Jump to content
FAS Goran
nikola0406

Fiat 500L - previše prljav :) :) :) (podforumska parodija)

Recommended Posts

Ocaj problem je zastupljeniji na tamnijim kolima. Mora da su njih dosta nekvalitetnije radili.

P.S. dugo se nisam ismejao nekom postu/temi kao ovoj. Svaka cast care, ako budes u prolazu kroz kaludjericu javi se za pice, ja castim. :D


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na pozivu :smoke:  ovo je vec drugo pice koje imam od vas momcovi i devojke. Tema nastala kao mali revolt i parodija na sve opravdane ali bogami u vecem delu neopravdane teme o problemima sa ovim modelom, tipa, nesto zuji kad se auto upali ili nesto kao da se okrece kada auto ide. :scooter: Ima naravno mana, ali svaki prokleti mehanicki sklop ima mane i nista nije vecito, rucni sat od 100.000eura ume da stane, pokvari se, mora da se servisira, ej a to je samo sat.  Tako i ovo. A mi opleli kao da smo kupili Phantom. Komentari tipa, jaoj kada vozim bos osecam vibracije na papucici.....pa obuj se covece. :help:  Ja osecam vibracije na papucicama kada odvrnem muziku do kraja jer je zvucnik dole u vratima. :smoke:  No nemoj sada da se neko naljuti, opustite se malo i vozite ta kola. Kada nesto zuji, znaci da radi, kada se nesto okrece, znaci da auto ide, dakle nista ne diraj. :guitar:

Edited by nikola0406

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene nervira kod mog punta, što na zadnjem sedištu uvek ostaju bele fleke, i što nisu odradili da te fleke nestanu kako su se i pojavile, takođe me nervira i što nema dovoljno mesta pozadi,a to zna da utiče na koncetraciju, takođe me nervira što menjač nisu stavili negde drugde jer ovako samo smeta, kad blejim u mraku ;)  i što moj auto nema šiber, jer će otiči pršljenovi na vratu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

ponosnog vagenovca 

Ne samo ponosnog, već i pasioniranog  :D

 

jaoooo brate!

ja sam bio pasionirani vagenovac 37 godina

sad sam ponosno pasioniran ljubitelj italijana!

dosta su me nemci lagali u kvalitet! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam hteo da se žalim oko Božića fabrici da nemam gde da zadenem badnjak, ne znam na šta su mislili ovi iz FAS... Ali pošto je prošlo već nedelju dana od tada, sad me prošla želja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

A koji tek ja problem imam...auto je star 6 meseci i prešao je 6000 km ali verovali ili  ne zna šta je kiša....jednostavno se potrefilo da kad god sam ga vozio nije bilo kiše niti drugih padavina ... i sad ne znam šta da radim ..."beba " porasla stara 6 meseci plašim se da se ne uplaši ako je provozam po kiši pa posle neće hteti da izađe iz garaže...a o snegu da ne pričam sreća što ga nema koji bi to tek šok bio .....doduše kupao sam "bebu" crevom više puta i nije se bunila voli vodu ali opet......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jao kako sam se slatko ismejao na ovoj temi, ulepšali ste mi dan.

 

Evo i ja moram da dodam jedan problem koji se javlja svaki put kada iz Beograda odem do provincije. Naime auto postaje pravi magnet za životinje i pri tome ne mislim samo na insekte već i na četvoronožna stvorenja. Da li je u pitanju svež miris plastike i farbe koju su specijalno za naš 500L zamesili u Italiji ili je u pitanju taj aerodinamični oblik karoserije koji prosto priziva da se na njemu prošeta ne znam. Ali problem je svakako prisutan i na slici je jasno vide otisci životinjskih šapa za sada još neidentifikovane životinje :laughing: Sledeći korak pozivan Animal Planet TV.

 

DSC_7426.jpg

Edited by Suzuki

Share this post


Link to post
Share on other sites

EVO RESENJAAAAAA  unajmis dva kineza (jeftina radna snaga) ubacis ih u gepek i svakom po mokar sundjer i suva krpa pa kad stanes na semofor na crveno oni izletu i prebrisu na brzinu i nema vise da ti se prlja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sta se bre javljate vi sto nemate bela kola :laughing: :laughing: :laughing:

 

2013_06_15_192.jpg

 

IMG_20131229_145057.jpg  IMG_20131227_212151_862.jpg

 

zato sam ja uzeo kasko,pa oteram kod njih i oni mi operu,znao sam ja da ce ovi iz fiata nesto da zeznu,cim je drzava dala subvenciju :harhar:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa covek je kupio auto od 120 hiljada eura, imao problema sa paljenjem raznoraznih lampica, non stop isao u servis, generalno nije zadovoljan autom i nasao resenje !!! 

 

Za snimak sam ti objasno, za mene nema potrebe da ti objasnjavam, ali iz tvojih generalija moras da obrises  ono sto ti pise u "interests" !!! 

Edited by beli_Punto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko nije vozio Stila mozda ne moze u potpunosti da razume ovog nesrecnika :-) Nadam se da nam Ficko nece to raditi...

... evo i malo skupljih... :-)

http://youtu.be/WbwOkGR7uuY

http://youtu.be/bCM3L0ku-gg

P.S. kacim sa fona pa ne znam kako ce ispasti

P.P.S. Sad videh da je u pitanju, izgleda, isti bahati kinez

Edited by erdelja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ljudi ne budite tako skepticni, da su ovi klipovi na bilo kojoj drugoj temi o 500L-u bili bi obrisani, sve ovo je mala sala, ali negde izmedju redova i resenje za probleme 500L-a :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...