totti 13207 Posted November 26, 2014 Pa sad još i da biram... Share this post Link to post Share on other sites
Noćni 0 Posted November 26, 2014 Leopold je ostao da prespava u servisu, a ja trenutno koristimjel i ovo u hdr? hdmi? hd? Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23814 Posted November 26, 2014 Ako je Ford kod tebe spremaj pare za dizne. Kad vec radis pug odradi i forda. Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 26, 2014 Ovi noviji Fordovi su Siemens, nije Delphi ubrizgavanje Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 Na Passatu B6 2.0 TDI su Siemens dizne pa svaki ide na remont Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 26, 2014 Ne diraj Passata Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 26, 2014 Na Passatu B6 2.0 TDI su Siemens dizne pa svaki ide na remont Jeste, ali kad je PD. CR od 2008. nema te probleme I kao što kaže Beli, ne diraj bre Passata Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 E bas hocu Kad vi dirate munju mogu i ja VW Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 26, 2014 A na opelu ne moze remont, pojede ih korozija Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 26, 2014 Opel je tek pre dve godine prestao da ugrađuje karburatore Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 26, 2014 (edited) Opel je tek pre dve godine prestao da ugrađuje karburatore Hahahahahhah moj komsija ima paju b6 iz decembra 2009god,sa simens diznama,nema problema,190000km je presao od tada ,toti mozda si vidjao tog pasata,crni karavan ?Inace gledam nesto,dodje mi da zapisujem koliko ih ima,ali pretezno seoski krajevi i ljudi orjentisani u tom pravcu,voze vagene i opele,na Ub kada odem,Valjevo,Lazarevac,okolna mesta,to je toliko vagena i opela da kao da je domaci proizvod,ima i onih sto voze audijencije(audi),iz dana u dan se sve vise cudim sta ljude sa sela toliko veze za ta vozila ?Glupo je reci nemaju stila,ali svapska linije i italijanski dizajn,nebo i zemlja,kvalitet kod italijana nista ne zaostaje,cak je i kopiran(opel,sab,volvo itd,itd),mozda ranijih godina kada su italijani bili los,sta znam ili se vode onom pricom,sta sipam u traktor to i u kola,pa kad nemam u autu imam u traktoru,crevo,flasa i vozi i ostala ta navika dok su se vozili na D2 Edited November 26, 2014 by Bane23 Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 Opel je tek pre dve godine prestao da ugrađuje karburatore Ti toliko volis Opel da sve o njemu znas, mnogo vise od mene Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 26, 2014 I ti si počeo da pričaš kao Woodoo Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 26, 2014 I ovo je u hdr-u To nemojte svuda da spominjete,xaxaxax ili da kacite slike svuda Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 A na opelu ne moze remont, pojede ih korozija U tom slucaju znaci da ih Fiat nije napravio kako treba Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23814 Posted November 26, 2014 Pa nije ih napravio za šasiju od Opela. Navikle su one samo na nežniju, žabarsku školjku. Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 26, 2014 @Markobgd Nema kise ko za inat da vidimo kako sluze metlice Tek sad vidim pitanje od ovolikog off-a De sme da padne. Biće suvo par meseci pa kad padne mogu da kažem jbg trajale su neko vreme Ahahahaha pa nece da padne da se ne bi razocarali slucajno Nemo si maler... Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 Aksicu ne kurobecaj se Offujete coveku u temi, i ljutite mi munju, koja ce uskoro na cipovanje Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23814 Posted November 26, 2014 Hahahaha sve je pocelo kod brisaca. Kakvi su Maretovi pokazace kisa a oni sto mi je Buca nabavio za neke smesne pare su za sada besprekorni. A ti sa Astragonom prvo sredi onaj zuti fenjer u plafonjeri. Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 Ti ne kapiras da je na zadnjem sedistu namerno slabo svetlo Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23814 Posted November 26, 2014 To oko fenjera i namernog ostavljanja istog na zadnjem sedistu u tvojoj temi molicu. Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 26, 2014 Ma snimio sam kako brišu onaj dan kad sam ih stavio...čekao malecku a padala kiša.....a meni smor...a HDR.....Brišu dobro, ću ti stavim snimak kasnije. Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 26, 2014 Tek sad vidim pitanje od ovolikog off-a Koji off? Gde off? Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 45 Posted November 26, 2014 (edited) Ajde, ili mi pusti na viber da vidimo to cudo od brisaca Edited November 26, 2014 by zrnkemiki Share this post Link to post Share on other sites