Jump to content
FAS Goran
VladaRS4

R.I.P. Paul Walker :(

Recommended Posts

Paramount radi na ''I am Paul Walker'' dokumentarcu

 

130638-toyota s 11.jpg

 

Neočekivana smrt zvezde filma Brzi i žestoki (''Fast and Furious''), Paul Walkera, je ostavila automobilske entuzijaste i fanove filma u šoku pre pet godina. Paramount Network je objavio da radi na dokumentarnom filmu koji prati život glumca od samih početaka, preko uspona i slave, do iznenadne smrti. Premijera novog dokumentarca je zakazana za leto 2018., a režiser i koproducent su Derik Murray i Adrian Buitenhuis. Dokumentarac će sadržati intervjue Paul Walkera i njegovih kolega sa scene dok se bude bavio glumčevom filmskom karijerom, kao i njegovom strasti za vodeni život. Paul Walker je preminuo 30, novembra 2013. u 40. godini života kao suvozač u Porsche-u Carrera GT, koji je vozio njegov prijatelj i poslovni partner Roger Rodas. U vreme smrti, Walker je snimao ''Brzi i žestoki, deo 7''. Kako bi film bio završen, njegova braća Cody i Caleb su uskočili na scenu, uz pomoć kompjuterske animacije. Posle više tužbi, Porsche je oslobođen bilo kakve krivice, a Walkerova ćerka je primila 10.1 miliona dolara Rodasove zaostavštine. Potpuna lista uloga i više detalja će biti objavljeni u predstojećim mesecima.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Premijera ''I Am Paul Walker'' dokumentarca već u avgustu

 

130638-toyota s 11.jpg

 

Pet godina nakon smrti zvezde ''Fast and Furious'' filmova i auto entuzijaste, Paula Walkera, fanovi će dobiti detaljniji prikaz njegovog života. Paramount Network je najavio da će premijera filma ''I Am Paul Walker'' biti 11. avgusta 2018. Dokumentarac će sadržati intervjue bliskih prijatelja, kolega, i familije koji pričaju o njegovom životu po prvi put nakon udesa koji ga je usmrtio. Paul Walker je preminuo 30. novembra 2013. u 40. godini života kao suvozač u Porsche-u Carrera GT, koji je vozio njegov prijatelj i poslovni partner Roger Rodas. Nakon udesa i smrti glumca mnoge tužbe su podignute, uključujući i onu protiv Porschea. Nemački proizvođač sportskih automobila je oslobođen bilo kakve krivice, a Walkerova ćerka je primila 10.1 miliona dolara Rodasove zaostavštine. Walkerov kolega Tyrese Gibson i režiser filma ''Fast and Furious'' Rob Cohen su samo neki od ljudi koji će se pojaviti u dokumentarcu. O njegovom životu će pričati i njegova braća i roditelji. Režiser filma je Adrian Buitenhuis, dok je producent Derik Murray. Fanovi će moći da pogledaju dokumentarac na ''Paramount Networku'' 11. avgusta u 21:00 po EST, odnosno 3:00 časova ujutru narednog dana po našem lokalnom vremenu.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom's Racing GR Supra odaje počast Paulu Walkeru

 

tom supra 02.jpg

 

Tom's Racing i japanski magazin Safari su se udružili i dizajnirali specijalnu Toyotu Supru kojom odaju počast preminulom glumcu Paulu Walkeru.

Walker je bio veliki fan A80 Supre, posedovao je nekoliko primeraka uključujući automobil u beloj boji. Uzimajući to u obzir, Tom's Racing i magazin Safari su u mat belu boju lakirali A90 Supru.

 

tom supra 01.jpg

 

Sportski automobil je dobio prepoznatljivi zadnji spojler inspirisan onim koji ima A80 Supra. Set legendarnih 20-inčnih BBS LM felni takođe odlikuje specijalnu Supru, baš kao što je slučaj sa belom Suprom koju je Brian O'Connor (Paul Walker) vozio u završnim scenama filma ''Furious 7''. Upravo je taj automobil bio u Walkerovom vlasništvu i bio je opremljen BBS LM felnama. Tom's Racingova Supra je doživela određene modifikacije, a snaga 3.0 6-cilindričnog motora je pomoću Power Box-a povećana na 420KS. Takođe, automobil sada ima prilagodljivo KW V3 oslanjanje. Japanski tjuner je napravio i određene promene u unutrašnjosti, ali fotografija još uvek nema.

Tom's Racing namerava da ponudi samo 3 primerka specijalne Supre od kojih će svaki koštati oko 116.800 dolara (101.100 evra). Narudžbine se primaju do 31. oktobra ove godine, a kupci će se odrediti lutrijom.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...