 Ne prodaju naslon zasebno? Samo u kompletu sa sitzevima?Sto se muze tice, pametno kazes, ne vredi je davati za smesan novac a auto i dalje sluzi kako treba.Sent from my SM-A805F using Tapatalk 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1962 Posted February 26 7 hours ago, Lufti said: Ne prodaju naslon zasebno? Samo u kompletu sa sitzevima? Sto se muze tice, pametno kazes, ne vredi je davati za smesan novac a auto i dalje sluzi kako treba. Sent from my SM-A805F using Tapatalk ne,zato sto je naslon na Alfi fiksiran za sediste,kao na musi,nisam hteo da menjam sedista,zato sam i kupio univerzalni. 1 Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1962 Posted March 7 Pre neki dan kupio u BeoCaru,doboše i paknove da promenim na musi,jer ide za koj dan tehnicki.Doboši su bosch,6000 dinara par,a paknovi su neka spanska firma 2700 komplet,danas zamenio.Paknovi bili istroseni 70 %,a doboši su mogli jos,al smo ih zamenili,zasluzila je musa.Sve ostalo kako treba 7 Nikola031, Lufti, knezevic76 and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1962 Posted March 9 Danas ragistrovao musu,sve kako treba,sve zajedno 22100.Tutto tehnički pregled i registracija. Problem na musi je sto se poceo da skida lak sa krova,pa cu uskoro morati da farbam i krov,a i haubu. 4 knezevic76, Lufti, Djuk85 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1962 Posted Saturday at 05:26 PM (edited) Slikao danas,malo pre kvalifikacija Edited Saturday at 05:28 PM by silenci 2 dach@ and Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites