Jump to content
FAS Goran
bole-stilo.jtd

Stilo karavan 2002 jtd. full oprema...bar mislim

Recommended Posts

Da...I vise nego duplo bar 5x vise.. :)  Da kazem da je na prvoj slici taj zuti deo gde pokazuje strelica klip koji je izasao iz kucista spanera,a na drugoj slici vidis da je tek provirio iz kucista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

moracemo to pregledati , za svaki slucaj.

 

ovaj sneg ce sve sjebati ............. :rant:.

 

evo kod mene kako je sada ali i dalje veje kao lud , ako nastavi ovako do ujutru bice frke za posao da se ode ........... :o.

po ovakvom vremenu obrenovac mi je na kraju sveta.

 

IMG_20180322_201509.jpgIMG_20180322_201514.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj komša ima bmw f10 ,žena mu ima puga 308,ali nikad nije prodao svoju Nivu....kaže zbog snega

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva Varta, mani me. Dobro si izabrao. :D

Kad je mi je dosao punto iz Italije, imao Vartu (sigurno nije bila nova), radila odlicno jos 4 godine, i kad je bilo vreme za zamenu, sta cu nego kupim opet, onu skuplju, 36 meseci garancija. Svi mi pricali - nemoj.

 

Nije godinu dana sastavila, crkla. I kao za inat, prvi put IKAD da ja nemam garanciju. Sve skupljam kao hrcak u jednu fioku, nasao sve zivo, cak garanciju za usb fles star 12 godina... samo one za akumulator nema! :D Pu!

Onda sam kupio Exide, sto su svi i rekli da je dobar odnos cen/kvalitet i prodao auto posle dve godine, radio aku bez problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jbg. sve je dobro ispalo na kraju ............ vidim ja da varta i bosch u zadnje vreme prodaju samo ime. 

 

ako budem menjao i na stilu ove godine aku a trebalo bi ide samo exide -- veci normalno ............. :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako uzimas Exide, proveri cene u Andreja d.o.o. Oni su zvanicni distributer, uvek sam uzimao preko njih. "Svezi" su akumulatori (nisu stajali) i najpovoljniji sa cenom.

Mislim da je firma izvorno u Temerinu, a u BG imaju predstavnistvo iza bivse "lakat" krivine na novosadskom, sa desne strane. Tj. reko puta "Kia"-e.

I obavezno Premium CB.

 

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok , provericu cene mada sam ja skroz na drugom kraju grada , bas smo daleko jedni od drugih a mile je iznad mene na 500m , ali provericu cenu za stila.

 

kazi mi jel to CB znaci CARBON BOOST na akumulatoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, da, to im je varijanta Premium serije.

Imaju karbonski dodatak na postojecoj 3DX mrezici na negativnom polu. Tehnologija koju se preselili sa njihove vodece AGM serije. Omogacava stvaranje manje kolicine sulfata na negativnom polu tokom praznjenja (samim tim je potrebno i manje energije za njihovo razlaganje tokom punjenja, sto ubrzava proces i drzi bateriju duze u punom stanju).

Po specifikacijama ima oko 1.5 puta brze punjenje, vecu otpornost na visoke temperature (koje inace ubijaju accu), odlicno pasu za vozila sa vise elektronike ili za voznju u otezanim uslovima. Sto vidim i iz iskustva - posle 4 godine se Premium primetno bolje ponasa, pali na cvrgu i na zescim minusima - u odnosu na prethodni Xtra+ istog proizvodjaca ili u poredjenju sa drugim brandovima. Od mene uvek ima preporuku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj je neki Exide premium...
Šta kažeš na crvenu kožu?
3985cc8e720ae2ff86c6bd927a1dec5c.jpg5e2bdd8f470d09df05a29d7a85e19163.jpg

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

i kod mene je isti a to mu pise sa strane ako je C.B. , pa lepa je ko je voli i moze da prodje ta crvena - meni u crveni auto ne ide .......... ;).

 

ja kozu licno u kolima volim samo tamnu (crnu) a i za ovu teget plavu za punta sam se premisljao jer sam hteo bas crnu , svetle nijanse poput bez ili bele ne podnosim jer mi se ne svidjaju u nijednim kolima , vidjao sam i ne , to nije to --- po meni. e sad ukusi su razliciti i treba ih uvek postovati ............. :).

 

 

PS. Ivane sad vidim na maloj nalepnici pa to je taj uvoznik Andreja d.o.o ............... :D.

 

 

IMG_20180321_162011.jpg

exide-ea530.jpg

 

 

da ne zaboravimo i stila , registracija za koji dan , sa staklima ce biti oko 29 hiljada ............. jbm. im sunce :o , kao da vozim tenk.

 

 

IMG_20180129_124317.jpg

Edited by bole-stilo.jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozio sam fox body Forda Mustanga 5.0,crvenog,sa crvenim tepihom i baš crvenom kožom i tapacirima....baš kič.(naš veterinar vozi samo amerikance)

A Italiani umeju i crvenu kožu da uklope u sivi auto.Drug mi ima Breru sa drap kožom i super mi,mada sam i ja dosta klasičan po tom pitanju.

Ja sam alfu registrovao u petak,1.6 TS 120ks,26900rsd....

 

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

sve si rekao sam za kozu.

 

posto meni zena radi u djeneraliju tacan iznos za registraciju stila sada je 28,745.60 -- sa staklima (ucesce 20% u steti) i dobrovoljnim osiguranjem putnika , samo to je zajedno 2,961.60 --- polisa 16,438.00 --- porez 6,726.00 --- komunalna 2,180.00 --- nalepnica 440.00 .............. ;).

Edited by bole-stilo.jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malo čitah kako se na zapadu regustruju automobili, na pr u GB se na vozilo plaća taksa koja je u korelaciji sa ispustom CO2, maks negde oko 350funti na godinu za neki tenk od preko 5000cc, ali zato svaki vozač mora imati svoje osiguranje, ne osigurava se auto, nego vozač što je logički ispravno, neće auto napraviti nezgodu....

Osiguranje recimo vozača mlađih tipa 18-25g za london (razlikuje se po gradovima i oblastima) dostiže i 4500f na godinu :o, što je vozač stariji manje je osiguranje, za moje godine 35-45 je relativno visoko oko 2800-3600f, što živite u zabaćenijem kraju, škotska na pr, osiguranje je manje, e sada kvaka je u tome da ako imate dva, tri, četiri  vozača u kući B) , tamo je manj problem da 1 osoba ima 5 automobila...

garant ovi naši to još ne znaju :D

Edited by bit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma meni je i ovo skupo, vidiš ti tu na spisku šta ima, moram pola tone meda dati za registracije i pola tone za gorivo, cena meda srpska, a goriva evropska

 

Kvarove da ne spominjem, to kao grom u kuću da udari

 

The punisher

Ne može, to na babu, nego mesto prebivališta menjaju za škotsku ili neko selo, zato su im sela puna bogatuna, manji porezi, ali dalje od posla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odradjena 7 reg. stila , sve skupa 29.500 jbg. , pici matori kao lud - nema greske. Posle praznika stavljamo tomasonke nazad (letnji set) ............ :wub:. Na tehnickom bilo pitanje sto su mi zatamljena stakla ali na svakom staklu u oznaci ima V tako da su fabricki malo na zeleno zbog koze unutra i mogli su samo da me povuku za  ........... :rofl:. Jedina provera je bila da su spustili bocna stakla i uverili se da ipak nije lepljena folija - to se vidi na vrhu kazu i nikakve frke nije bilo niti moze da bude cak ni po ovom nasem jbn. zakonu. Za ksenone u farovima su kostatovali da su original isto fabrika jer unutra imaju i neko socivo ispred njih kao i prskalice u braniku ............ sacuvaj me boze. Hteo sam ja na stiu odavno da promenim farove jer su ta sociva vec malo zaprljana (nagorela) unutra , ali takav polovan far iako ga nadjes na otpadima (sto je skoro nemoguca misija) kosta komad kao obica dva , cak i vise od toga -- tako da ovi ostaju ovakvi kakvi su za sada.

 

 

20170318_160857.jpg

20170325_152457.jpg

 

 

Sledece nedelje zakazano farbanje farova na puntu kod dekija u mom komsiliku , taman i sredimo onaj sto je primao malo vodu zimus .......... kao na slici dole. Za led prstenove jos se premisljamo -- zbog love.

 

 

big-57486402_5a9896d57dc1a5-48305947DSC_0212.jpg

 

Edited by bole-stilo.jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slike farova stila (to zaboravih da zakacim) - poceli polako sve da gledaju. Inace tehnici pregled ce biti povezan kamerom sa murijom (bar ovaj) veoma uskoro i nema vise tehnicki da se uradi bez dovoza kola kao ranije , a rade u muriji i program da prate sve parametre pri samom pregledu ubuduce (kocnice itd) , sve sto se i vidi na monitoru tamo ........... :stuart:.

Jedino sto nisam pitao jel ce biti i dva komada godisnje zbog starosti auta (2002 god.) ........... ;).

 

 

z_5.jpg

Edited by bole-stilo.jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene ide još uvek na neviđeno uglavnom sve, ne kod svih mora da se raspita, odem samo posle reg, na valjke da vidim gde sam i majstor šta da čačne.

 

 Ima onih koji ne prate zakonodavstvo, a ima onih koji svesno i sa pokrićem tako funkcionišu, e kod tih.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

toga ima uvek - za sada , ali ovaj mi kaze da oni (murija) idu da SVI tehnicki do kraja godine u zemlji budu umrezeni sa njima ili nece raditi :rant:- e sad jel to tacno ili nije ja ne znam ............ :ermm:

 

sve oni opravdavaju nemarom i saobracajnim udesima , da ima toga ima ali ima i rupa svuda po ulicama da ti tocak otkinu , guzve su kao ni u jednom gradu evrope jer je sve postalo tesno ali sta to ima koga da interesuje , bitno ja napuniti budzet i novi auto put preko obrenovca ubosti u surcin (alo bre - koji ce to tamo) a ne npr. na niski auto put gde je i trebalo (preko umke) , ili brate iza save racvanje pa jedan u surcin a drugi u bgd ............ sacuvaj me boze idiota.

 

znaci ja cu nekada (pitaj kada tj. ako i docekam da ga urade skroz - a jbh. zlatibor/zlatar tj. taj kraj) i ako se budem vracao tim novim putem iz C.G. npr. ici do surcina pa na konjarnik okolo -naokolo ili cu sici u obrenovcu pa ici krsem preko dubokog i umke , to bre nema veze sa zivotom - ko ide tim putem zna sta pricam , goreg puta u zemlji nema trenutno a opterecen je i zbog bosne propast. jedino ako ne urade novi put od obrenovca do bgd-a usput - ha, ha ha ........... :lol:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zvacu ove na tehnickom posle praznika da ga pitam sta i kako je (svako prica razlicito) a ja zaboravih onaj dan da pitam to.

 

predlog postoji ali da li je usvojen ili nije videcemo , necu sad da ga uznemiravam pa cu javiti ovde .......... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

punto malo sredjen (opran) komplet sa podnim pranjem - automatska perionica (cetke) na slap pumpi ............. :) , stilo ceka.

 

 

IMG_20180407_131755.jpg

IMG_20180407_131802.jpg

IMG_20180407_131813.jpg

IMG_20180407_131820.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...