Jump to content
Goran
bojan dim.

Biciklizam

Recommended Posts

Pa zavisi koji stepen zastite hoces
Najbolja zastita je da ceo bicikl napravis da bude neprivlacan i tezak za kradju pod tim mislim da imas srafove na tockovima i sedistu u protivnom ces morati da kupis bar dve ako ne i tri sajle
ABUS je uvek dobar izbor i ima puno modela ja licno preferiram modele sa sifrom da ne moram da se mlatim sa kljucevima

Ja sam pre imao bas dobru sajlu i izgubio kljuc :D Bilo veselo, morao je da radi bonsek i klesta za metal dobrih 20ak minuta.

Abus je mama za ozbiljnu zastitu. A on kosta. 

A najbolji nacin je da, ako uspes da smotas sajlu i oko zadnjeg tocka, rama i prednjeg tocka...ovako ce se ovajde samo za sediste :D

Tuga živa. Dabogda sve pare dao na lečenje. Što bi jedna baba davno rekla... Boles ga izela...

Ima li nekog da je zainteresovan? :)20250301_135057.jpg20250301_135109.jpg20250301_135123.jpg20250301_135115.jpg

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

Burazerova a ima jos 3 neke cudne pored nje pa ce ovu i jos jednu da proda, pa rekoh da pitam ako nekoga interesuje odavde.

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

Posted (edited)

Fotkaj to što ima. Baci na forum. Nikad se ne zna.

Edited by shuxx

On 2/24/2025 at 10:12 AM, PremieRacing said:

Koju zaštitu tj. "sajlu" kupiti ?

Šta je 'dovoljno' a šta je izvikano i skupo bez opravdanog razloga...

iskustvo nas uci da je najbolje NEMATI sajlu ili bilo sta u tom smislu.
 Posto kada nemas nista - onda ces se organizovati da ti je bajs uvek na oku. a ako imas, kad-tad ces se stvarno uzdati i u tu neku zastitu i zakljucati bajs i otici. -i to ti je onda tacka zajeba.
 Da tako kazem - imanje protekcije je jedan od osnovnih, ako ne i prvi korak u NEMANJU bajsa.
 To sve naravno - ako se moze, je l'. -a za par minuta da kupis pivo u prodavnici moze bilo kakva. -i opet racunaj da imas dobre sanse da ti neko mazne neki deo koji nije zakljucan (tipa sediste, neki od tockova ako je quick lock, torbica za rap, satich i tako dalje...).
 secam se kad sam bio u amsterdamu ortak kad se pohvalio bajsom za 50 keka - onaj crni teski totalno ocerupan, sa dve korpice za klince, ono svaki sraf fazon malo blajznut i tako to - i kaze, evo vidis, ovo je deluxe model za ovde, posto kad ga neko i digne - A HOCE, ne boli te srce mnogo za 50 keka... :)