Dovla 9 Posted July 28, 2014 Na ulasku u Pančevo, nije baš jasno da li semafor radi ili semafor ne radi Takođe u Pančevu, uopšte nije problem stajati na sred obilaznice dok se rampa ne podigne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 28, 2014 Alo privatnik ... ne vidi se nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted July 28, 2014 'Ladno moram da KLIKNEM na "OBJAVI" da bi se klip... objavio?! Isuse pomozi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 3, 2014 A kad ih zgazis onda tvrde kako su nezasticeni i kako ih vozaci ne vide i ne postuju njihova prava, ku... na biciklu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 3, 2014 Ovo su profesionalci i nih kad vidim nemam frku znam da ljudi znaju da voze i da imaju sluh i reflexe,ali zato kad vidim dekare od 100 godina koji ne mogu da hodaju ali su se natakli na neki predratni bajs bezim od njih kao djavo od krsta. Nije mi jasno kako to da za upravljanje motornim vozilom posle 65 god treba lekarsko uverenje a za bicikl (koji je ravnopravan ucesnik u saobracaju) ne treba Takodje mnogi vozaci bicikla ne znaju saobracajne propise i uveo bih pod hitno polaganje PSP i za bicikl! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 3, 2014 (edited) Dante kad vidis ovog profija levo i automatski mu pravis prostor i ides malo desno, ne ocekivajuci kolegu profija sa te strane, sta ce da bude onda ?Inace mrzim one koji idu ispred mene biciklom, a kad stignemo do semafora onda se ponasaju kao pesaci i biciklom prelaze ulicu Edited August 3, 2014 by beli_Punto Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted August 3, 2014 Uf ja mrzim ove "profesionalce" na bajsevima, ne znam zasto misle da za njih ne vazi biciklisticka staza. Necu nikad zaboraviti kad je drug vozio i naidjemo na "profesionalca" koji vozi "normalno" po sred trake i sad ja sam mislio da ce druga onako da iskulira posto je on onako miran i povucen kad odjednom krene da trubi i pocne da mu psuje sve po spisku kroz prozor Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 3, 2014 Racunaj da juzno od Dunava nema biciklistickih staza, pa biciklisti moraju ili na trotoar ili na kolovoz ... ja smatram da je njima mesto na kolovozu, ali da moraju da nauce da se ponasaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted August 3, 2014 Biciklistima je mesto uz desnu ivicu kolovoza max 80 cm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted August 3, 2014 Nije problem da idu uz desnu ivicu kolovoza kao sto je receno iznad, ali kada postoji predvidjena staza onda treba da je koriste... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 4, 2014 Biciklistima je mesto uz desnu ivicu kolovoza max 80 cm.Problen nastaje kad su uz put parkirani automobili. Vozaci nikada ne gledaju dal ide biciklista, otvore vrata biciklisti ispred nosa i..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted August 4, 2014 I biciklista kada je parkirano vozilo uz desnu ivicu kolovoza retko kada gleda iza sebe da li se neko vozilo kreće već lagano kreće u obilaženje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted August 4, 2014 (edited) Ovaj ga sastavi Edited August 4, 2014 by ivan.ik Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 4, 2014 Kolega se ne sali ... ode ponika Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 4, 2014 Nasao bih ga za par dana pa bi mu olupao biciklom o glavu i usutirao u njegov bus!Nisam biciklista, za poslednjih 15god sam mozda10ak puta motao pedale, ali ako zakon kaze:-kada postoji biciklisticka staza, biciklima je tu mesto-Kada ne postoji, onda su ravnopravni ucesnik u saobracaju!I kraj! Kad vidim u Vrscu kako voze po ulici a imaju stazu, dodje mi da ih poobaram kao kegle!Ali gde nema staze, prijatelju ulica je njegova koliko i moja. Sto je i logicno, nece valjda po trotoaru da juri decu, kolica i trudnice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 4, 2014 Pedalam cesto sto po gradu sto rekreativno na duze ture,cesto i po 100 km i cega se sve nagledam nije mi dobro.Rizik je veliki sesti na bajs i ici negde.od toga da su me u centru obarali oni koji se isparkiravaju a ne gledaju do ovih sto odvaljuju vratima i bacaju u suprotnu traku.Ne mozete verovati kad padnete sa bajsa koliko vam treba da se zaustavite Da ne spominjem kamione sa duplim prikolicama i ove sto krenu u obilazak predju u moju traku a ja ako zelim sacuvati glavu moram u kanal.Znaci lik me vidi prolazi pored mene,nema nameru da zakoci,resio je da obidje nekog i j..e mu se za mene. Ali zato nocu uvek osvetljen,fluo prsluk,po gradu signalizacija rukama,nikad provlacenja pred semaforima,blagovremeno prestrojavanje. Jednom me neka budala prilikom skretanja bez migavca pokupila poput ovog snimka gore.U sred bela dana...Beli kombi,dostavno vozilo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 4, 2014 Ili je Buca ili je MS PK ... oni su kombisti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 4, 2014 Nije ni jedan ovog sam zapamtio jer sam imao frku s njim tad. Lik je izasao sa cevkom iz kombija.A ja na bajsu nemam gde da ustekam hladno oruzje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted August 4, 2014 Što ga nisi gađ*o nogom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted August 4, 2014 Ako je bio saran nazad i sa strane skusa i pastrmka onda sam ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 4, 2014 Što ga nisi gađ*o nogom! mislis ovako: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted August 4, 2014 Jbt, jel to Lui Kang Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 4, 2014 Bas on Liu Kang Quote Share this post Link to post Share on other sites