Pelemasca 0 Posted June 15, 2014 zivi zivi ljudi se raspricali nikako da krenu kuci,ni kisica im ne moze nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted June 15, 2014 Tako je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted June 15, 2014 Dobro je, vec sam se zabrinuo, reko da ljuta prepecenica nije uzela pod svoje. Samo uzivajte, ako treba, zovite Sedlu za povratak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pelemasca 0 Posted June 15, 2014 i tako mi cekali da padne mrak (da se ne vide nedostaci ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 15, 2014 Druzenje na nivou Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alek_86 0 Posted June 16, 2014 Ajde pa do sledećeg puta. Mogli bismo čak i neki roštilj da organizujemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pelemasca 0 Posted June 16, 2014 samo da je ok vreme lagano ce sve biti posle.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted June 16, 2014 Evo neka slicica i od mene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pelemasca 0 Posted June 16, 2014 extra :) koliko ste jos ostali??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 16, 2014 Jankovic, Semi i ja ostali poslednji posle 11 otisli Ova dvojica otisla negde "na po jedno ladno" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pelemasca 0 Posted June 16, 2014 oni bili bas zedni.. ona kisica ih samo mamila hahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted June 16, 2014 Hteo sam i ja duze da ostanem,ali Aca je bio zedan dosta,ja i nisam nesto puno ali ajd xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivansd 13 Posted June 16, 2014 Fino druzenje!! ja sam na zalost morao da odem ranije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted June 16, 2014 Moram reci, vazno je da smo skoooro svi bili! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alek_86 0 Posted June 16, 2014 bio sam žedan, priznajem. mrrzovoljni sa onim limenkama mi je samo otvorio apetit smederevci, sledeći put mora da bude roštilj i da zovemo komšije iz bgd-a, da vide kakvi smo domaćini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted June 16, 2014 (edited) Lepo druzenje je bilo. :-)I bilo je preko 10 automobila, skroz ok.Sledeci put samo da se malo ranije bacimo na slikanje, uhvati nas mrak sinoc :-) Edited June 16, 2014 by Semi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted June 16, 2014 Kad sam video onu limenku, umoran i zedan, potrcao sam sa obe ruke u vis Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 16, 2014 (edited) Nema slikanja po danu dok ne ofarbam auto Edited June 16, 2014 by beli_Punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivansd 13 Posted June 16, 2014 i od mene dve slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagad 1 Posted June 16, 2014 Ej, dobro je bilo ... ni kišica nas nije omela. Drago mi je da je došlo više ljudi nego što sam očekivao, da su neki i pored velikih problema našli načina i vremena da dođu. Mogli smo malo ranije, slike bi bile lepše /Beli, šćućurili bi tvog Punta da se ne vidi da nije ofarban/.`Ladno pivo je bilo prijatno iznenađenje /ja sam bio na špriceru celo popodne, pa sam moje "sledovanje" preneo drugima/.Svi momci su sjajni, svaka čast. Još jedan pozdrav za sve.Sledeći put se nadam da će nas biti još više Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted June 17, 2014 Koliko sam upucen samo jedan clan nije dosao ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagad 1 Posted June 17, 2014 (edited) Sledeći put se nadam da će nas biti još više Koliko sam upucen samo jedan clan nije dosao ... Taman ... Edited June 17, 2014 by Gagad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted June 17, 2014 (edited) Samo javite kad je sledece okupljanje i tu smo. Bilo je bas dobro druzenje,jedva cekam ponovno okupljanje. Edited June 17, 2014 by Mrzovoljni Soko Quote Share this post Link to post Share on other sites
markodjuka 1 Posted June 18, 2014 Lepo lepo... Zao mi je sto nisam dosao...ali...za sve postoji sledeci put... Beli, koliko rezervnih akumulatora si poneo kada su ti na svakoj slici upaljena svetla??? Quote Share this post Link to post Share on other sites