PharaohMaster 0 Posted November 16, 2013 Proletos sam kupio Fiat Bravo i na sebi je imao 4 zimske 225/45 R17 gume.Odmah sam odlucio da kupim letnje R17 gume kako bih iskoristio vec dobijene felne uz auto, a za zimu sam uzeo obicne celicne R15. Od tada mi u garazi stoje zimske gume sa kojima sam kupio auto. U pitanju su 3 x Michelin Alpin Pilot (DOT 0310) i 1 x Kleber Krisalp HP (DOT 4206).Kleber i jedna michelin imaju solidnu dubinu sare, ove druge dve oko 4mm.Jedna od ovih sto imaju losiju saru ima i blago spoljasnje ostecenje (nisam kontaktirao vulkanizera da pitam da li moze da se sanira posto ih nisam ni vozio). Cena je poprilicno povoljna i po dogovoru posto mi gume nisu potrebne.Kontakt preko poruka na forumu.Moguce slanje detaljnijih slika, a u stvari bi bilo pozeljno da uzivo pogledate gume kako bi znali da li mozete da ih iskoristite. Share this post Link to post Share on other sites
PharaohMaster 0 Posted December 17, 2013 Prodato. Moze lock. Share this post Link to post Share on other sites