MS PK 8196 Posted November 11, 2014 Totti sto ima ukus ko moj deda Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 11, 2014 Ne, nego ti imaš ukusa sa onom tvojom gedorom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 11, 2014 Samo tako... Nemoj ništa da šareniš +1 Totti pusti ti Miću! On se sve nada da će moći onako …oženjen sam kao momak živim… Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 11, 2014 oženjen sam kao momak živim… ja naebah, drugima se divim Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted November 11, 2014 Mnogo mi vi znate Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 11, 2014 Nema me dva dana i imam šta i da vidim Neka su sa srećom, odlično su mu legle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 11, 2014 Svracao sam jutros kod tebe, djunto bio tu, ali ti si bio u magacinu nekom, a ja zurio i nisam mogao da cekam. Eto me neki dan opet. Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 12, 2014 E ladno, nisu mi pominjali ovi moji ništa, šteta što se ne videsmo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 12, 2014 Mašala felne. Dobro predlažu kolede, farbaj kočiona, tamni stakla, vlažne maramice u kasetu, i samo piči! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 12, 2014 A stopke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 12, 2014 Dobro ajde, može i to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted November 12, 2014 Odličan je to auto! Ja sam imao 2 komada! Samo redovan servis i nemoj da eksperimentišeš sa gorivom isključivo kvalitet i miran si! Mislim da za 150 eura možeš ekstra felne a njega da nađeš! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 13, 2014 Mašala felne. Dobro predlažu kolede, farbaj kočiona, tamni stakla, vlažne maramice u kasetu, i samo piči! Maramice imam vec od pre, tako da je sve tu. :D @ Jovan FF - Hvala kolega, radim servise, sipam na MOL-u, mazim ga, pazim ga, dugo ocekivane felne sam nabacio, sad neka on vrati uslugu meni!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Koja je to pečenjara u Aranđelovcu, skrene se desno kod hotela Izvor, na starom putu za Lazarevac?Hvale je ljudi opasno, kažu da nema ni jedne koske i da čovek sve iseče na kockice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Alexa casti, iskljucivo u tu pecenjaru, svi smo pozvani samo jos datum da se dogovorimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 To se podrazumeva da smo pozvani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 A za desert meni i tottiju po jedna od 30 do 35 leta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 14, 2014 E ja baš razmišljam kako mi se negde ide kolima na otvoren put malo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Diže ti temperaturu, pa ne smeš po gradu da voziš? A za desert meni i tottiju po jedna od 30 do 35 leta E, to Buco, to je ciljna grupa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Najbolja grupa a najsladja mi ona sa dve iste brojke, uhhh 33 ta zna tacno sta hoce Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Dobro je da nije 66 ili 77 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 14, 2014 Koja je to pečenjara u Aranđelovcu, skrene se desno kod hotela Izvor, na starom putu za Lazarevac?Hvale je ljudi opasno, kažu da nema ni jedne koske i da čovek sve iseče na kockice...Paaaaa, nesto mi se ne uklapa bas kako si mi objasnio, ili ja ne znam. Ja znam da ima jedna dobra u Bukoviku, to je selo posle AR, na tom putu ka LA, ali ako hocete da dodjete, ispitacu gde je, mozda zna neki taksista.... Bio Rile_Bg pre neki dan, produvao masinu, ja pokazao grad u najboljem svetlu. A za vas moram da spremim drugaciji program. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 (edited) Za nas samo pečenje i Moldavke, jbš razgledanje grada Saznaću kako se zove ova pečenjara. U nju često dolaze motoristi (neki KTM-ovci) na klopu Edited November 14, 2014 by totti Quote Share this post Link to post Share on other sites