Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
bolence84

Fiat Croma 1.9 MJet 150 - nema struje u zadnjim vratima

Recommended Posts

Pozdrav,

Imam problem sa stujom u zadnjim levim i desnim vratima. Tacnije uopste nema stuje u zadnjim vratima. Proverio sam osifurace i oba su ispravna. Moja zakljucak je za takvo misljenje da nema stuje je posto ne radi nijedna brava za zakljucavanje kao ni podizac stakla na zadnjim levim i desnim vratima.

Da li je neko imao ovakav problem kao i da li zna nacin resenja istog ?

A rade li zvucnici?

Proveri konektore koji dovode sve zice, tj. rastavi ih i sastavi ih ponovo.

Ako ti F 33 i 34 imaju struju moras dalje

Clipboard03.jpg  Clipboard02.jpg  Clipboard01.jpg

da trazis da li ti centrala M063   dobija napajanje. na A8 i B8 

Ona je zajednicka i za zakljucavanje i podizace prozora.

Proverio sam za sada samo da li dolazi struja na dzekove na vratima...i naravno ne dolazi. Takodje sam provero bio i osigurace i na oba ima struje. Ispravni su.

Jedino ima struje na pinu od zvucnika i oni uredno rade. 

Probacu da dodjem do centrale M063...Ona se nalazi ispod zadnjeg sedista ?

Edited by bolence84

Posto i ja imam slican problem interesuje me da lisi resio svoj problem i kako?

Edited by Ivan_KV

Pozdrav,

problem nisam resio..odustao sam posle silnic predloga, pregleda i pokusaja majstora...

Da li si ti resio svoj problem?

Posto i ja imam slican problem interesuje me da lisi resio svoj problem i kako?

Pozdrav,

problem nisam resio..odustao sam posle silnic predloga, pregleda i pokusaja majstora...

Da li si ti resio svoj problem?

Ja sam od kupovine imao problem sa zvukom pri otključavanju i zaključavanju zadnjih levih vrata!U tim situacijama se člo nekakvo blago zujanje iz samog mehanizma vrata koje je trajalo sekundu-dve nako pritiska na dugme zaotključavanje-zaključavanje.Nakon dve godine je učestalo počelo da se dešava da mi se preko daljinskog ključa ta ista vrata zaključaju tek iz petog-šestog puta!Na kraju sam kupio drugu polovnu bravu i rešio problem!Mada pre menjanja sam napunio akomulator i problem se razredio!Dakle,proveri akomulator i kontakte...,a zatim i samu bravu!Postoji mogućnost da se zaprljala od prašine...,a ako ne onda je zameni! ;) Pozdrav

Edited by aleksandarbud

Astra recimo ima fabricku gresku, da se desi da se prekinu zice u onom buziru sto ulazi u vrata. Meni se to desilo, bukvalno kao da je neko presekao zicu klestima, meni se prekinula zica od zvucnika. Samo sam spojio opet, provukao novi kabl. Moze se desiti da je i kod tebe ista stvar, mada sumnjam da bi se desilo istovremeno i na levim i desnim.

Čisto da napomenem da je isto Croma u pitanju 2006 godište.Znači proveri struju,kontakte i zaprljanost same brave iznutra...,a ako nije ništa od toga...onda je najverovatnije totalno zaribala brava!Javi šta si uradio! ;) Pozdrav