SikterBre 31 Posted December 30, 2013 Od svih ovih, jedino mi je BG-ZEMUN, WTF i SLS zanimljivo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted December 30, 2013 Od svih ovih, jedino mi je BG-ZEMUN, WTF i SLS zanimljivo.. a Kg Knić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted December 30, 2013 Da, viđam i njega svakodnevno kod Zelengore, neki čilager je vozi, pretpostavljam da je tamo neki menadžer ili na nekoj poziciji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted December 30, 2013 on ti je vlasnik Zelengore i Šumarica ........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted December 30, 2013 Ovaj moze komotno u Gedora stajling Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 30, 2013 Taj je od sina pokojnog Bate Kan Kana ... hvala Milutine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6088 Posted December 30, 2013 Morao sam...sahrani mi mozillu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 866 Posted December 31, 2013 Sve slike sam pregledao, i totalno zanemario tablice kada sam pročitao ono na braniku srebrnog Clia... Znači tako nešto kad napišu ljudi (deca, dečaci, kako god), pa koliki maloumni megašaban moraš biti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted December 31, 2013 Photoshop, nema grad na NA.Mozda i nema grad na NA...ali pre jedno dve godine stojim na semoforu u Kneza Milosa a ispred mene sivi audi tt i ove tablice,ja i drugar komentarisemo...nismo mogli u trenutku da se setimo sta bi moglo da znaci. Ali tablica je vrh. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 4, 2014 Kovinci ovaj luksuz imaju besplatno ... za pripadnike jaceg polaKO * 001 - NJ a za dame KO * 002 - ZA Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1661 Posted January 4, 2014 Sve slike sam pregledao, i totalno zanemario tablice kada sam pročitao ono na braniku srebrnog Clia... Znači tako nešto kad napišu ljudi (deca, dečaci, kako god), pa koliki maloumni megašaban moraš biti? Skoro sam video taksistu(covek srednjih godina) kome pise pozadi, bolje biciklom na kurvanje nego meckom na posao Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 4, 2014 Nemoj da me pratis i ja sam zalut`o ... ispisano na zadnjem staklu nekog gastosa iz nekog sela u okolini Smedereva, koji zivi i radi u Austriji ... mator covek, ali voli da zivi, Ford Mondeo star 4 - 5 godina, alu felne, tamna stakla, muzika uvek pojacana do daske Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8062 Posted January 4, 2014 Skoro sam video taksistu(covek srednjih godina) kome pise pozadi, bolje biciklom na kurvanje nego meckom na posao To je sam video na nekom auto forumu nekom liku u potpisu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8062 Posted January 7, 2014 Najjaca tablica zo sada Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 7, 2014 I to je za tu tablicu imao da kupi još jednog Golfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 7, 2014 Onda mu ne bi ostalo ni za regularnu registraciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paradajz 0 Posted January 11, 2014 Mene zanima neko je sad rekao da je video na x6 tablice wtf, e sad po Zemunu isto ide bmw sa istim tablicama wtf a nije x6 ?Mogu čak i sliku da okačim od lika.Takođe ima audi tt kome su tablice NA Q TE N8 u fazonu na kur... te nosam, šta to nije protiv morala? Svaka budala zna šta to znači Imam i njegovu sliku Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 11, 2014 nema na X6 nego na 6 pojavljuje se u to u nekom spotu a ove NA Q TE N8, nikako ne mogu da budu prave ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paradajz 0 Posted January 11, 2014 Na bmw jednom od jednog čoveka čija žena dolazi kod moje keve u firmu sa tim kolima, na tablicama piše wtf, a ovaj audi tt je često parkiran preko puta picinog parka, skoro svako veče posle 10, ispred kladionice, i svaki put kad prolazim od tuda smejem se kad vidim te tablice. Takođe imamo tablice BG HONEY BG MUFTY BG KRIMI i još gomilu takvih slika imam u kompu, ako nikom ne smeta mogu da okačim sve te slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 11, 2014 pogledaj prethodne strane pa ces videti da su i ostali kacili slike, naravno da ne smeta, mozes da okacis slobodno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paradajz 0 Posted January 11, 2014 Evo ovako od bmw nemam sliku da se lepo vidi, jer nisam mogao da slikam lepo jer je žena tu stajala, ali u pitanju je serija 6 kabriolet, verovatno ste ga viđali. ovo je Slovenac u pitanju. Ovo su većinom slike sa neta, ali od njih sam viđao skoro sve, osim ovog hamera na kom piše TANJA, takođe nemogu da nađem nigde sliku od belog poršea na kome piše BG HONEY , nju viđam često kod hotela Moskva Quote Share this post Link to post Share on other sites