Bogisha 9 Posted February 24, 2014 Okači slilčicu felni. Ima da mu stoje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 24, 2014 Cim sednem na komp, istrosio sam brze megabajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted February 24, 2014 Gde si ih uzeo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 24, 2014 Kod nekog lika sto rastavlja najvise gt-a, a ima i po koju 147 156.. jeftine su zato sto oni ne stavljaju na oglase nista posebno, ove su mi na primer tek sad razmontirali sa gt-a ovako prljave.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sreten91 12 Posted February 24, 2014 Najlepše felnice za Alfu Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted February 24, 2014 kod graovac gorana? uuuuuuuuuuu odlicne felne! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 24, 2014 Pa valjda se preziva Graovac, nisam siguran.. odma ih oprao i spremio u podrum da sacekaju nove gume Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted February 24, 2014 Odlične su, ima da legnu kao du*e na nošu Ovakve bi neke i Banetu lepo došle na njegovu 147.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted February 24, 2014 Proveri ih dal su krive pre montaze. Ova jedna ima kilo tegova ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 24, 2014 Provericu sve 4, sve imaju po 30 40grama, al po 5g tegici jedan pored drugog... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted February 25, 2014 Kod nekog lika sto rastavlja najvise gt-a, a ima i po koju 147 156.. Sad si mi sve rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 25, 2014 Hteo sam da naglasim da ima gt-ove zove se Aleksandar i iz Majura je, ostavicu ti broj na pm ako ti treba.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18926 Posted February 25, 2014 Lepe felnice, nema sta... Za mene - petokrake i multispoke, pa prazno mesto, pa onda sve ostale...I ja se slazem sa Podvarkom, mozda bi ih ipak proverio i eventualno odradio, bar ti je majstor Radovan tu pod nosem.Odlicno radi, a i jeftin je.Ovakve bi neke i Banetu lepo došle na njegovu 147..Bandzula juri 16'', nasao sam mu jedne sa gumama za 220 EUR. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted February 25, 2014 Hteo sam da naglasim da ima gt-ove :-D zove se Aleksandar i iz Majura je, ostavicu ti broj na pm ako ti treba..Poslato sa LG G2E sad je jasno Ostavi broj slobodno,mozda jos nekom pomogne Mozes i u ovoj temi : Fiat/Lancia/Alfa Romeo Otpadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 25, 2014 Ostavio. Upravo tako Ivane, multispoke i Q2 alfine su na prvom mestu, samo sto q dvojki nazalost nema u tolikom broju, a i skupe su dosta, tako da je ova druga opcija mnogo bolja i pristupacnija, a ne odskace puno izgledom. Kod Radovana obavezno, ako vidim da se leluja neka. Bas mi bude krivo zbog coveka, kad god se setim njegove nesrece.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coo 1 Posted February 25, 2014 Da sam znao da ideš... trebaju meni neki detalji za 147 . A te multispoke kada staviš na auto, osmeh na licu zagarantovan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 25, 2014 Ostavio sam broj u onoj temi, zovni pitaj, reci ce ti sve.. Danas sam malo prao Alfu Jel zna neko kako se ogledalo retrovizora, posto bih ih nosio poklopce na farbanje u hrom boju. Izvalio sam da se ide preko ogledala, ali kako god nategnem ogledalo, ne vidim sistem vadjenja sem natezanja ogledala ili dok ne pukne ili dok se ne otkaci. A ne bih bas da imam problem da nalazim novo ogledalo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted February 25, 2014 Lepe felnice, nema sta... Za mene - petokrake i multispoke, pa prazno mesto, pa onda sve ostale...I ja se slazem sa Podvarkom, mozda bi ih ipak proverio i eventualno odradio, bar ti je majstor Radovan tu pod nosem.Odlicno radi, a i jeftin je.Ovakve bi neke i Banetu lepo došle na njegovu 147..Bandzula juri 16'', nasao sam mu jedne sa gumama za 220 EUR.E bas to ja cu ipak 16ce,nenako mi mnogo 17,a da ga ne spustim,a ne mogu to da radim i ja bih opciju 195/55/16 gume,nasao sam i ja nesto,ali lik mi se ne javlja i ovde se isto jedan lik ne javlja za gume ne znam sta se desava daju oglas i nema ih .....Koliko para su te izasle ove felne ?Sada vidim 180e,to je smesna cena... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sreten91 12 Posted February 25, 2014 To su slike, nemoj da nam brukaš telefon. Danas sam imao test vožnju, GT ide odlično i stvarno je dobar osećaj za volanom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted February 25, 2014 Ispazariš mu i bež patosnice, da se slaže sve lepo, i ima da bude dobarrrr. A i felne kad mu budu sele... Te samo prekomanduješ u zimski set. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted February 25, 2014 (edited) ove tipske im ne diram, em su nove, em imaju natpis, i stapaju se sa bojom poda i 16" mi vec imaju sve 4 solidne zimske, sto je veliki plus Edited February 25, 2014 by Sava92 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted February 25, 2014 Dobro, dobro... Ali čučnule bi bež, da se slažu sa enterijerom i sedištima ko dupe na nošu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted February 26, 2014 Dobro, dobro... Ali čučnule bi bež, da se slažu sa enterijerom i sedištima ko dupe na nošu. Bez patosnice? To jedino ako planiras da auto stoji u garazi sve vreme Ako budes planirao da ides u Sabac po neke delove, javi mi se. Treba i meni nesto pa da iskombinujemo neki grupni odlazak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted February 26, 2014 Zaštoo? Pa ima toliko i fabričkih automobila koji imaju bež enterijer i bež patosnice. Kada je toplo vreme, nema blata, itd., treba samo da ih otrese s vremena na vreme, i ništa drugo. A slagale bi se super. Quote Share this post Link to post Share on other sites