Jump to content
FAS Goran
Saobracajna Kamera

Naši snimci iz saobraćaja

Recommended Posts

Evo malo genijalaca koji skontaju da su promašili isključenje pa se zaustave na sred istog. :thumbdown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa posle kazu zbog ne paznje vozaca stradao pesak.Na zalost ovakvih slucajeva je sve vise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedno vreme sam vozio skuter, jer sam hteo da imam nešto čime ću lakše funkcionisati kroz grad. Stvarno mi i jeste bilo mnogo lakše u raznim situacijama, ali zbog situacija koje su se događale skoro svakodnevno u samoj vožnji, prodao sam ga jer mi je zaista bilo mnogo stresno da vozim. 

 

Situacija npr. da pri 70kmh lik samo skrene u tebe. Kad god sam se provlačio u gužvama između auta, to sam radio polako i oprezno, ali sto puta mi se desilo da me tako nagaze na liniju i stisnu me, a da me ne primete uopšte. Zatim da te jednostavno iseku, a da te ne registruju u retrovizoru. Znam da sam jedan dan do fakulteta i nazad tri puta maltetene završio na prednjem točku jer su me automobili sekli. Posle toga sam ga samo stavio u oglase. I svaka čast bilo kom motociklisti i biciklisti koji se svakodnevno kreće gradom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš pre neki dan sam bio svedok situacije kada je taksista isekao dečka na skuteru, ovaj je jedva stao i poče da mu psuje sve redom, ma ovaj ga nije konstatovao, samo je nastavio svojim putem,..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam umalo izginuo sa skutera. Ebali me nesto u posti, ja nervozan, stisao koliko moze da ide iiiiiii....... izleti mi kuce!

Vec sam jednom pao zbog iste price, ovaj put maaalo bolja situacija. Jedva sam ostao na nogama/tockovima, kuce udario, nisam sjebao motor, a psu......bem li ga sta je bilo. Ne znam vise sta im je!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pesaci ne racunaju da moze da otkaze kocnica ili da otkaze vozac, da vozac moze u trenutku da skrene pogled i eto pesaka na haubi u najboljem slucaju ... posle kazu duzan si da gledas, a on sto ide ko muva bez glave to nema veze...

Ti Jankovicu, sta ti je dzeki kriv sto te jexxli u posti :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I mene to iskakanje pod auto ubija u pojam... Šta da je vozač u tom trenutku pogledao u plejer i stisnuo da promeni pesmu... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A psi su posebna priča... I sa njima sam imao par situacija. Neverovatna stvar je da kada ugasim motor oni skroz iskuliraju, a kako sam krenuo da mu se približavam već se spremaju za napad. Najgore je kad čopor oko tebe krene da skače. Jednom sam baš gledao dok je jedan trčao pored mene, par sekundi je bukvalno trčao 50kmh, namerno nisam hteo da ubrzavam da vidim koliko može.

 

A pešaci ni meni stvarno ponekad nisu jasni. Sve je to u redu, imaš prednost na pešačkom... Ali to nikako ne znači da treba bahato da ga koristiš. Ako tebi nije mio život, džaba ti sto puta da imaš prednost. Stvarno se nekad pitam da li ljudi stvarno misle da su jači od bar tone čelika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malopre gledam scenu u retrovizoru... Baš tu gde su nedeljom skupovi su svakodnevno dva psa, koja stoje na ivici kolovoza i trče za kolima. Stajemo na semafor, dvoje kola iza mene i lik na skuteru. Počne da ih mazi i da im nešto priča, sve to da ga ne bi jurili. Ali džaba, čim je krenuo, ovi na njega... Trče, grickaju mu gume, ovaj počeo da ševrda... :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mom kumu je pas zubima probušio gumu, on se prvo smejao što pas skače na auto, pa posle kad je video šta se desilo izašao i prijatelj u čijem dvorištu je bio i čiji je pas mu kaže "nisi ti prvi, već na nekoliko auta je probušio", iskreno nisam mislio da je moguće dok mi nije ispričao..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...