clockwork_orange 1109 Posted September 22 58 minutes ago, The Punisher said: Predsednicko vozilo 2 Woodoo and The Punisher reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 1021 Posted October 25 Nije personalizovana al zgodna 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 20779 Posted November 1 Moler.Nije on moler nego se prodavnice koje drži zovu Moler. I u Kaludjerici ima na starom Kediju BG-PEKAR pa ne radi u pekari nego je vlasnik nekoliko pekara širom grada. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 3050 Posted November 1 Moracu onda i ja jednom da stavim SU-CUNER 1 3 shuxx, MS PK, Dzimbo and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarekg 286 Posted November 1 Sad će promena zakona, nadam se da će ovakve tablice da dignu na jedno pola miliona. Mada sigurno neće, biće jeftinije da od što više ovakvih uzmu pare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18363 Posted November 1 Extra Kia, a još bolje tablice..... Kada su se pojavile ove tablice, bile su kao sad 160 000 din, ali je inflacija učinila svoje. Ko želi, sad je vreme da ih povoljno pazari....;-) I mojoj selendri od grada, pojavili su se malo skuplji polovnjaci sa 0000 ili XXXX tablicama. A ja pomislim kako su pajseri dali gomilu para a da ni tračak originalnosti nisu uneli u te tablice. Pa bratko kad već bacaš te pare, bar 10 min razmisli šta da originalno upišeš na njih. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 3050 Posted November 1 Pa stave ono sto imaju u glavi To je 0000 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18363 Posted November 4 Porše bato, pa još da skupim tablicama. Da se vidi da preliva. 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23665 Posted November 4 Mene bi najiskrenije bilo blam da bilo sta neinventivno vozam na tablicama naokolo. To mi je u fazonu, platicu da pokazem koliko sam... 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18363 Posted November 4 Vala za 15 min bi ako nisam dovoljno kreativan onda uz pomoć prijatelja smislio nešto Cool.... Ono, V6 Turbo, ili koji mu je motor pod haubom... Da se zna ko je baja ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23665 Posted November 4 (edited) Kad pomenu, meni je za prosli 1.4 MultiAir Bravo, pukom igrom slucaja bas blizu bila "regularna" BG-1368-MA. Bila bi fora bas posto je u pitanju motorcic, a i skapirali bi samo poznavaoci. Ali me smaralo da smaram ljude , za*ole me za tablicu. Bilo mi je jedino bitno da nema Č, Ć, Š, Ž,... karaktere, kada idem napolje. Edited November 4 by Ivan 2 Nikola031 and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 1075 Posted November 4 Kad sam menjao tablice na KG letos, gadjao sam KG 360-OO, i zamalo sam uspeo, mada mi je bilo cudno sto ih nema u SUP-u (dobio sam OP). Posle se setih da te OO idu na crvene tablice, tj da nisu dosupne za putnicka vozila Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18363 Posted November 4 Pa u tome je i caka, staviti nešto što će samo neka grupa ljudi prepoznati. Npr, ja sam ljubitelj Aliena itd, i stavim na auto tablice Bishop. Ko zna zna, ko nezna nek se .....pita Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 1109 Posted November 4 (edited) Meni je bitno samo da ta slova budu lako prepravljiva Recimo J uz malo izolir trake postne U ili F postane E Edited November 4 by clockwork_orange 2 IDzO and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 3050 Posted November 4 4 hours ago, shuxx said: Pa u tome je i caka, staviti nešto što će samo neka grupa ljudi prepoznati. Npr, ja sam ljubitelj Aliena itd, i stavim na auto tablice Bishop. Ko zna zna, ko nezna nek se .....pita Ja kad bih video BISHOP mislio bi garant neki gej sex shop hahahahaha 4 IDzO, Ivan, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 18363 Posted November 4 Tad bi pisalo BI-SHOP ;-) Je8o bishopa, stavio bi Ripley.... Mada ko zna šta će @YUgisa da pomisli tek sad...;-) 1 YUgisa reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 427 Posted November 4 Ja imao ĐŠ, sada prvi put imam benzinca TD na tablici Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 20779 Posted Monday at 06:46 AM Novi Sad u Iowa USA 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites