PremieRacing 4167 Posted October 3, 2016 (edited) Sedišta uzmi koja nađeš baš dobra i novijeg godišta... Lepo bi bilo neka sporting, ovo-ono. Ja mislim da možeš i od Grandea da upakuješ da izgleda lepo. Nego, u subotu vidim Punta u komšiluku, neko mu skinuo slovo 'P' a ostao lepak baš u obliku velikog latiničnog slova 'F' i lepo se vidi da piše Funto Ja se oduševio i razmišljam kako bi bilo dobro da neko to uradi, kao ono 'Fun to (drive)' i evo tvoje teme na forumu! edit: A lepe felne imaš kod mene, bele, Abarth, super bi mu legle Edited October 3, 2016 by PremieRacing Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted October 3, 2016 Za Grandea nisam siguran da moze... Fabricka stand i alfa 147 stof mogu za iste pare, tipa 50-60e (navijam za alfu) ... Sporting u iole pristojnom stanju su uveliko preko 100e (nisam bas raspolozen za tu investiciju)... Ako pricas o punto abarth felnama, razmisljao sam da ga abartizujem skroz spolja (posle mi fale "samo branici"... Zainteresovan sam nacelno. :-) Salji na pp... Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted October 24, 2016 221.500 km Posto su mi paknovi koje sam zamenio pocetkom godine cvileli uzasno ( a pri tom nisu bili najjeftiniji kad sam ih kupio pre par god, ne znam marku) , nisam mogao da slusam vise i zamenio sam ih. Stavio nove Trusting , i sajla rucne (nije lepo vracala) zamenio i nju. Sve ukupno 3300din (paknovi 1900 i sajla 1300). Idemo dalje Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 9, 2016 Prodajem Funta... Ima oglas u delu foruma namenjenom za to... Ako znate nekog kome treba dobar auto, preporucite Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted November 9, 2016 Na šta si se nameračio? Ovakav se auto brzo prodaje, nadam se da će brzo da nađe kupca.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 9, 2016 E kolega, hvala... i ja se nadam da ce biti tako... Neki veci auto, karavance, ili scenic-tip auta... Videcemo. Preferiram benz+gas, al videcemo... Lybra, Scenic 1 (restajling) , 406, Mondeo, Focus... Karavani... Top izbor bi bila 156 sw, al nije mi u fondu, pa necu da kupim neki lom, da me posle boli glava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6833 Posted November 9, 2016 Kako nije, ona je u ceni sa ovim sto si nabrojao, cak i ispod cene Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 173 Posted November 9, 2016 Pa i ispod najmanje se ceni od nabrojanih... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 10, 2016 Ne znam dal moze da sd kupi dobra 156 jtd za 2500-2600... To mi je dilema... Videcu to lako, samo prvo dok prodam punta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6833 Posted November 10, 2016 Nista bolja ni gora od 406 i mondea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted November 10, 2016 Za 2500-2600 ima nadjes sw156 evo npr moju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 10, 2016 Haahah... Ma hocu benzinca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 173 Posted November 10, 2016 Le le nemoj onda te twin spark će se usrećiš, uzmi Bucinu, kad ti je tako drugarski nudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 10, 2016 Necu Alfu benz... Samo jtd neku full... a za full se nema kesa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted November 10, 2016 Ima dobra na oglasi u Ns 2800.@genca je poznaje. Malopre je share-ovao na fb link. Unutra ristajl sedista u fullu bose, morimoto, felne 17, svasta nesto. Vredi ta alfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 24, 2016 223.000km Posto je na plinu radio neujednaceno i trakeljao s vremena na vreme, servisirane dizne za plin. Odrsdjeno lepo, cena 20 Eur. Sada prede kao mace, nema bukvalno razlike i radu plin-benzin. Iako sam dogovorio prodaju i preuzimanje Funta sad za nedelju sa komsijom, ipak iz nekih privatnih razloga sam morao da odustanem od prodaje ( treba mi auto svaki dan, u nekom narednom periodu, i ne mogu sebi da priustim da budem bez istog)... Jbg, zivot ide dalje... Nacicu novog kupca, opet valjda... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 26, 2016 Palo je brckanje danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9250 Posted November 26, 2016 On 11/24/2016 at 8:21 PM, Lj_ubica said: Nacicu novog kupca, opet valjda... Ih, barem za ovakav auto ne bi trebalo da bude problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted November 26, 2016 Ovaj decko sto smo se dogovorili, realan, zna koliko je sta... Procitao celu temu, i nije hteo ni da tera kod majstora, al jbg visa sila kod mene i eto... Stavicu ga opet u oglase pa lagano. Pa sta znam... A ostali kazu skup, ima za 1500e... Ima sa ratkapnama, bez muzike, plina, velikog servisa, malog servisa, pragova i kacketa... Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted December 17, 2016 Od prodaje kola sam odustao definitivno. Naslusao sam se svakakvih komentara od razno raznih strucnjaka "opste" prakse, i na moju zalost uvideo realnost da auto ne mogu prodati za neke (za mene) normalne pare. Da ga poklanjam nekom ne pada mi na pamet, tako da sam resio da ga ostavim za sebe, a novac planiran za drugi auto ulozim u kucu, za nesto prece... Toliko za sad od mene, pa cemo se druziti i dalje makar ovde na forumu... :-) :-D Presao sam 10.000 od zamene ulja, pa ce ovih dana doci i to na red... Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorank82 173 Posted December 18, 2016 Pametno Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 374 Posted December 18, 2016 das ovako sredjen auto za neke male pare i uzmes nesto novije (to i mene muci) - ja gledao novijeg brava (par komada) i svaki je loooosiji u odnosu na mog stila (nalickani ali losi i udarani) , a pare za novi auto nemam tipa 10.000e ........... vozi to i uzivaj , pa kad prodje zima videces sta i kako - ima vremena .............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 58 Posted December 18, 2016 Tako je i kod mene,bolje pare u kucu nego u kola. Njih odrzavam dobro a odlicno sluze . Glupo davati u bescenje i pogotovu kao ti sto si ga bas lepo picnuo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted December 18, 2016 Sve ste lepo rekli... Auto mi je sredjen, skoro 100% u tehnickom smislu... Sad jbg sto malo manje mesta ima... videcemo pritrpecemo se malo A svaki auto koji uzmem (osim od nekog koga znam, i koji je odrzavan auto) moram u startu da ulozim min 1000e (500e doplate i 500 ulaganja) , za servise, gume, akumulator, amortizere itd itd, zavisno u kakvom je stanju... I onda kad vec nema ozbiljnih kupaca, zasto bih auto poklanjao za neke smesne pare, cisto da ga prodam... Neka ga funto, samo da pici Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lj_ubica 78 Posted December 24, 2016 225.000 km Zamenjeno ulje posle 10.500km. Filteri Champion, a ulje Selenia gold 10w-40 . Skinuo pola meraca za 10.500 km... ja sam zadovoljan... I zamenjena manzetna sa desne strane do menjaca, pre video, pa sad iskoristio da zamenim, pre kijameta itd... A inace mob se ispraznio skroz skroz, i ugasio pa nisam slikao... Ko veruje veruje, hahahahah... Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites