Jump to content
FAS Euroauto Goran
Sign in to follow this  
kolega.jankovic

F1: Red Bul veruje u Rikarda, Veberu dosadio F1

Recommended Posts

Red Bul veruje u Rikarda, Veberu dosadio F1

 

red%20bull.jpg

 

Mark Veber je napustio Formulu 1 na kraju ove sezone, a njega će u redovima Red Bula zameniti sunarodnik Danijel Rikardo. Već su počele spekulacije da će ovaj mladić biti dostojna zamena za svog starijeg kolegu a to je istakao niko drugi do šef Red Bula Kristijan Horner. Šta više, mnogi smatraju da će Rikardo biti pravo iznenađenje u 2014 godini.

 

Slično misli i njegov novi klupski kolega i četvorostruki šampion Sebastijan Fetel, koji je iskoristio priliku i osvrnuo se na nova pravila i izmene u Formuli 1 od naredne sezone. On se nada da nova pravila neće doneti velike razlike među timovima i učiniti takmičenje manje zanimljivim. Fetel je istakao da je, uprkos dominaciji Red Bula u protekle četiri godine, takmičenje  Formule 1 bilo veoma uzbudljivo.

A na konstataciju Fetela i Horna, oglasio se i Žan Erik Vernje pilot sestrinske ekipe Red Bula, Toro Roso. On naime smatra da je Veber napustio Formulu 1 prevashodno zbog dominacije Sebastijana Fetela, a ne zbog nezanimljivosti šampionata. Takođe je prokomentarisao i šanse novog člana Red Bula, Danijela Rikjarda, za kog smatra da će se vrlo dobro snaći i da nema razloga za suprotno.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...