Jump to content
FAS Euroauto Goran Vlada

Recommended Posts

Preduzeće Autoricambi plus nudi Vam usluge prodaje delova za Italijanska vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, i korejska vozila Hyundai i KIA.
 
Kod nas mozete pronaći-naručiti delove za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo. Posedujemo veliku on-line bazu auto delova koja se stalno uvećava i ažurira. Svojim klijentima dajemo garanciju na sve delove kupljene u našoj radnji i ugrađene u servisu Autoricambi plus.
Objekat prodaje delova preduzeća Autoricambi plus, nalazi se u Zemunu u ulici Ugrinovačka br. 24.
 
011/2101-390

011/3160-318

E-mail: prodaja@autoricambi.co.rs

site: www.autoricambi.co.rs

 

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
08:00 - 18:00h

Subota

08:00 - 15:00h

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust od 10% na sve artikle u ponudi.*

*navedeni popust ne važi na artikle koji su na akcijskoj prodaji, kao i na ulja, antifriz, akumulatore.

 

Klikom na donji link možete pogledati izdvojeni deo ponude artikala:

>>> http://www.sendspace.com/file/rxw77t  <<<

 

>>>  Predstavljamo novi italijanski brend Zetaerre.jpg koji su specijalizovani za proizvodnju homokinetičkih zglobova I unutrašnjih zglobova do menjača sa poluosovinom. Kod Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila koja koriste pogon preko tripoidnig zgloba I flanšne na poluosovini, ili popularno u narodu krst poluosovine, javlja se problem da auto ima vibraciju ili trese na određenoj kilometraži. Uzrok je da krst poluosovine dobija nepravilno položaj ili uležište u flanšni jer je ona iznutra oštećena i prilikom određene brzine dolazi do vibracije. Do sada su se kupci suočavali sa dva problema kad bi pokušali da poprave svoj auto. Mogli su da poruče nov deo iz originala preko zvaničnih distributera gde je cena višestrukp veća od proizvoda ZETA-ERRE, ili da kupe polovnu komplet poluosovinu gde je cena isto veća od proizvoda koje mi prodajemo.

 

>>>  Trenutno je velika akcija Fiat originalnih delova...

 

Sve ovo detaljnije, i još informacija možete dobiti preko klika na gornji link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam jedno pitanje, cena selenie wr 1L je 999 dinara, a cena selenie 2L je 990 dinara, da li je ovo greska neka, i da li je ovo stvarno originalna Selenia?

a evo i link http://www.autoricambi.co.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=575&category_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=29

Edited by Kuvalja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da cena je po litri, upravo sam dobio odgovor na mail, postavio sam pitanje preko njihovog sajta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×