Tadej 396 Posted Wednesday at 08:26 AM I sa Puntom od 69 ks mozes lagano bez problema da kršiš ogranicenja, nije do KS....Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 451 Posted Wednesday at 08:28 AM Ali je sladje kad ih imas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadej 396 Posted Wednesday at 08:39 AM Ali je sladje kad ih imas Jeste, ali malo sa godinama sve manje smisla imaVozim dizela sa 150ks sa prednjim pogonom, stvarno mislim da je i to previseSent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 451 Posted Wednesday at 09:08 AM Apsolutno se slazem, ja vozim 1.2 100 KS, zadovoljava apsolutno sve potrebe, i dovoljno je da me uhvati radar, ali je lepo kada se pretice dok trepnes, a ne da svako preticanje planiras kilometrima unapred. 2 moron and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 453 Posted Wednesday at 11:57 AM Meni je najgore sto 50kmh nije bas za 4u a za 3u brzinu je previse, 55 do 60 mi je najlepsi merak 4om ler gas. I nervira me sto su radari cesto na nekim nizbrdicama gde ako kocis motorom trecom u povremeni pip kocnice je mnogo obrtaja a 4om si svaki cas na kocnici. Primer Trgovacka ulica kod Jyska, spustanje sa mosta na Adi ka Adi na Obrenovacki, tamo dve trake za nizbrdo ukljucuju se sa leve strane nepregledno, gledas drugu traku, gledas dal se ko ukljucuje i caskom si na 60 ako ne pratis i kilometar sat. Ista pozicija ako ides od sajma, malo ubrzas da 4om izvuces uzbrdo preko nadvoznjaka i gore si na 65 caskom moras pre toga da pustis gas i kocis a iza tebe se zalepio lik. Kruzni put kod Leštana, kada izadjes iz Leštana ka Bubanj Potoku nema naselja ni iceg a smaras se 50. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarekg 390 Posted Wednesday at 03:47 PM 7 hours ago, shuxx said: Kamere na sve strane, ograničenja brzine, a ovamo nam prodaju 200/400 ks automobile Pa onda još kukaju što do stotke ide "samo" 9,5 sekundi. 2 shuxx and Djuk85 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 5096 Posted 9 hours ago Mozda bi ga i nagazio jace al toliki je razmak izmedju kamera Quote Share this post Link to post Share on other sites