bolence84 0 Posted January 5, 2014 Pozdrav, Imam problem sa stujom u zadnjim levim i desnim vratima. Tacnije uopste nema stuje u zadnjim vratima. Proverio sam osifurace i oba su ispravna. Moja zakljucak je za takvo misljenje da nema stuje je posto ne radi nijedna brava za zakljucavanje kao ni podizac stakla na zadnjim levim i desnim vratima. Da li je neko imao ovakav problem kao i da li zna nacin resenja istog ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GajA 0 Posted January 5, 2014 A rade li zvucnici? Proveri konektore koji dovode sve zice, tj. rastavi ih i sastavi ih ponovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted January 5, 2014 Ako ti F 33 i 34 imaju struju moras dalje da trazis da li ti centrala M063 dobija napajanje. na A8 i B8 Ona je zajednicka i za zakljucavanje i podizace prozora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolence84 0 Posted January 18, 2014 (edited) Proverio sam za sada samo da li dolazi struja na dzekove na vratima...i naravno ne dolazi. Takodje sam provero bio i osigurace i na oba ima struje. Ispravni su.Jedino ima struje na pinu od zvucnika i oni uredno rade. Probacu da dodjem do centrale M063...Ona se nalazi ispod zadnjeg sedista ? Edited January 18, 2014 by bolence84 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan_KV 3 Posted February 20, 2014 (edited) Posto i ja imam slican problem interesuje me da lisi resio svoj problem i kako? Edited February 20, 2014 by Ivan_KV Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolence84 0 Posted December 27, 2014 Pozdrav, problem nisam resio..odustao sam posle silnic predloga, pregleda i pokusaja majstora... Da li si ti resio svoj problem?Posto i ja imam slican problem interesuje me da lisi resio svoj problem i kako?Pozdrav, problem nisam resio..odustao sam posle silnic predloga, pregleda i pokusaja majstora... Da li si ti resio svoj problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksandarbud 0 Posted May 27, 2015 (edited) Ja sam od kupovine imao problem sa zvukom pri otključavanju i zaključavanju zadnjih levih vrata!U tim situacijama se člo nekakvo blago zujanje iz samog mehanizma vrata koje je trajalo sekundu-dve nako pritiska na dugme zaotključavanje-zaključavanje.Nakon dve godine je učestalo počelo da se dešava da mi se preko daljinskog ključa ta ista vrata zaključaju tek iz petog-šestog puta!Na kraju sam kupio drugu polovnu bravu i rešio problem!Mada pre menjanja sam napunio akomulator i problem se razredio!Dakle,proveri akomulator i kontakte...,a zatim i samu bravu!Postoji mogućnost da se zaprljala od prašine...,a ako ne onda je zameni! Pozdrav Edited May 27, 2015 by aleksandarbud Quote Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 41 Posted May 27, 2015 Astra recimo ima fabricku gresku, da se desi da se prekinu zice u onom buziru sto ulazi u vrata. Meni se to desilo, bukvalno kao da je neko presekao zicu klestima, meni se prekinula zica od zvucnika. Samo sam spojio opet, provukao novi kabl. Moze se desiti da je i kod tebe ista stvar, mada sumnjam da bi se desilo istovremeno i na levim i desnim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksandarbud 0 Posted May 28, 2015 Čisto da napomenem da je isto Croma u pitanju 2006 godište.Znači proveri struju,kontakte i zaprljanost same brave iznutra...,a ako nije ništa od toga...onda je najverovatnije totalno zaribala brava!Javi šta si uradio! Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites