Jump to content
FAS Goran
Sh@rance

Fiat Punto mk.2b - promena bolje osvetljenja instrument table

Recommended Posts

Pozdrav drugari...

Dugo se lomim da ono crvenkasto osvetljenje instrument table zamenim sa belim, crkla mi sijalica od upaljaca pa bih se konacno odlucio da odradim to, ako bi neko bio voljan da mi da link sa slikama i uputstvom kako se skida tabla i koje sijalice da kupim u beloj boji bio bih mu zahvalan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav drugari,

 

Zanima me da li je neko od forumaša ugrađivao plazma instrument tablu obrtometar i km sat i kakva su vaša iskustva sa time?

Vjerujem da jeste pošto bih to ugradio, e sad ima opcija i sa dionicama koje nisu loše rešenje. Mada se meni lično sviđa plazma rešenje predstavljeno na slikama dole. Lepo izgleda e sad ne znam koliko to blješti i zamara oči tokom vožnje? Zamolio bih za vaša mišljenja i iskustva u vezi sa time, ko ugrađuje i gde naručiti. Nisam nešto zapazio na kineskim sajtovima, da imaju sem za motocikle.

 

s-l300.jpg

IMAG00165.jpgScreenshot_2016-10-24-01-48-47.png

 

 

Edited by neshaoct
spojeno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav ljudi,hteo sam da pitam kako bi mogao da promenim boju na konzoli da sija led, zamenio sam sijalice sa led, al i dalje mi sija narandzasto probao sam ono sa unutrasnje strane da izbrisem i unistio sam, pa sam kupio drugu koznolu e sad me zanima kako bi to moglo da se izvede da ne unistim opet

 

 

Edited by neshaoct
spojeno

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jovan96

 

Pogledaj sada, nakon spajanja, sve ranije napisano u temi na kojoj smo, plus i ovu temu ako je u pitanju centralna konzola:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/39447-fiat-punto-mk2-uputstvo-za-skidanje-i-zamenu-sijalica-na-centralnoj-konzoli/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Društvo, stavio sam plavu tablu od bezinca 1.2,pokušao proxi sinhronizaciju i neće. Čuo sam da je htelo, ima li neko ovakvu za JTD a videću šta ću sa ovom... 

IMG_20200615_190510.thumb.jpg.7d7da3225b20cd4457279facec2340ec.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...