Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Jorge Lorenzo kao promoter Alfa Romea

Recommended Posts

111554-alfa%201.jpg

 

U 2014. godini, višestruki svetski šampion u motociklizmu, Jorge Lorenzo biće promoter marke Alfa Romeo. Iako Španac vozi za ekipu Yamaha u MotoGP šampionatu, italijanski proizvođač automobila veruje da se ovde radi o ''dobitnoj'', tačnije pobedničkoj kombinaciji.

U suštini, Alfa Romeo je sportska marka, a logo se već nalazi na kombinezonu i kacigi Lorenca, koji je veliki sportista i šampion, tako da je veza više nego očigledna. Na ovaj način će Alfa komunicirati sa svojim fanovima iz sveta na dva točka, ali i šire, odnosno svima onima koji prate MotoGP. Za to vreme, španski motociklista će voziti Giuliettu, i to najnoviju verziju Quadrifoglio Verde, ali i neke druge modele, kao što su MiTo i superatraktivni 4C, baš kao što je to učinio i na poznatoj test stazi Balocco, gde Alfa Romeo ispituje svoje automobile.

 

alfa%2011.jpg

 

Interesantno je to što je upravo ovaj automobil, Alfa Romeo 4C postao i zvanični Safety Car, doduše, jednog drugog takmičenja u brzinskom motociklizmu, odnosno Svetskog Superbike šampionata. U svakom slučaju, to neće smetati da Jorge Lorenzo promoviše sportke vrednosti Alfe, kao i tehnologiju, bezbednost i visoke standarde.

 

alfa%20111.jpg

 

Ovo partnerstvo španskog motocikliste i italijanskog proizvođača odnosi se i na marketinške kampanje i promociju putem takozvanih tradicionalnih medija, ali i kroz nove medije, a ponajviše društevene mreže. U svakom slučaju, Lorenzo i Alfa imaju mnogo toga zajedničkog, a pre svega strast prema stazi i trkačkoj atmosferi.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...