DjoleKG 0 Posted July 21, 2014 i da ga ubijes odgovarao bi k'o za coveka Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted July 21, 2014 Pa i ti isto na crveno, tj na zuto ali po nasem zakonu je to ko crveno Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 21, 2014 Njega nekako i mogu da razumem ... da kazem prosao u poslednjem trenutku, ali onaj pajser na motoru ? njemu je bilo cisto crveno ... a gde li mu je mozak ko zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted July 21, 2014 Nema ni kacigu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 103 Posted July 22, 2014 Pa i ti isto na crveno, tj na zuto ali po nasem zakonu je to ko crveno ako sam daltonista nisam lud, to samo budalama mogu da uzmu pare za prolazak na zuto koje nema trepcuce zeleno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted July 22, 2014 Pa ti dodji u SU i dokazi da nisi budala onda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 103 Posted July 22, 2014 to samo budalama mogu da uzmu pare za prolazak na zuto koje nema trepcuce zeleno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted July 22, 2014 (edited) Pa ja ti lepo kazem, ti dodji u SU, prodji na zuto pred policijom pa dokazi na sudu da nisi budala i da neces platiti kaznu Edited July 22, 2014 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Ovo je situacija kada nema dovoljno vremena ni puta da se bezbedno zaustavi i ovo je po propisu.Nasuprot ovome je ovaj motorista prošao na debelo crveno, par sekundi pre zelenog za svoj pravac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 581 Posted July 22, 2014 Aj sad neka dignu ruku svi koji su odmah premotali na 1:28 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted July 22, 2014 katstrofa.... ni ti nisi bolji, nisi stao pesaku na pesackom Nije bilo šanse da je vidim: izašla je između automobila. Stub je zaklonio sve dok nisam zagazio na pešački.Vodi računa da kamera stoji ispred mog vidnog polja i vidi šire nego ja. Usko vidno polje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Da, kamera "vidi" šire nego ja. Neke detalje vidim tek kad pogledam snimak.Iz pozicije vozača je pogled drugačiji, sa velikim uticajem stubova na pogled u tom uglu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Nissan Almera Tino Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted July 22, 2014 Ako pravilno sediš stubovi ne bi trebalo da predstavljaju problem. Auto sa velikim staklenim površinama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Dok ne sedneš ne možeš da stekneš utisak.Nemam nikakve koristi od laganja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 22, 2014 Ne znam oko cega raspravljate, ali ti treba da uzmes u obzir da kamera vidi vise i od drugih vozaca koje snimas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Možda nisi primetio, ali na mojim snimcima, realno, nema graničnih slučajeva. Potrebno je samo malo objektivnosti.Nigde u opisu mojih snimaka nećete naći teške reči upućene predmetnim vozačima i pešacima, samo dokumentovani primer lošeg i nebezbednog ponašanja u saobraćaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 22, 2014 Potrebno je samo malo objektivnosti. Onda i ti moras da budes objektivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 22, 2014 Vidi se da je na vreme zgazio kočnicu, vagao je i dodao gas. Mali semafor, nema policije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted July 25, 2014 Ti pesaci na kraju snimka idu ulicom jer su na trotoaru parkirani auti.Imaju sa druge strane trotoar ali nije ni ovo normalno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted July 25, 2014 Po centru je vrlo opasno provlačiti se između kola i zgrada. Ili upadneš u neku rupu ili nagaziš na pseće g.ovno kojih ima u svim bojama. Od jako primetnih do neprimetnih. Mada opet kao pešak gledaš da te neko ne odnese. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saobracajna Kamera 0 Posted July 25, 2014 Ti pesaci na kraju snimka idu ulicom jer su na trotoaru parkirani auti.Imaju sa druge strane trotoar ali nije ni ovo normalno.Na kraju snimka bode oči to što deda pridržava klinca koji stoji na skejtu. Na blagoj nizbrdici, u tesnoj i nepreglednoj uličici. Quote Share this post Link to post Share on other sites