silenci 2499 Posted April 6, 2014 iako je punto jos tu,nazalost jos ga nisam prodao,svi oce a male pare auto u jako dobrom stanju, dosla je jedna lancia musa i evo vec mesec dana je vozim,vec je bila prosle nedelje na okupljanju,ima je na par slika u temi o redovnim okupljanjima auto je 2007 godiste,motor je vec dobro poznati 1,3 mjet,a oprema je standardna za ovaj auto nisam je nesto puno vozio,al za ovo vreme me je auto odusevio i udobnoscu i potrosnjom,ali pre svega izgledom,i spolja i unutra jako lepo izgleda i sad mi treba jedna ovakva ratkapna,dal neko ima il gde bi mogao da nadjem,imam 3,a jedna je ratkapna drugacija sa znakom od citroena 3 horvat, Reacher Gilt and mikkka reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted April 6, 2014 Svaka čast, dobra mašina sa dobrim agregatom i prilično prostran auto unutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 6, 2014 Odlicno izgleda koliko vidim iz Smedereva, sa srecom da se druzite sto se mene tice jedina mana su ovi satici na sredini, ali verujem da se covek vremenom navikne i na to Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 6, 2014 (edited) da jeste instrument tabla je na sredini,i ja se jos privikavam na to,al je jako zanimljivoovaj auto je u sustini Fiat IDEA ,samo sto su farovi drugaciji i sto su na lanciji upotrebljeni kvalitetniji materijali,a koliko sam citao Fiat Idea je nastala na osnovama Punta,tako da i musa potice od punta hvala puno drugari Edited April 6, 2014 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 6, 2014 Lancia je malo elegantnija koliko mogu da primetim ... Koja je cena ako nije tajna ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 6, 2014 placena je 4100 eura plus jos 160 eura za prenos i registracijunisam nikad bio da malo bolje vidim Ideu,al musa je bas sjajno odradjena u svakom smislu Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 6, 2014 Ako te ne mrzi nadji neku na oglasu i uporedi ... Odlicna cena za auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3051 Posted April 6, 2014 Ja bih jednu takvu voleo da nagovorim roditelje da uzmu Prelep primerak i po meni jedan od jako upotrebljivih automobila jer ima sijaset prostora, a nije mnogo velika.U zdravlju da te služi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 6, 2014 Sad sam nesto gledao, secam se da sam vidjao Ideu jedno vreme u komsiluku i delovala mi je nekako plasticnije, a Musa malo skuplje i spolja i unutra ako je problem sto su slike u tvojoj temi, neka administracija prebaci gde treba 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted April 6, 2014 Komso cestitam na kupovini, i da se lepo vozas Kolega je pre par meseci kupio Ideju sa istim motorom, ok je auto, samo Musa je dosta luksuznija kako iznutra tako i spolja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos66 39 Posted April 6, 2014 extra lep prelep auto i ja bi pre uzeo lanciju od fiata i sama cenu startu je jaca kod muse .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1002 Posted April 7, 2014 Odlicna Musa, sto se ratkapne tice idi u KIT. Skupe su im ratkapne ali se kupuju na komad i ima ceo Fiat Lancia asortiman Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted April 7, 2014 Rekoh ti i uživo, dobar autić, praktičan i skok u kvalitetu unutrašnjosti u odnosu na Punto 1.9D. A, redosled podešavanja opcija na board kompu isti u dlaku kao na Stilu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted April 7, 2014 Silenci jel ovo Musa Kesedžija? Lepaaaaaa, dugo da te služi! Daaaaaa časssssssstiiiiiiiiš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihailovic 30 Posted April 7, 2014 Odlicna Musa, sto se ratkapne tice idi u KIT. Skupe su im ratkapne ali se kupuju na komad i ima ceo Fiat Lancia asortimanJel u Kit Komercu imaju i "male" ratkapne, tj. poklopce za alu felne ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1694 Posted April 7, 2014 motorizacija i oblik isti kao i kod Fiat Ideacak su i instrumenti isti, samo sto Lancia ima daleko lepse detalje u unutrašnjosti i svetlosne grupe izvanaViše nego dovoljno da je izdigne iznad modela Idea po eleganciji, kojeg inače vozim već treću godinu i 40k km bez ikakvih kvarova Čestitke na kupovini i nadam se da će te odlično služiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 7, 2014 eee pa hvala drugari,ee da da jeste musa kesedzija koji dere jarca a loodilo,nisi bio prosle nedelje na okupljanju meni se i Fiat Idea svidja,al ovo mi je bas super naletelo,gledao sam je sigurno mesec dana na placu i kad sam dosao iz kragujevca,gde sam radio,kupio sam je,jer me je u svakom pogledu privukla,a naravno sve sam se raspitao o auto pre nego sto sam ga kupio,a pre 2 meseca mu je uradjen veliki i mali servis i to je radjeno sevisu u surcinu,znam super decka koji ga je radio i kaze da je stvarno super autonaravno naspram punta je druga prica Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted April 8, 2014 Sreo sam ona dva geja u crnom audiju A3 pre neki dan pa mi rekoše da će biti roštilj, gledaću da dođem. A možda i na neko okupljanje do tad, pa da vidim opaku makinu uživo u svakom slučaju, u zdravlju da te služi, sviđa mi se autić skroz! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 17, 2014 ee hvala loodilo puno,pa evo da napisem joj koju rec,posle ,malo vise od mesec dana koliko vozim lanciu,jako sam prezadovoljan autom,jako je dobro ocuvana,sve je na svom mestu,a evo presao sam oko 800 km,sve je vecinom gradska voznja,prosek,sto pise na kompijuteru je 4.5l,sjajno,stvarno malo trosi,a samo na NISu sipam,kod njih je najbolje gorivo 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted April 17, 2014 Jel ti je punto u surcinu? Cini mi se da sam ga video danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 17, 2014 kad si ga video,jeste u surcinu je Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted April 18, 2014 Juce pre podne ne znam tacno u koliko sati, izasao je iz Partizanske. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2499 Posted April 18, 2014 e nisam bio ja,jer sam tada bio na poslu,tek se posle podne provozao po surcinu maloe sad ,zanima me dal ima ovaj auto partikularni filter,ima neka lampica koje je slicna oznaci za taj filtercitao sam o tome u posebnoj temi,dal svi mjet motori to imaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21057 Posted April 18, 2014 Bogami lepa ova Musa. Do sam sam razmišljao niko je ne vozi pa verovatno nije dobar auto ali eto slika i komentara koji su mi promenili mišljenje. Da te služi još puno km i naravno vreme je da dodaš u garažu drugi auto ali isto tako i da promeniš avatar. Srećno s novim autom. Quote Share this post Link to post Share on other sites