Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Fast and Furious serijal

Recommended Posts

Jason Momoa stiže u ''Fast & Furious 10''

 

momoa.jpg

 

Iz razloga koje ne možemo objasniti, veoma teško je izbeći reč ''porodica'' kad govorimo o sagi Fast & Furious. Čini se da se Jason Momoa pridružuje porodici, i zamenjuje svoj trozubac za mehaničarski ključ u predstojećem 10. nastavku poznate sage. Reč je stigla preko sajta The Fast Saga, a brza provera na internetskoj bazi filmova IMDb-u to potvrđuje. Kakvu će ulogu Momoa imati u sledećoj automobilskoj avanturi? Apsolutno se ništa trenutno ne zna, jer na IMDb-u nema čak ni imena lika. Ako tradicija važi, mogao bi da glumi opakog saveznog agenta, odmetnutog operativca...

 

Podsetimo, Dwayne ''The Rock'' Johnson je odlučio da više ne glumi u franšizi što je iznenadilo sve, a Vin DIesel je pokušao da utiče na njega putem objave na Instagramu. Johnson mu je to posebno zamerio jer je Diesel u sve upetljao svoju decu i pokojnog Paula Walkera. Ono što znamo o sledećem nastavku je okvirni datum izlaska - 7. april 2023. godine. Veteran franšize Justin Lin se vraća u fotelju režisera, a iako još nemamo potpunu listu glumaca na IMDb-u, glavni glumci bi trebalo da se vrate. Kratka scena sa Jason Stathamom u ''kreditima'' devetog nastavka sugeriše da bi on mogao da se vrati, a činjenica da njegov lik radi sa Hanom (kojeg glumi Sung Kang), kojeg je davno ''ubio'' u Tokyo Driftu, i povratak Gisele (glumi Gal Gadot) bi takođe mogao da se dogodi. Nakon desetog nastavka se očekuje još samo jedan film, a s obzirom na to da je u prethodnom filmu Pontiac Fiero na raketni pogon bukvalno odleteo u svemir :D, ne možemo vam reći šta bismo sad mogli očekivati.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filmski spektakl "Paklene ulice 10" stiže 17. maja

 

Fast X tizer za web.jpg

 

Pre 22 godine ispričana je prva filmska priča koja je zaludela planetu! Akcija koju su jedino sopstveni nastavci uspevali da nadmaše, predstavila je spektakl kakav nije viđen na velikom platnu i ujedinila fanove u najveću i najjaču porodicu na svetu!

 

Posle devet filmova, škripe guma i brzine koja ulazi u vene, posle emocija koje su nas provozale od najsnažnije ljubavi do najiskrenije tuge, stigli smo do početka velikog finala - FAST X! Blokbaster koji prevazilazi granice svega poznatog u filmskoj industriji imaće svoju premijeru u IMAX-u, u sredu 17. maja u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd sa početkom u 20 časova, a karte su od ovog trenutka u prodaji!

Budite startni, budite brzi, oslobodite besne konjske snage i među prvima kupite karte za film koji će obeležiti 2023. godinu! Pored svečane premijere, film će se 17. maja prikazivati u odabranim bioskopima i karte za te projekcije možete kupiti. Od četvrtka 18. maja, FAST X stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Za sve ljubitelje ove franšize, koji sa nestrpljenjem iščekuju 17. maj, predstavljamo najnoviji trejler filma:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...