knezevic76 7628 Posted April 14, 2023 Tatko na mafijuSent from my 2203129G using Tapatalk 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted April 14, 2023 Cime li se bavi vlasnik? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16610 Posted April 15, 2023 U Leskovac vikaju”vrti kuke” … 2 knezevic76 and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted April 16, 2023 To je izgleda onaj tip sto je slupao zlatnog Porsea u Bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6610 Posted April 16, 2023 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/316810/Hamer-tablica-NERAD-nepropisno-parkiran-u-centru-Novog-Sada-pripada-kontroverznom-Podgoricaninu.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted April 16, 2023 Ha, zanimljivo, i onaj iz Bg je na nekom automobilu imao Bg-NERAD Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 7175 Posted May 17, 2023 Aca petrolhead Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted May 21, 2023 (edited) Mene zanima neka sirotinjska verzija 'posebnih' tablica, a to je da imam zadnja dva slova ista... Dobio sam neki info da za to trebaju neke veze i cuda, i radnica sa saltera me preusmeravala na kancelariju sefova.... E sad da li je to stvarno tako ili ima neka normalna putanja do toga, zna li neko? Edited May 21, 2023 by mare_kv 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5713 Posted May 22, 2023 Vrlo prosto, il' da te usere da ti to daju kad stigne na red (što je malo vrvtn) ili da preko neke agencije za registraciju koja ima vezice platiš nešto sitno da to dobiješ. Jednostavno su poželjne pa se sa tim slovima na kraju trguje. U NS se cena kreće od dve do pet crvenih. Bukvalno "čast" da ti to završe... 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7979 Posted May 22, 2023 Kao sto rece kolega, samo dobra veza i malo srece da si blizu tih slova. Ja recimo imam TT Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16610 Posted May 22, 2023 Ja sam tražio IT zbog Italija,dao crvenu za to… Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6451 Posted May 22, 2023 (edited) Ja sam na Bravou imao inicijale - IB... Slučajno sreo komšiju inspektora, pitao ga da li može da mi završi (bilo koje) tablice, samo da ne čekam (auto kupljen u Pančevu, a registrovan u BG). Kad sam došao tamo, teta vadi te sa inicijalima i smeška se - naravno pala je Milka i 200gr kafe! Za Reno me je teta u stanici pitala koje ću, al da počinju sa K i rekla mi je da te sa dva ista slova pokupe i ostave u većoj policijskoj stanici u Milana Rakića - ni ne stignu u Mirijevo. Videh da lik koji radi tu u stanici ima na Scenicu (koji mu je zavljao @totti u bivšoj firmi) 1234-II Edited May 22, 2023 by bane1321 1 totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 989 Posted May 22, 2023 Kao sto rekose kolege, jedino da zamolis ljude koji rade tamo (ili podmazes ako treba ) da ti sklone sa strane, jer ove "obicne" tablice stizu po redosledu. Inace komsija je 1998. kada se menjala zvezdica na tablicama sa trobojkom ubo UE=111-11 na Peglici, ni dan danas mi nije jasno kako je to uspeo (posle je taj auto zavrsio kod mene pa sam se vozikao godinu dana na tim tablicama dok nisu promenili na ove sadasnje). Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 351 Posted May 22, 2023 Moj ortak je u manjem mestu prvi registrovao auto sa novim tablicama, onda kada su se menjale, inace je policajac, i uzeo je 001-AA, posle opstinske glavonje skontali da su to hteli da daju predsedniku opstine, ali kasno, vec bile na Golfu 1 mare_kv reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mare_kv 58 Posted May 22, 2023 1 hour ago, PremieRacing said: Vrlo prosto, il' da te usere da ti to daju kad stigne na red (što je malo vrvtn) ili da preko neke agencije za registraciju koja ima vezice platiš nešto sitno da to dobiješ. Jednostavno su poželjne pa se sa tim slovima na kraju trguje. U NS se cena kreće od dve do pet crvenih. Bukvalno "čast" da ti to završe... ovo cu da probam s obzirom da je ovaj tehnicki medju najvecima kod mene A i svakako oticicu posle i jos jednom kao neobavesten da se raspitam na salterima sluzbe Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 22, 2023 Videh da lik koji radi tu u stanici ima na Scenicu (koji mu je zavljao [mention=10479]totti[/mention] u bivšoj firmi) 1234-IIMeni je neko sa jačom vezom pokupio 1100II, tako da sam morao da se zadovoljim sa 1101II Bez ikakve nadoknade Sent from my SM-G998B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2678 Posted May 22, 2023 Mene jednom ukenjali inicijali tj salterusa mi sama predlozila od nekolicine koje su bile u opticaju tog dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 628 Posted June 7, 2023 Meni pre nek dan izvukli iz steka tablicu BG 2601 JJ Kostalo me jednu cokoladu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted June 7, 2023 Meni veza(nacelnik jedne stanice) kad sam uvezao auto u Srbiju dakle prva registracija dao mi tj trazio sam da li ima, i bilo je dan, mesec i moji inicijali na kraju, e sad ti brojevi i slova nisu nikome bitni nisu isti ali meni su jako bitni i nikad ne mogu da ih zaboravim.Obicna slova i brojevi svi bi rekli razbacani, ali meni toliko pravilno napisani.Naravno sve je free kad su prijatelji u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16610 Posted June 14, 2023 2 2 Grafit, Dale, silenci and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21101 Posted June 14, 2023 On 5/22/2023 at 10:07 AM, MS PK said: Kao sto rece kolega, samo dobra veza i malo srece da si blizu tih slova. Ja recimo imam TT Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Tutuban 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1158 Posted June 14, 2023 1 1 dach@ and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites