Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Fast and Furious serijal

Recommended Posts

Od četvrtka, 2. aprila, Fast and Furious 7 stiže na redovne bioskopske repertoare

 

pu%2011.jpg

 

"Ja nemam prijatelje. Ja imam porodicu."
Ove reči predstavljaju srž franšize „Paklenih ulica“, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno. Pre 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena. Sada, „Paklene ulice 7“ stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i najbolji film iz ovog serijala koji ispunjava sva očekivanja. Za svaku osobu koja je radila na ovom sedmom nastavku i za sve one koji se smatraju fanovima: ovaj film je poseban.
 
pu%201.jpg
 
Sa porodicom čvrsto ukorenjenom u njegovoj srži, serijal je evoluirao u kamen temeljac za filmsku publiku koja prati ove neodoljive likove čija putovanja nastavljaju da otključavaju i otkrivaju iznenađujuće emotivne dubine. U sedmom delu, ova ekipa će krenuti na put oko sveta zbog jedne poslednje zajedničke vožnje u njihovoj najemotivnijoj avanturi koja prkosi gravitaciji.
Pogledajte insert iz filma koji je snimljen u božanstvenom Abu Dabiju:
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam upravo odgledao :)

Baš je dobar film. Štaviše više se dopao devojci nego meni.

 

Jedini minus od mene je što su otišli korak dalje u James Bond stilu tako da lete kolima između zgrada, ruše avione i slično. Neću da otkrivam da nekom ne pokvarim film.

 

U svakom slučaju itekako vredi pogledati. I priča je prilično završena što je i bilo za očekivati posle smrti Pola Walkera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tokom snimanja filma Fast & Furious 7 uništeno čak 230 automobila

 

ff7%20765.jpg

 
Verovatno su i odrasli muškarci zaplakali kada je nedavno na jednom otpadu u Coloradu u presi uništeno 30 Mercedesa, koji su korišćeni u filmu Fast & Furious 7. Međutim, ovo je samo mali deo od više od 230 vozila koja su uništena tokom snimanja akcionog spektakla u kojem glavne uloge tumače Vin Dizel, Džejson Statam i pokojni Pol Voker. Iako su pojedini primerci Mercedesa, Mitsubishija ili Fordova, koji su se pojavili u filmu, bili u voznom stanju, producenti su insistirali na njihovom totalnom demoliranju kako bi se izbegla mogućnost da se neko eventualno povredi u automobilima koji su specijalno namenjeni za akcione scene. A da se nije žalilo para, najbolje pokazuje podatak da je samo tokom snimanja scene jurnjave u Koloradu uništeno više od 40 različitih vozila - od brzih kola do autobusa.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako je digitalno stvoren Pol Voker za nesnimljene scene filma Fast & Furious 7

 

walker.jpg

 
Kada je glumac Pol Voker tragično izgubio život, film Fast & Furious 7 se nalazio na polovini produkcije. Studio i reditelj su se našli u problemu. Da li da potpuno promene film, nađu drugog glumca ili da nađu treće rešenje. Oni su angažovali kompaniju WETA Digital ''odgovornu'' za lik Goluma u filmu Gospodari prstenova i lik Cezara u Planeti majmuna da naprave digitalni lik Pola Vokera. Studio je pozvao njegovu braću Kaleba i Kodija da budu osnova na koju će dalje ''docrtavati'' lik poznatog glumca.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osmi deo u bioskopima 2017.

 

pu%2011.jpg

 
Kako prenosi Tanjug, osmi nastavak filmske franšize u bioskope stiže 2017. godine, najavio je glumac Vin Dizel. Sedmi deo serijala zaradio je na svetskim blagajnama više od milijardu dolara i to je poslednji nastavak u kome je igrao Pol Voker koji je poginuo u tokom snimanja filma. ''Napravićemo najbolji film koji ste videli'', rekao je Dizel na KomikKonu u Las Vegasu. Dizel nije otkrio druge detalje o filmu kao ni to da li će se u njemu opet pojaviti Dvejn Džonson, Mišel Rodrigez, Džordana Bruster i Kurt Rasel. Holivudska ''biblija'' list Holivud Riporter prenosi da se premijera osmog filma očekuje 14. aprila 2017. godine. Pol Voker poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu. Kako je bilo snimljeno tek pola filma, njegov lik je kompjuterski ubačen a korišćeni su i dubleri.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vin Dizel: biće još lude vožnje

 

ff7%20765.jpg

 
Film Furious 7 nije se ni ''ohladio'', a glavni protagonista i producent najavljuje da ćemo gledati nove avanture na četiri točka, samo pod drugim imenom.
Celi svet zna za seriju filmova pod nazivom ''Fast and Furious'', koja je usmerena na brojne modifikovane automobile i koja je prožeta pričama o kriminalu i ljubavima. Poslednja epizoda izašla je u aprilu i do sada je donela dobit od preko milijardu dolara! Nažalost, jedan od glavnih likova, poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre dve godine, pa je bilo za očekivati da je u pitanju poslednja priča pod tim nazivom. Međutim, Vin Dizel, glumac i producent, najavio je da će upotrebiti scene koje se nisu pojavile na velikom platnu, dodati nove i kreirati novi holivudski spektakl, sa mnoštvom dobrih automobila. Ništa nije tačno precizirano, ali pretpostavlja se da će u naredne dve godine svetlost dana ugledati dva filma. 340 automobila slupano je prilikom snimanja poslednjeg dela. Među njima je i (na svu sreću - replika) Lykan HyperSport. Pojavljuju se još Bugatti Veyron, modifikovani Dodge Charger iz 1970., Aston Martin DB9, Plymouth 'Cuda, Nissan GTR i drugi.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

340 Automobila slupano? :D
Ja sam mislio da većinu rade kompjuterski, kao na primer Marvel, sve rade u 4 zida :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teaser plakat: Fast 8 film najavljen za april 2017. godine

 

fast%208.jpg

 

Sliku je objavio glumac Vin Diesel na Instagramu

Share this post


Link to post
Share on other sites

1995. Volkswagen Jetta iz filma Fast & Furious prodat za 42.000 dolara

 

142609-vw%20jetta%201.jpg

 
Kao što je bilo i najavljeno, na Barrett-Jackson aukciji u Arizoni se našao i tjunirani Volkswagen Jettta iz 1995. godine (u Evropi poznat kao VW Vento), koji se pojavio u prvom nastavku Fast & Furious serijala (2001. godine). Što se tiče sume za koju je prodat automobil, radi se o 42.000 američkih dolara.
 

142610-vw%20jetta%2011.jpg

 
Ovu Jettu je u pomenutom filmu vozio Jesse (glumio ga je Chad Lindberg), a automobil ima i potpise Chada Lindberga, režisera filma Roba Cohena, kao i pokojnog Paula Walkera.
 

142611-vw%20jetta%20111.jpg

 
Za pogon se brine 2.0 litarski turbo benzinac, u paru sa 4-stepenim automatskim menjačem, a ističu se i grafika eksterijera, crni enterijer, audio sistem i PlayStation 2.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta ce smisliti u osmom delu kada su u sedmom preskakali iz zgrade u zgradu, i spustali kola i navodili padobranom....sta vise, sta dalje?

Dotle sam i gledao, dosta je bilo.

Prvi deo, drugi i kraj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to si u pravu Milutine,mnogo je holivudske naucne fantastike ubaceno u zadnji deo,nesvidja mi se to nesto ,previse,ipak sam naslov treba da bude kao u filmu paklene ulice,Da bude to kao u realnom zivotu

Edited by silenci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bih rekao da su filmovi "komercijalizovani".

 

1 i 2 su bili čisto ćunerski i nisu nešto prošli bajno.

3 ili Tokyo Drift je tek bio težak promašaj. Nit tuninga, niti uživanja u vožnji, samo čupanje ručne i nerealni snimci.

 

E onda se malo razmišlja šta ljudi vole da gledaju.

4 ide u tom smeru da se napravi nešto za široke narodne mase.

 

Na kraju su to i uspeli u 5. delu koji je sve oduševio.

 

Što se mene tiče lepi filomvi. Pobegli su dosta od originalne ideje, ali ipak su dobri i imaju svoju, recimo, jedinstvenu priču. Sa uživanjem ću pogledati 8. deo :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/1/2016 at 7:58 PM, beli_Punto said:

Nadam se da ce novi vlasnik da ugradi kociona klesta :D

Samo sto ovo nije Jetta nego Vento. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vin Dizel najavio Fast and Furious 9 i 10

 

vin-dizel-najavio-fast-and-furious-9-i-1

 
Za sve fanove filmske franšize o brzim automobilima, uličnim trkama i devojkama koje su fascinirane čitavim spektaklom, stižu dobre vesti od glumca koji je obeležio ta filmska ostvarenja.
Dobre vesti za sve fanove ''Fast and Furious'' filmova, definitivno će biti još nastavaka. U toku narednih pet godina dobićemo još tri nastavka. O osmom delu već se zna (stiže 14. aprila 2017.), a Vin Dizel je objavio da će stići i deveti i deseti deo. Kako Dizel kaže deveti deo stiže 19. aprila 2019. dok ćemo za deseti čekati do 2. aprila 2021. Kao i kod svakog nastavka, ili serije nastavaka, ponovo je najavljeno da će ovo biti trilogija koja će kompletirati serijal, ali naravno sve se vrti oko para pa ako bude dovoljno para biće i još nastavaka, Vin Dizel očito ne planira da ostari.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi teaser za Furious 8 prikazuje ekipu na Kubi:

 

 

Furious 8 u bioskope stiže 14. aprila 2017. godine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...